کد خبر: ۴۵۸۵۲
تعداد نظرات: ۶ نظر
 

حکیم مهر: رئیس سازمان نظام دامپزشکی گفت: مکاتباتی با وزارت کار داشته باشیم تا مازاد فارغ التحصیلان دامپزشکی را به دیگر کشورها انتقال دهیم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر محمدرضا صفری» رئیس نظام دامپزشکی کشور امروز در نشست خبری اظهار کرد: در کشور حود 318 هزار نفر عضو نظام دامپزشکی هستند که این رقم در تهران با 5 هزار و 873 نفر بیشترین عضو که در هرمزگان با 343 نفر کمترین عضو را داریم.

وی افزود: ما وظیفه داریم از حقوق شاغلین حرفه دامپزشکی و در کنار آن از اشخاص حقیقی و حقوقی که از فعالین این حرفه خدمت می‌گیرند به طور همزمان دفاع کنیم. همچنین ارائه گزارشات و مشاوره‌های علمی به بخش‌های مختلف از جمله مسئولیت‌های ما است.

رئیس نظام دامپزشکی کشور با اشاره به قانون افزایش بهره‌وری گفت: براساس این قانون ما مسئولیت یافته‌ایم که پروانه‌های صنفی حوزه دامپزشکی، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها، بیمارستانها و داروخانه‌ها و شرکتهای فنی حوزه دامپزشکی را صادر کنیم .

فعالیت 5500 واحد خدمات درمانی دامپزشکی در کشور

صفری تاکید کرد: 5500 واحد خدمات درمانی دامپزشکی در کشور وجود دارد و سایر مراکز عبارتند از: 2 هزار واحد داروخانه، 300 واحد آزمایشگاه دامپزشکی و 1000 مرکز واکسیناسیون دامپزشکی و... است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به مشکلات جذب بیش از اندازه دانشجو در حوزه دامپزشکی در رده‌های دکتری و سایر رده‌ها گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ کمی و کیفی فاقد مجوز قانونی و صلاحیت وزارت علوم برای ارائه خدمات دامپزشکی به متقاضیان است .

دو دانشگاه دولتی نیز امکانات لازم برای ارائه آموزش به دانشجویان را ندارند

وی افزود: این دانشگاه امکانات آموزشی و امکانات کمی لازم برای آموزش ندارد که در کنار دانشگاه‌ آزاد باید به دو دانشگاه دولتی نیز اشاره کرد که امکانات لازم برای ارائه آموزش به دانشجویان را ندارند اما به کار خود ادامه می‌دهند.

رئیس نظام دامپزشکی کشور افزود: موضوع جذب بیش از اندازه دردانشگاه‌ها باعث شده که کیفیت آموزش نیز کاهش یابد .

تبعات عدم اعتبار مدارک فارغ التحصیلان، بر عهده دانشگاه آزاد خواهد بود

صفری گفت: با همراهی وزارت علوم مکاتبات جدی با دانشگاه‌ آزاد داشته‌ایم و از آنها خواسته شده است که از پذیرش بیش از حد دانشجو خودداری شود؛ حتی اعلام شده که مدارک اعطای این دانشگاه‌ها اعتبارسنجی نخواهد شد که تبعات این امر برعهده خود دانشگاه آزاد خواهد بود.

رئیس نظام دامپزشکی کشور گفت: با توجه به تذکراتی که توسط وزارت علوم و نظام دامپزشکی به دانشگاه آزاد درباره پذیرش بیش از اندازه دانشجو و عدم توجه این دانشگاه مدارک اعطایی این دانشگاه در حوزه یاد شده اعتبارسنجی نخواهد شد.

دانشگاه آزاد علاوه بر عدم امکانات و کیفیت آموزشی، حتی میز و صندلی هم ندارد!

صفری گفت: دانشگاه‌ها حتی ظرفیت پذیرش دقیق خود را به ما اعلام نمی‌کنند اما برآورد شده است که دانشگاه دولتی حدود هزار نفر و دانشگاه آزاد حدود 4 هزار نفر سالانه دانشجوی دکتری در حوزه دامپزشکی جذب می‌کند، اما براساس پیشنهاد وزارت جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه مسئول تنها در مجموع دو دانشگاه باید 610 نفر در سال دانشجوی دکتری جذب شود.

وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد علاوه بر اینکه امکانات و کیفیت آموزشی لازم را ندارد حتی میز و صندلی هم ندارد این در حالی است که باید این دانشگاه‌ها، کلینک‌ها آموزشهای لازم را در اختیار دانشجویان قرار دهند .

وزیر بهداشت، محکم جلوی جذب دانشجوی بیش از ظرفیت را گرفت

رئیس نظام دامپزشکی کشور گفت: آقای دکتر هاشمی وزیر بهداشت براساس پیگیریهایی که انجام داد محکم جلوی جذب دانشجوی بیش از ظرفیت را گرفت و اعلام کرد که اجازه ورود بیسوادی مدرن را به این حوزه نمی‌دهم اما جدیت لازم در حوزه وزارت علوم در این ارتباط وجود ندارد.

وی افزود: حتی در سالجاری وزارت علوم به دانشگاه آزاد اعلام کرد که نباید پذیرش داشته باشد و سهمیه آن را صفر اعلام کرد اما با این وجود این دانشگاه 260 نفر ظرفیت اعلام و 160 نفر دانشجو را پذیرفت .

مکاتبه با وزارت کار برای اعزام مازاد نیروی کار به دیگر کشورها

صفری در واکنش به خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه نظام دامپزشکی کشور به عنوان یک دستگاه متولی وظیفه دارد که زمینه اشتغال فارغ‌التحصیلان در داخل و حتی خارج از کشور را فراهم کند، نه اینکه جلوی جذب دانشجویان را بگیرد و اینکه چه اقداماتی برای اعزام نیروی کار به خارج از کشور انجام شده است، گفت: با استناد به ماده قانون بهره‌وری شرکتهایی ثبت کرده‌ایم تا تامین نیروی کار داخلی و بین‌المللی داشته باشند.

وی افزود: در این راستا اطلاعاتی را نیز از استانهای رضوی، آذربایجان‌ها و غرب کشور دریافت کرده‌ایم اما متاسفانه این فعالیتها هنوز به صورت غیرسازمان‌یافته است.

رئیس نظام دامپزشکی کشور گفت: امیدواریم در آینده سازماندهی شود.

وی افزود: مکاتباتی نیز با وزارت کار داشته باشیم تا مازاد نیروهای کار خود را به دیگر کشورها انتقال دهیم اما باید توجه داشت که موضوع کیفیت آموزش برای ظرفیت بازار کار داخلی است.

 
 
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
ناشناس
|
Germany
|
۰۹:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
0
0
؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
0
0
صادرات دامپزشک. به جای اینکه بیان دکانهای مدرک فروشی رو ببندن،میخوان صادرات دامپزشک راه بندازن تا باقی کشورها هم از این فاجعه ای که در ایران به بار آمده بی نصیب نمونن. واقعا خجالت آوره. فکر کردین اونور آب هم اونا منتظر نوابغ دست پرورده شما هستن که نه کلینیک دیدن و نه کار عملی کردن و نه اصلا هوش این رشته رو دارن. نهایتش شاید بتونید صادرشون کنید ولی اونجا همشون یا باید برن ظرف بشورن یا تو مزرعه کارگری کنن چون در حقیقت مدرک خریدن و چیزی بلد نیستن.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
0
0
من تحقیق کردم افعانستان دامپزشک کم داره. منتهی ریسکش زیاده.و باید کلی مراقب خودمون باشیم...
دامپزشک
|
India
|
۲۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۰
0
0
طرفو تو ده راه نمیدادن، سراغ کدخدا رو میگرفت!
مجید
|
Austria
|
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
0
0
ذات رشته دامپزشکی و عدم نیاز کشور های دیگر به دامپزشک شرایط را به گونه‌ای کرده که عملا مهاجرت و ویزای کار را برای دامپزشکان بسیار سخت کرده .از طرف دیگر امکان معادل سازی مدرک تحصیلی برای دامپزشکان بسیار سخت و عملا غیر ممکن است .تنها راه حل این مشکل بستن در دکان های مدرک فروشی و توقف پذیرش دانشجو حداقل برای چند سال است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۷
0
0
احسنت!
نظر شما
ادامه