مهندس سعید رضا رضایی، محصولات سالم و دارای نشان ایمنی و سلامت را محصولاتی با نشان سیب سبز به همراه علامت تاکید (چک مارک) برشمرد و افزود: در ماه مبارک رمضان با توجه به شرایط خاص میزان مصرف شیر و خرما افزایش مییابد؛ از این رو به روزه داران توصیه میشود ضمن توجه به نحوه و شرایط نگهداری این قبیل محصولات هنگام خرید به پروانه ساخت، وجود برچسب حاوی مشخصات کارخانه تولید و نیز تاریخ تولید و انقضاء توجه کنند.
وی، با بیان اینکه خرماهای مشمول بسته بندی پس از طی پروسه و مراحل بهداشتی بسته بندی و عرضه میشوند، گفت: برخی از واحدهای تولید خرما پروانه ساخت بسته بندی بهداشتی را ازوزارت بهداشت اخذ کردهاند.
رییس اداره غذایی و آشامیدنی وزارت بهداشت، با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان به علت کاهش سطح ایمنی بدن روزه داران مستعد ابتلا به انواع بیماریها خواهند شد، گفت: از این رو فروشگاهها و سوپرمارکتهای عرضه کننده محصولات هم باید دقت ویژهای در حفظ و نگهداری این قبیل محصولات داشته باشند.
مهندس رضایی، با تاکید بر هموطنان در پرهیز از خرید محصولات زیرپلهای و غیرمجاز به ویژه محصولات لبنی و شیر در ادامه توضیح داد: زنجیره توزیع محصولات غذایی شامل چند بخش است. به عنوان مثال واحد نظارت تولید شیر از دامداری تا کارخانه برعهده دامپزشکی، از کارخانه تا فروشگاه برعهده معاونت غذا و دارو و در سطح عرضه معاونت سلامت عهده دار نظارت است.
وی، در پایان یادآور شد: چنانچه مصرف کنندگان از هر محصولی شکایتی داشته باشند میتوانند به معاونت غذا و دارو و اداره نظارت هر دانشگاه علوم پزشکی واقع در هر استان مراجعه کنند.