کد خبر: ۴۵۱۹۰
تعداد نظرات: ۴ نظر



مدیر فنی اتحادیه مرغداران گوشتی فارس با بیان اینکه به لحاظ اقتصادی مصرف هورمون توجیه نداشته و مرغ تولیدی گران تمام می‌شود،گفت: هیچ تزریق هورمونی در مرغداری صورت نمی‌گیرد و با اقدامات به‌نژادی صورت گرفته و بالا رفتن پتانسیل ژنتیکی، مرغ‌ها پس از ۴۲ روز به وزن مناسب حدود ۲ کیلوگرم می‌رسد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایانا، «جعفر ستوده» با بیان اینکه آنتی بیوتیک در مرغداری‌ها صرفا در زمانی که بیماری مرغ بیمار صورت می‌گیرد، افزود: آزمایشاتی که اخیرا صورت گرفته نشان داد که در ۹۷ درصد مرغ‌های تولیدی استان فارس باقی‌مانده آنتی ‌بیوتیک نداشته و بهترین مرغ‌ها از نظر نداشتن آنتی بیوتیک در این استان تولید می‌شود.

او اظهار کرد: روزانه ۳۲۰ تن مرغ آماده طبخ در فارس تولید می‌شود که ۱۰ تن از این میزان مرغ سبز بوده و مابقی نیز دوره پرهیز دارویی رعایت می‌شود.

ستوده خاطرنشان کرد: در فارس هزار و ۴۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت تولید ۲۶ میلیون قطعه در هر دوره سه ماهه وجود دارد.

محصول دامی لیبل‌دار مصرف کنید

در همین راستا دکتر یعقوب مهندس، مدیر کل اداره دامپزشکی استان فارس گفت: هرگونه محصولات خام دامی که لیبل‌دار بوده و با مشخصات عرضه‌ ‌شود، قطعا نظارت بهداشتی داشته و از نظر بهداشتی مشکلی ندارد.

خریداران مرغ به تاریخ تولید و انقضای مرغ روی بسته‌بندی دقت کنند

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی فارس، با بیان اینکه مردم باید از مرغ‌های بسته‌بندی در مراکز عرضه مجاز استفاده کنند، گفت: خریداران مرغ در هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای مرغ روی بسته‌بندی دقت کنند.

دکتر منصور بستانیان، اظهار کرد: مرغ‌های بسته‌بندی در مرغداری‌های تحت نظارت مسئول فنی تولید می‌شود و قبل از حمل مرغ به کشتارگاه، دامپزشک فارم گواهی سلامت را به دامپزشکی ارائه می‌دهد و مرغدار نیز به ازای هر ماشین حمل جوجه باید یک گواهی حمل از دامپزشکی اخذ کند.

او با اشاره به اینکه آنتی بیوتیک‌ها در بیماری‌های عفونی به خصوص بیماری‌های دستگاه تنفسی و با تجویز دامپزشک مصرف می‌شود، افزود: در طیور همه آنتی بیوتیک‌ها در فارم‌ها آشامیدنی و خوراکی بوده و بر اساس نوع آنتی بیوتیک منع مصرف بین ۳ تا ۱۰ روز دارد که مسئول فنی مرغداری‌ها نظارت رعایت مدت زمان دوره پرهیز دارویی از زمان تزریق تا ارائه به کشتارگاه را برعهده دارد.

بستانیان با بیان این‌که پس از تزریق واکسن  دوره پرهیز دارویی نداریم، اظهار کرد: روش‌های مختلف برای واکسن طیور شامل چشمی، آشامیدنی، اسپری و تزریقی است که در روش تزریقی در زیر پوست ناحیه گردن جوجه ۷ تا ۱۰ روزه تزریق صورت می‌گیرد و پس از حداکثر ۴۸ ساعت واکسن جذب می‌شود و با توجه به این‌که مرغ حداقل ۴۲ روزه وارد بازار می‌شود، هیچ‌گونه بقایا و اثرات جانبی از تزریق روی مرغ و ناحیه تزریق وجود ندارد.



انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
0
0
مرغ بدون آنتی بیوتیک در ایران !!!!!!!؟؟؟؟؟؟ غیر ممکنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
0
0
این آزمایشها
بایستی دایمی و بر روی هر دوره تولیدی صورت گیرد.

در ضمن آیا هر نوع آنتی بیوتیکی که مرغدار ممکن است به دلیل مشکلات اقتصادی رو به آن بیاورد نیز در کشتلرگاه تست شده یا اینکه بازهم به دلیل مشکلات بودجه و اعتبارات
فقط به چند آزمایش چند آنتی بیوتیک بسنده شد.

از طرف دیگر صرف اینکه شخصی گواهی کند که
مرغدار دارو مصرف نکرده است غیرقابل قبول است
و بایستی تستهای روتین آزمایشگاهی
به طور روزانه برنامه ریزی شود.
چون ممکن است مرغدار در آن روزی که قرار بود تست شود
از قبل خود را با خبرهایی که به وی رسیده
آماده کرده باشد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
0
0
با سلام
۹۷ درصد. امار بسیار بالایی میباشد کمی هم در مورد نحوه آزمایش و سیستم نظارتی بر مرغداریها توضیح بدهند و اینکه چگونه مرغداری که در ۴۵ روزگی دچار تلفات میشود دوره پرهیز را جهت انتی بیوتیک های قوی رعایت میکند،ان شاءالله فقط ارائه آمار زیبا نبوده باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۴
0
0
متاسفانه این مصاحبه های غیر کارشناسی و بدون مستند بیشتر به صنعت طیور و حرفه دامپزشکی اسیب میزنه!!!
نظر شما
ادامه