کد خبر: ۴۸۳۹۴
تعداد نظرات: ۶ نظر

دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه واردات و عرضه گوشت قرمز ارزان و نصف قیمت متوقف شده است، گفت: از این به بعد گوشت قرمز با ارز نیمایی وارد و قیمت این محصول در بازار توسط عرضه و تقاضا تعیین می‌شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «عباس قبادی» دبیر ستاد تنظیم بازار اظهار کرد: گوشت قرمزی که (تا روزهای گذشته) در بازار عرضه می شد با ارز 4200 تومانی به کشور وارد شده و قیمت آن ارزان بود اما از این پس گوشت قرمز با ارز نیمایی به کشور وارد و توزیع میشود.

وی افزود: ایران خود تولیدکننده گوشت قرمز است و حدود 90 درصد نیاز کشور را تولید و تنها 10 درصد آن را وارد می کند و مشکلی برای تامین گوشت قرمز در کشور وجود ندارد.

دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه تعداد دام تولیدی در کشور زیاد و وضعیت مراتع نیز برای چرای دام مناسب است، ادامه داد: دامداران نیز دام خود را نگه داشته اند که پروار شود و وضعیت گوشت قرمز در کشور مناسب است و تنها 10 درصد کسری مورد نیاز از خارج تامین میشود.

عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت گوشت قرمز است

قبادی در پاسخ به اینکه آیا واردات گوشت قرمز توسط دولت و نظارت بر روند عرضه گوشت قرمز در بازار نیز منتفی شده است، گفت: در زمانی که گوشت قرمز با ارز 4200 تومانی وارد می شد، تنها 10 تا 20 درصد آن توسط شرکت پشیبانی امور دام وارد و مابقی توسط تجار و بازرگانان بخش خصوصی وارد میشد، اما دیگراز آن فضایی که گوشت به نصف قیمت عرضه و در فروشگاهها صف ایجاد شود، فاصله گرفته ایم و عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت گوشت قرمز است.

وی در پاسخ به اینکه قیمت گوشت قرمز شقه گوسفندی در بازار چقدر است، اظهار داشت: گوشت به وفور در بازار وجود دارد و قیمت آن در قصابی و توسط عرضه و تقاضا تعیین میشود و نحوه تعیین قیمت آن مانند سایر کالاها نظیر چای و شیرینی است.

قبادی یادآورد شد که در یک مقطعی بازار گوشت قرمز به مشکل خورده بودو دولت به همین خاطر مداخله کرد اما در شرایط فعلی بازار خود را تنظیم میکند.

بنابراین گزارش، پیش از این قیمت هرکیلوگرم گوشت گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری به قیمت 37 هزار تومان  به فروش میرسید  و قیمت این محصول در بازار آزاد حدود 85 تا 100 هزار تومان بود. قیمت هر کیلوگرم گوشت قرمز تا سال 96 در بازار (آزاد) حدود 37  تا 50 هزار تومان بود.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
3
خدا رو هزار مرتبه شکر، واردات با ارز 4200 یک اشتباه بزرگ بود، و این قضیه باعث شد که حتی کسانی که هیچ تخصص و تجربه ای در مواد پروتئيني نداشتند به واسته این رانت بوجود آمده ادعای واردات گوشت کردند و بازار کشورهای مبدا را هم بهم ریخته بودند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
1
کاملا درست است!

چون که واردات یارانه ای گوشت قرمز جز فساد و رانت پروری در وزارت جهادکشاورزی و نابودی تولید کنندگان داخلی گوساله و بره هیچ ثمره نداشته است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
2
با سلام حالا و ضع مردم چه می شود. ؟ که حقوق و درآمد خود را با ریال و مقدار ناچیز و کم در این شرایط گرانی دریافت می نمایند و از عهده مخارج روزمره برنمی آیند , حالا باید از این به بعد یا گوشت و مواد پروتینی نخورند. چون قدرت خرید ندارند و یا یا با قیمت بالا و گزاف بخرند . چاره کار این است که دولت به دامداران و تولید کننده داخلی سوبسید بدهد و گوشت را با قیمت تضمینی از دامدار بخرد و ارزان بدست مردم و مصرف کننده برساند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۰ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۹
0
2
خرید گوشت به قیمت واقعی و تمام شده از دامداران و فروش آن به شکل نیم بها به سرپرستان خانوارها از طریق کارت اعتباری بهترین و موثرترین حمایت است.

وعده و وعید های دادن سوبسید به دامداران تکرار همین روند فاسد و شکست خورده فعلی فراهم کردن نهاده های دامی و واکسن و داروی ارزان دامپزشکی در وزارت جهادکشاورزی است که فقط موجب رانت پروری دلالان می شود و باز هم دامداران را مثل کشاورزان گندمکار را با عنوان دهان پرکن خرید تضمینی بین زمین و آسمان معلق نگاه می دارد!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
0
0
در مناطقی از کشور عزیزمون که منبع گوشت گوسفندی هستند با افتخار تابلو میزنند عرضه گوشت برزیلی !!!!!!!! اونوقت انتظار داریم تولیدمون پیشرفت کنه !!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۰
0
0
ریشه تمام این مشکلات تاکنون نظیر ورشکستگی گوسفندداران و گاوداران و خالی شدن روستاها،
واردات گوشت یارانه ای ارزان قیمت توسط گرگ های رانت خوار بوده است.

همچنین واردات گسترده شیر خشک ارزان قیمت با دلار 4200 تومانی در حالی که انبارهای کشور سرشار از شیر خشک داخلی است، همچون خنجری است که از پشت توسط وزارت جهادکشاورزی به کمر صنعت گاو شیری زده شده باشد!
نظر شما
ادامه