کد خبر: ۳۷۵۲۸
تعداد نظرات: ۴ نظر
عضو هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی:
«مهندس علی ابراهیمی» افزود: برخی روستاییان هزینه مراجعه به دامپزشک و انجام واکسیناسیون دام و طیور خود را ندارند؛ لازم است طرحی مشابه طرح تحول نظام سلامت در حوزه دامپزشکی ارائه شود ...
 

حکیم مهر - رئیس کارگروه دام، طیور و آبزیان کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در مراسم روز ملی دامپزشکی که در مرکز همایش های بین‌المللی صدا و سیما برگزار گردید، با بیان اینکه روستائیان هزینه رفتن نزد دامپزشک و انجام واکسیناسیون را ندارند در حالیکه کانون بیماری ها روستا است، گفت: نیازمند طرحی شبیه طرح سلامت وزارت بهداشت در حوزه دامپزشکی هستیم.

 «مهندس علی ابراهیمی» با بیان اینکه باید مانع عرضه گوشت قرمز به صورت لاشه شویم، گفت: گوشت قرمز باید مانند گوشت مرغ به صورت بسته‌بندی در بازار عرضه شود.

وی افزود: نیازمند بازنگری در رفتار جامعه هستیم و مجلس شورای اسلامی می تواند این موضوع را به صورت قانونی پیگیری کند تا تبدیل به تکلیف شود.

ضرورت ارائه طرحی مشابه طرح تحول نظام سلامت در حوزه دامپزشکی

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی روستاییان هزینه مراجعه به دامپزشک و انجام واکسیناسیون دام و طیور خود را ندارند، افزود: لازم است طرحی مشابه طرح تحول نظام سلامت در حوزه دامپزشکی کشور ارائه شود.

وی روستا را کانون بیماریهای حوزه دامپزشکی دانست و تاکید کرد: بی توجهی به این موضوع خسارات جبران‌ناپذیری را وارد می‌کند.

مرز میان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی به درستی تعیین شود

به گفته ابراهیمی، وزارت جهادکشاورزی و سازمان دامپزشکی باید به سمتی حرکت کنند تا مدیریت واحدی در حوزه دامپزشکی ایجاد و مرز میان سازمان دامپزشکی و نظام دامپزشکی به درستی تعیین شود.

وی افزود: با توجه به اینکه در مجلس دهم افراد متخصصی در حوزه کشاورزی دامپزشکی داریم، افزود: این امر فرصت مناسبی برای بخش کشاورزی از جمله دامپزشکی برای رفع مشکلات است.

صنعت دام و طیور کشور بعد از صنعت نفت، بیشترین سرمایه‌گذاری کشور را تشکیل می‌دهد

عضو هیات رییسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به اینکه سرمایه‌گذاری انجام شده در صنعت دام و طیور کشور بعد از صنعت نفت بیشترین سرمایه را تشکیل می‌دهد، نمی‌توانیم به راحتی از این بخش بگذریم و بی توجهی خسارت جبران‌ناپذیری را به همراه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: ترددهای فراوانی در مرزهای کشور صورت می‌گیرد که کنترل کافی بر آن وجود ندارد، به همین علت همواره درگیر بیماریهای دام و طیور هستیم.

نماینده مردم شازند در مجلس افزود: سال گذشته شاهد بیماریهای تب برفکی، طاعون، تب مالت و آنفلوآنزای پرندگان در کشور بودیم که لزوم دقت دامپزشکی به طور کامل در این بخش احساس می‌شود.

رفع نقایص قوانین مرتبط با حوزه دامپزشکی در برنامه ششم توسعه

رئیس کارگروه دام، طیور و آبزیان کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: برای رفع مشکلات بخش دامپزشکی به ویژه در بخش منابع مالی، امکانات و قوانین، مجلس آمادگی دارد از لحاظ قانونی ابزار مورد نیاز را تامین کند.

وی گفت: قانون نظام جامع دامپروری، قانون حفظ ذخایر آبزیان و تعاون روستایی اکنون از انسجام کافی برخوردار نیست که برای بهبود شرایط و فعالیت های دامپزشکی نیازمند اصلاح رویه هستیم.

ابراهیمی افزود: این نقیصه باید برطرف شود که در برنامه ششم تا حدودی به آن توجه شده اما باید قوانین محکم و پایداری را در این ارتباط داشته باشیم.

تلاش مجلس برای بهبود اعتبارات سازمان دامپزشکی کشور

رئیس کارگروه دام، طیور و آبزیان کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با توجه به فرصت باقی مانده تا تحویل بودجه سال آینده کمک می‌کنیم از لحاظ اعتباری وضعیت سازمان دامپزشکی را بهبود بخشیم.

 

منبع: تسنیم، شبستان

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
0
1
اونکه شکست خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
0
0
لطفاً فعلاً اوني رو كه زاده ايد بزرگش كنيد تابعد....!
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۸
0
0
اعتبار دامپزشکی صرف خسارت دام و طیور مردم میشه که ارتباطی با دامپزشکی نداره یا صرف واکسیناسیون دام مردم . فقط اسمش برای دامپزشکی تموم میشه . وقتی صنعت دام و طیور و آبزیان دومین صنعت بعد از نفت در کشور است چرا ی فکری به حال مسیولین فنی در این بخشها نمیشه . مثلا عوارض بگیرند و به عنوان حقوق به مسیول فنی بدن .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۹
0
0
درمان بهتر از پیشگیری است
نظر شما
ادامه