کد خبر: ۳۷۹۴۲
تعداد نظرات: ۲ نظر
 

محققان در یک شرکت دانش بنیان موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با تکنیک «LAMP » شدند .

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، در سند چشم انداز ۱۴۰۴ و همچنین سیاست های اقتصاد مقاومتی، کشاورزی و صنایع مرتبط با آن جزء اولویت های توسعه و خودکفایی کشور تعریف شده اند که هرچه سریعتر باید به پیشرفت و خودکفایی رسیده و امنیت کشور را تضمین کنند.

علاوه بر اینها در بند دوم از بخش کشاورزی سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی آمده است: «تأمین امنیت غذایی با تکیه بر تولید از منابع داخلی و نیل به خودکفایی و محصولات اساسی، ارتقاء سطح سلامت مواد غذایی تا استاندارد جهانی، اصلاح و بهینه کردن الگوی مصرف و حمایت موثر از تولید و صادرات در محصولات دارای مزیت های نسبی و ایجاد مزیت های جدید»

بر این اساس تولید بازارهای مورد نیاز برای ارتقای سطح کیفی محصولات غذایی که در عین حال موجب بهره وری پروسه تولید شده و از این راه قیمت تمام شده محصولات را کاهش می دهد، از اهمیت حیاتی در روند پیشرفت برخوردار بوده و جزء اولویت های ملی کشور محسوب می شود.

در این راستا یک شرکت دانش بنیان اقدام به تولید کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با تکنیک «LAMP » است.

این کیت قادر به تشخیص سریع، دقیق و ارزان پاتوژن های کمپلوباکتررژژونی، کلستریدیوم پرفرنژنس، اشریشیاکلی، سالمونلا تیفی، لیستریا منوسیتوژنز و بروسلا آبورتوس در مواد غذایی است.

همچنین این کیت با استفاده از روش های مولکولی قادر به تشخیص پاتوژن های زنده مانده در خلال مراحل استریلیزاسیون مواد غذایی و لبنی است. (بدون اینکه بقایای پاتوژن های کشته شده در این فرآیند در نتایج تست اختلالی ایجاد کنند . )

کیت تشخیص سریع و همزمان پاتوژن های آلوده کننده غذایی با  تکنیک « LAMP »  دارای قابلیت تشخیص چندین پاتوژن به صورت همزمان بوده و نیز توانایی تمایز سلول های مرده موجود در نمونه را از سلول های زنده داراست. این امر از گزارش موارد مثبت کاذب جلوگیری می کند.

همچنین این کیت میزان حساسیت بسیار بالایی را در ضمن بالاترین تشخیص دارد. عدم نیاز به تجهیزات آزمایشگاهی گران قیمت و پرسنل متخصص، روش پیاده سازی بسیار ساده و قابلیت استفاده از آن در ساده ترین آزمایشگاه ها از جمله مزایای دیگر آن به شمار می رود.

این محصول دارای کاربردهای متعددی در حیطه بهداشت و سلامت صنایع غذایی و لبنی، کشاورزی و دامپروری است.

کنترل کیفیت سلامت مواد غذایی بسته بندی و فرآوری شده همچون انواع غذاهای نیمه آماده، کمپوت ها و کنسروها، مواد غذایی فرآوری شده مانند سوسیس و کالباس، کنترل کیفی مواد لبنی خام و فرآوری شده از شیر معمول تا انواع مواد لبنی فرآوری شده، شناسایی عوامل عفونی شایع غذایی در محصولات گوشت خام، شناسایی دام های آلوده به این عوامل عفونی شایع در گاوداری ها، کاربرد در طرح های پژوهشی در مورد عوامل عفونیاز موارد شناسایی این کیت محسوب می شوند.

 
 
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
0
ببخشید این کیت ساخت کدام شرکت هست؟راه ارتباطی با شرکت را بفرمایید.
محسنی
|
United States of America
|
۱۸:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۸/۱۰
0
0
حکیم مهر شما یک سایت تخصصی هستید حداقل شما بازپخش کننده تبلیغات عوام فریبانه نباشید.
تکنیک LAMP یا Loop-mediated isothermal amplification از 1999 در حال استفاده است، چیزی شبیه به PCR است ولی با پرایمرهای بیشتر برای چند نقطه در یک ژن. تکنیکی اختصاصی ولی کم کاربرد که معمولا در آزمایشگاه های دانشگاهی یا تحقیقاتی استفاده می شود چون ساخت پرایمرهای تکنیک سخت است و دستگاه مورد استفاده هم مدام باید کالیبره شود. معمولا برای یک ژن خاص استفاده می شود مثلا ژن عامل دیستروفی عضلانی. حالا فردی این تکنیک را دوباره اختراع کرده است؟
نظر شما
ادامه