مدیر کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: هدف اصلی از اجرای این دستورالعمل، اعمال نظارت بهداشتی بر فعالیت مسئولین فنی بهداشتی, عدم ایجاد وابستگی مالی آنها به صاحبان و متصدیان واحدها، ارتقاء کیفیت بهداشتی فرآورده های خام دامی، ایجاد اطمینان خاطر برای مردم و مصرف کنندگان و امنیت غذای جامعه از جنبه های بهداشتی می باشد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان، «دکتر محمد جانباز» اظهار داشت: با توجه به ابلاغ دستورالعمل اجرایی ماده 19 آئین نامه نظارت بهداشتی توسط ریاست محترم سازمان دامپزشکی و تصمیم اداره کل برای اجرای دستورالعمل مذکور در کلیه واحدهای بخش خصوصی تحت پوشش اداره کل دامپزشکی شامل کشتارگاههای دام و طیور، کارگاهها و کارخانجات، مراکز تولید، تهیه و آماده سازی فرآورده های دام، طیور و آبزیان، کشتی های صیادی و ...، جلسه مقدماتی جهت اجرای ماده 19 با حضور رئیس روابط عمومی اداره کل کار و امور اجتماعی و رئیس محترم نظام دامپزشکی استان و سایر اعضا برگزار و نحوه اجرای دستورالعمل مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
وی با اشاره به ظرفیت و توانمندی نیروی انسانی در حوزه مسئولین و بازرسین بهداشتی در استان اظهار امیدواری کرد که با اجرای ماده ۱۹ آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی مسائل و مشکلات همکاران این بخش کاسته شود و در راه رسیدن به اهداف سازمان دامپزشکی که ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه می باشد موفق تر عمل گردد.
در این جلسه با توجه به عدم وجود انجمن های صنفی کارفرمایی و انجمن صنفی مسئولین فنی بهداشتی مقرر گردید ضمن اطلاع رسانی مناسب نسبت به برگزاری جلسه کارفرمایان و مسئولین بهداشتی جهت رای گیری و انتخاب یک نفر به عنوان نماینده موقت کارفرمایان و یک نفر نماینده موقت مسئولین فنی بهداشتی اقدام تا تشکیل کمیته اصلی ماده 19 با حضور ایشان رسمیت داشته و اجرای ماده 19 به صورت قانونی عملیاتی گردد.