کد خبر: ۴۷۶۴۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
نخستین پیمایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رصد اشتغال دانش‌آموختگان:
آمار حاکی از آن است که دانش‌آموختگان غیرشاغل گروه کشاورزی و دامپزشکی 18 هزار و 858 نفر می‌باشند ...


حکیم مهر: نخستین پیمایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رصد اشتغال دانش آموختگان صورت پذیرفت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، نخستین پیمایش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از رصد اشتغال دانش آموختگان حاکی از آن است که هم اکنون 714 هزار و 375 نفر دانش آموخته مراکز دانشگاهی هستند و از این تعداد 379 هزار و 68 نفر معادل 53.06 درصد آنها شاغل هستند.

آمار دانش آموختگان غیرشاغل در کشور 

بخش دیگری از پیمایش وزارت علوم به شناسایی دانش آموختگان غیرشاغل اختصاص یافته است. بر اساس رصدی که صورت گرفته است، غیرشاغلین در هنر 24 هزار و 183 نفر، کشاورزی و دامپزشکی 18 هزار و 858 نفر، فنی و مهندسی 124 هزار و 510 نفر، علوم پزشکی هشت هزار و 893 نفر، علوم پایه 19 هزار و 339 نفر و علوم انسانی 139 هزار و 524 نفر هستند.
در این بخش علوم انسانی بیشترین دانش آموخته بیکار را دارد.

شاغلان دانش آموخته 

همین آمار حاکی از آن است که شاغلان هنر 19 هزار و 536 نفر، کشاورزی و دامپزشکی 17 هزار و 708 نفر، فنی و مهندسی 129 هزار و 939 نفر، علوم پزشکی 23 هزار و 182 نفر، علوم پایه 22 هزار و 842 نفر و علوم انسانی 165 هزار و 861 نفر اعلام شده است.
در گروه تحصیلی علوم انسانی، 54 درصد دانش آموختگان، در گروه علوم پایه 54.15 درصد دانش آموختگان، در گروه علوم پزشکی 72 درصد دانش آموختگان، در گروه فنی و مهندسی 81.07 درصد دانش آموختگان، در گروه کشاورزی و دامپزشکی 48.43 درصد و در گروه هنر 44.69 درصد دانش آموختگان، شاغل هستند.
بر این اساس در گروه علوم پزشکی، بیشترین دانش آموختگان شاغل محسوب می شوند.

اقدامات وزارت علوم برای ساماندهی اشتغال دانش آموختگان

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با مشارکت سازمان ها و دستگاه های اجرایی، دوره های مهارت افزایی را برای دانشجویان ساماندهی می کند. این دوره ها علاوه بر کمک به اشتغال دانش آموختگان در ارتقای فنی واحدهای عملیاتی نیز موثر واقع می شود.

فاصله بین نیازهای بازار کار کشور و آموزش های دانشگاهی همچنین عدم هماهنگی کامل این آموزش ها طی سال های اخر مورد توجه قرار گرفته و جلب همکاری و حمایت وزارت علوم و دستگاه های اجرایی برای ارائه امتیازات و مشارکت در طرح مهارت افزایی دانشجویان مطرح شده است.

در این برنامه با شناسایی و دسته بندی انواع امتیازات و روش های تشویقی برای افزایش جذابیت مهارت افزایی در سطح دانشجویان، روش های همکاری با سازمان ها و ارگان های ذیربط تدوین می شود.

در همین زمینه باید یادآور شد که در آخرین جلسه ستاد نقشه جامع علمی کشور، مقرر شده است دو وزارتخانه علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظرف مدت یک سال سامانه ملی اشتغال دانش آموختگان را راه اندازی کنند.


 
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
0
0
چه اشتغالی
به نظر شما حقوق یک ملیون و پانصد تواین تورم اشتغاله؟
ناشناس
|
United States of America
|
۱۵:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۰
0
0
من از رییس جمهور و هیئت دولت یه سوال دارم؟شما واقعا فکر می کنید با این وضع دارید کشور نگه می دارید؟شما با این نمرات،وضعیت معدل از تک ماده هم نمی تونید استفاده کنید!!!با دروغ و آمار غلط کی رو می خواین گول بزنید!!!این نسل رو ؟!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۱۲
0
0
به حاک سیاه نشونید این رشته دکترا رو آخه بهداشت چه ربطی به رشته ی سیب زمینی و پیاز داره
نظر شما
ادامه