
حکیم مهر: در پی نامه اخیر «حسین مرادی» رئیس هیأت مدیره انجمن کشتارگاههای دام سراسر کشور که مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی و ناظرین ذبح شرعی را عواملی بیمسئولیت، بیتفاوت و غیر مؤثر خوانده بود (اینجا)، انجمن های صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی سراسر کشور طی نامه ای خطاب به رئیس سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا ضمن محکوم نمودن این اظهارات، خواستار پیگیری قضایی این اظهارات در مراجع قضایی شدند .
به گزارش حکیم مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی انجمن صنفی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استان تهران، متن این نامه به شرح زیر است :


چرا مسئولین فنی از انتقاد ما ترسیده اند ترس علامت خوبی نیست الخائن خائف
|
خائن افرادی هستند که برای دو ریال سود بیشتر، حاضرند سلامت مردم را به خطر بیندازند!
|
برادر گرامی آقای مرادی فکر نمی کنید ترسو کسی باشد که به دستور و یا به قلم شما درخواست کس دیگری اقدام به نگارش مطلبی بکند؟!
ترس نیست بلکه باید مسایل شفاف و روشن شود.از کشتار لاشه های مورد دار و دیفراست گوشتهای منجمد برزیلی و آلایش انگلدار و فروش گوشت کله گاو و صدها تخلف دیگه.
من به عنوان يه بازرس دولتي بايد بگم كه تعدادي از توليدكنندگان متخلف كه تعدادشون زياد نيست واقعا جنايتكار هستند كه بعضي تخلفات رو انجام ميدن كه با جون مردم بازي ميكنند ولي در جواب دوست توليد كننده بايد بگم شايد مسوول فني هم باشه كه خائن باشه و جنايت اون توليد كننده رو گزارش نكنه و فكر كنم بابت اين قضيه اين حرف رو زده ولي بين خيانت و جنايت باز تفاوت زياد هست و خائن بايد اعدام بشه
برخي از اين اقايان انجمن صنفي در جلسات ماده ١٩ نظام را تخريب مي كردند حالا كه ديدند راهي به جز اخذ كمك از تشكل غير دولتي ندارند و در توانشان برخورد با كارفرمايان نيست دست به دامن نظام شده اند.
لامصب مسایل خ توانیر(همون...) جادو می کنه.
ممنون حکیم مهر، در جواب آقای مرادی حرف دل کل مردم را زدید.
خائن و ترسو ادمهایی ...... هستند که با تهدید و ارعاب مسئولین فنی مقاصد سودجویانه خود را در فروش لاشه ها و اندامهای انگلی و ... جستجو میکنید چطور این پول از گلوی مبارک پائین میرود
نظام دامپزشکی باید به حداقل وظایف خود که دفاع از شخصیت و حرمت دامپزشکی بپردازه متاسفانه بعد از مدت مدیدی از صحبت نانعقول و توهین امیز این فرد هیچ حرکتی نشان نداده و لاجرم انجمن های صنفی باید به تظام انجام وظایفش را گوشزد کنند
هیچ مسوول فنی خائن و یا جنایتکاری نداریم و جنایتکاران و خائنین اصلی را باید در جای دیگری جستجو کرد و آنها در درون سیستم .......... لانه گزیده اند و متاسفانه هیچ نظارتی روی این افراد نیست.
در پاسخ به این شخص نا شناس که میگن انجمن ها با نظام ...باید بگم این وظیفه نظام هستش که از جایگاه همکاران دفاع کنه در غیر این صورت باید نظام منحل بشه
بازم ممنون از انجمن های صنفی.
نظام دامپزشکی و نمایندگی ولی فقیه و ریاست سازمان را فهمیدیم اما جامعه دامپزشکان و دکتر محبی را متوجه نشدیم.دوستان اگر بیشتر تشریح کنند ممنون می شویم.
......................، یعنی یکنفر توی اون استان پیدا نمیشه که یک گزارش مکتوب در مورد گوشت کله گاو این خادم ملت!! تهیه کند؟
کسی نماینده و وکیل نظام دامپزشکی نیست.این نامه هم که بعد از مدت مدیدی و به دکتر صفری نوشته شده کمی در آن شیطنت دیده می شود.نویسنده که همه می دانند چه کسی است باید نامه را خیلی زود به خود دکتر رفیعی پور می نوشت ونیز به دکتر محبی رونوشت نمی زد.شما که قصد انحلال توهمی نظام دامپزشکی را دارید پس چرا به رییس نظام نامه نوشته اید؟
|
برادر دلسوز، ولله این دلسوزی نیست بلکه انتشار تخم تفرقه در بین ارکان دامپزشکی است.
دوست عزیز نامه را هر کسی نوشته باشد مهم نیست ،مهم این است همه باید در کنار هم باشیم.