کد خبر: ۳۳۴۱۳
تعداد نظرات: ۸ نظر



دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، از تعارض‌هایی که بعضا در حوزه سلامت مشاهده می شود، گلایه کرد و گفت: این قبیل تعارض ها به نفع سلامت مردم نیست.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «دکتر محمدرضا مخبر دزفولی» در کنگره متخصصین پوست ایران که در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، افزود: تردید نداریم که ایران از نظر علمی پیشرفت کرده و این را نه دوستان که دشمنان ما هم می گویند.

وی با عنوان این مطلب که ایران از لحاظ علمی در معادلات جهانی به حساب می آید، گفت: قبل انقلاب سهم ما از رشد علمی در حد سه صدم درصد بود اما امروز بی تردید ۱.۵ درصد تولید علمی دنیا در اختیار ایران است.

مخبر دزفولی با تاکید بر حمایت از نخبگان علمی در عرصه های مختلف، افزود: نخبگان ما برای رسیدن به این نقطه بزرگ تلاش کرده اند و باید مورد حمایت و احترام قرار گیرند.
 
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با عنوان این مطلب که مدعی نیستم می توانیم با کشورهای طراز اول به لحاظ علمی رقابت کنیم، گفت: اما می توانیم مشکلات خودمان را حل کنیم.
 
وی در ادامه وزارت بهداشت را جزو موفق ترین دستگاه ها در عرصه علمی دانست و افزود: وجود ۱۷ تا ۱۸ هزار هیئت علمی، ۱۷۰ تا ۱۸۰ هزار دانشجوی پزشکی و ۴۰ تا ۵۰ دانشگاه و دانشکده پزشکی، سهم بالایی در عرصه علم و دانش دارند، بطوریکه ۳۰ درصد از تولیدات علمی کشور مربوط به حوزه سلامت است.
 
مخبر دزفولی با تاکید بر قدرشناسی نخبگان کشور، گفت: هر آسیبی که متوجه نخبگان شود، کشور آسیب خواهد دید و رهبری حتما نسبت به این موضوعات حساسیت و اهتمام دارند.
 
وی با بیان این مطلب که باید تلاش کنیم از ظرفیت ها به خصوص در حوزه سلامت استفاده کنیم، افزود: گاهی تعارض هایی ایجاد می شود که به نفع حوزه سلامت نیست.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، یکی از موفقیت های وزارت بهداشت را تهیه نقشه سلامت کشور دانست و گفت: طرح آمایش سلامت در کشور از یک سال پیش اجرا شده و گزارش آن را وزیر بهداشت در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه دادند.

مخبر دزفولی در ادامه به اهمیت نقش انجمن های علمی و مشارکت آنها در پیشبرد برنامه های حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: بی تردید وزارت بهداشت و سیاستگذاران عرصه سلامت نمی توانند بدون حضور شما کاری انجام دهند و اگر مشارکت نکنید، خیلی از کارها زمین می ماند. وی خطاب به متخصصین پوست که از مداخله افراد غیر متخصص در این حوزه گلایه دارند، گفت: مداخله هاب غیرتخصصی باید قانونمند شود و البته اطلاع رسانی در زمینه اینکه چه افرادی می توانند از تکنولوژی حوزه زیبایی استفاده کنند، کم است.

مخبر دزفولی در ادامه به موضوع تفاوت شغلی در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: چرا اصرار می کنیم همه مشاغل را قد هم بدانیم. هر شغلی جایگاه خودش را دارد و از همین رو، باید از قداست جامعه پزشکی مراقبت و مواظبت کنیم.
 
وی با تاکید بر اینکه مقدس بودن حرفه پزشکی قطعی است، گفت: باید الزامات مقدس بودن را رعایت کنیم.

مخبر دزفولی ادامه داد: باید قدر خدمات پزشکی را بدانیم و اشکالات را منصفانه حل و فصل کنیم.


انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
0
2
شما تا بحال کوچکترین قدم برای دامپزشکی و دامپزشکان اعم از تعرفه های درمان و واکسیناسیون. ..ماده نوزده مسئولین بهداشتی. ...بودجه سازمان دامپزشکی و یا حداقل جلوگیری از سونامی پذیرش دانشجوی دامپزشکی انجام داده اید? ! بعد نگران پزشکی و پزشک سالاری که مملکت را فرا گرفته باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
0
2
سوال اینجاست که آقای دکتر مخبر دزفولی عزیز دامپزشک بزرگوار به تقدس حرفه خودتان تا چه حد توجه دارید شما که به عنوان معلم دست در تعلیم این حرفه دارید آیا نسبت به جایگاه اجتماعی و اقتصادی دانشجویانتان احساس مسئولیت نمیکنید ؟ در جایگاه شما چشم انتظار و امید دامپزشکان دینی است بر ذمه ی شما
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
2
جالبه ایشون خودشون دامپزشکن ولی کاش یکم برای دامپزشکی دلسوزی میکردن مشکل ما اینجاست که متاسفانه خودمون به خودمون احترام نميذاريم و یکم تعصب نداريم
رهگذر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
0
يادش بخيروزيري ازبهداشت گفت چنانچه دامپزشکي کنار پزشکي قرارگيرد قداست پزشکي زيرسئوال ميرود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۹ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
1
ایشون بهتر هستن به جای اینکه برای رشته پزشکی گریبان چاک بدن یک نگاهی هم به رشته خودشون کنن که هیچ وقت شان و منزلتش شناخته نشد.
قلی پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
0
درود
ناگفته نماند که در طول تاریخ به دامپزشکان در تاریخ کهنمان بیتار میگفتند و شان اجتماعی و برخورد حکومتی با این قشر پایین تر از رشته پزشکی بوده است چه بخواهیم یا نخواهیم بایستی به این درک برسیم هرچند از نظر من هم هویت شدن با شغل خوب نیست و شخصیت افراد بر اساس شخصیت و رفتاری است که از خود به خرج می دهند ولاغیر عزیزان پس در مقابل گفتهی افراد هرچند محافظه کار و وابسته به جریانات حکومتی مقداری خویشتن دار باشیم...تصدقتان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۹
0
0
بعنوان پیشکسوت نمونه نیز ایشان انتخاب شده اند از آنجا پزشکی از نظر نامبرده باحالتر است، در پی آن هستند تا با احداث بخش تکنولوژی های مشترک پزشکی و دامپزشکی ( دامپزشکی اش در حد موش و خرگوش) در دانشکده دامپزشکی تهران کلا خود را ازین حیطه دامپزشکی رها کنند
سینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۶ - ۱۳۹۵/۱۰/۲۲
0
0
قدیم قدیما یه نفر بود هم حیوان درمان می کرد هم بشر ، هم دارو عطاری داشت ، هم شکسته بست بود و در رفتگی جا می انداخت ، بازم فرقی نمی کرد استخوان چه جانداری بود ،،، برای رضای خدا،، این قرن اخیر که از هم جدا شدن و سلامتی شد دکتر انسان یکی هم دکتر گاو،،، حالا چرا میگند دکتر گاو ، نمی گند دکتر اسب ، اونم جای تقدیر داره ، هیچ جایی هم پزشکی حیوانات به اندازه ایران بی ارزش نشدن ، واقعا جای تعصف هست
نظر شما
ادامه