رئیس موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، از امضای 20 تفاهم نامه تحقیقاتی با مراکز علمی و پژوهشی کشور خبر داد و گفت: این تفاهم نامه ها به منظور ارتقای بهره وری و یافتن راهکارهای حل مشکلات به امضا رسیده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی موسسه رازی، «دکتر علی اسحاقی» با بیان اینکه توسعه داخلی و خارجی شبکه تحقیق و توسعه موسسه رازی از برنامه های در دست اقدام موسسه رازی است، گفت: در این راستا بیش از 20 تفاهم نامه با مراکز علمی و پژوهشی در خارج از موسسه منعقد شده و دوره های دکترای تخصصی علمی پژوهشی در موسسه رازی نیز در قالب انعقاد تفاهم نامه با دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در رشته های ویروس شناسی، باکتری شناسی، بیوتکنولوژی دامپزشکی و ایمنی شناسی برگزار خواهد شد.
رئیس موسسه رازی به سهمیه این موسسه برای برگزاری دوره های کارشناسی ارشد ویروس شناسی و باکتری شناسی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: این افراد با سطح بسیار بالایی از کیفیت تحصیلی و آموزشی در موسسه رازی به تحصیلات خود ادامه می دهند.
وی با تاکید بر اینکه برنامه و سیاست موسسه رازی، سفارش محور بودن تحقیقات است، گفت: در سال های گذشته محققین بر اساس نظرات و تشخیص خود طرح های تحقیقاتی خود را ارائه می کردند اما در سال جاری با سفارشی شدن تحقیقات، طرح های کلان که هریک شامل 5 الی 6 پروژه خواهند بود، تدوین و بیش از 100 نفر از اعضای هیئت علمی را به صورت فعال در این طرح ها خواهیم داشت.
دکتر اسحاقی اضافه کرد: این موضوع کمک می کند تمام ظرفیت های اعضای هیئت به کار گرفته شود و در مسیر تحقیقات کاربردی سهم خود را ایفا کنند تا منابع مالی موسسه نیز به درستی و در جهت حل مشکلات موسسه و به تبع آن جامعه، به کار گرفته شود.
رئیس موسسه رازی هدف از پژوهش در این مجموعه را ارتقا بهره وری و فعالیت سازمانی، تحقیقات دامپزشکی، یافتن موانع و مشکلات موجود در ارتقا کمی و کیفی تولیدات موسسه و در نهایت حل این مشکلات عنوان کرد.
وی افزود: در موسسه رازی تلاش می شود مبنای تحقیقات، به صورت مسئله محور بوده و با شناخت مشکلات، راهکارهای حل آن را نیز بیابیم.
فقط همین را کم داشتیم که موسسه رازی اموزش دوره های تخصصی داشته باشد ومدرک تخصصی بدهد .معلومه که این موسسه تمام مشکلات واکسنی کشور را حل کرده و فراموش کردیم که تب برفکی و انفلوانزا چه بلایی برسر ما در سالهای گذشته اورده است و چون الان بیکار شدند زحمت دانشگاه ها را میخواهند کم کنند . لابد سال اینده هم احتمالا وظایف سازمان دامپزشکی کشور را در دست خواهند گرفت و بدینصورت از نیروهای خود به نحو احسن استفاده خواهند کرد. جای تقدیر و تشکر دارد و با حذف دانشگاه ها و شبکه های دامپزشکی صرفه جویی خوبی خواهد شد