یک کارخانه سوسیس و کالباس سازی در گرگان به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گرگان، در پی گزارش واصله از یک مرکز تولید همبرگر و سوسیس و کالباس سازی، مقدار 2 هزار کیلوگرم خمیر مرغ و انواع محصولات تولیدی شرکت ضبط و معدوم گردید.
«دکتر محمدحسین مسلمی» رییس شبکه دامپزشکی گرگان گفت: در پی هماهنگی به عمل آمده با دفتر نماینده ولی فقیه استان و دادستانی شهرستان، در بازدید صورت گرفته مشخص شد شرکت مذکور از خمیر مرغ بدون هویت استفاده کرده که فاقد هرگونه شناسه مصرف، تاریخ تولید و انقضا بوده و با توجه به اینکه در زمان تولید این محصولات نظارت بهداشتی و شرعی صورت نگرفته است، با تشخیص مراجع قضایی کل محصولات معدوم و شرکت مذکور به دلیل تخلفات بهداشتی تا اطلاع ثانوی پلمپ شد.