کد خبر: ۳۵۰۳۵
 

فعالیت مرغداری ها در منطقه گورخا نپال، ثابت کرده می توان بیش از دو برابر درآمد نسبت به فرصت های شغلی، در خارج از کشور به ویژه در کشورهای (حاشیه) خلیج فارس و خاور میانه به دست آورد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، این درحالی است که، آندهری کومار رانا، پس از کار به مدت چهار سال در قطر، به نپال بازگشته است ، وی پس از بازگشت به زادگاه خود، طی دو سال با فعالیت مرغداری توانسته اکنون بیش از ۷۰ هزار روپیه در ماه به دست آورد.پیش از این، رانا با کار در هتلی در قطر تنها ۳۰ هزار روپیه به دست می آورد.

وی گفت: "هنگامی که مردم در مورد تجربه کار در خارج از کشور می پرسند، من به آن ها می گویم که درآمد خیلی خوب نیست و ما می توانیم بیشتر از آن در نپال به دست آوریم ."

وی دیگر به خارج از کشور نمی رود ، در حال حاضر، رانا، حدود ۱۵ هزار جوجه دارد. وی همچنین روش مرغداری را به هفت جوان از روستا آموزش داده و این فرصت(فعالیت) در روستا گسترش یافته است. به طوری که این روستا در حال حاضر تعداد زیادی جوجه تولید می کند.

Resham Gurung و Harek Ram BK  دو روستایی هستند که همراه با رانا به قطر رفته بودند، اما اکنون با دو هزار جوجه، فعالیت مرغداری را آغاز کرده اند.

بسیاری از جوانان روستا در حال حاضر به سمت راه اندازی مرغداری روی آورده اند. Sanjay Rana ، بیست و چهار ساله از اهالی روستا، برنامه خود را برای رفتن به خارج از کشور به منظور پیدا کردن شغل، لغو کرده و یک مرغداری با حدود یک هزار جوجه به راه انداخته است.

وی گفت: "در حالی که مردم در انتظار کمک های مالی دولت، برای ساخت خانه هستند، اما من توانسته ام با درآمدی که به دست آورده ام ، خانه ام را بازسازی کنم."

جوانان غیر ماهر ترجیح می دهند برای به دست آوردن شغل به کشورهای حاشیه خلیج فارس و خاورمیانه بروند؛ درحالی که با توجه به بی ثباتی سیاسی ، تقریبا رسیدن به این هدف صفر است. گفتنی است، به طور متوسط روزانه ​​۱۵۰۰ نفر از نپال کشور برای یافتن شغل این کشور را ترک می کنند.

منبع: myrepublica

ترجمه: فرحناز سپهری
 
 
برچسب ها: نپال، مرغداری،
نظر شما
ادامه