رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: با وجود اینکه ۷۰ سال است که در حوزه دام و طیور صنعتی شدهایم اما همیشه در حوزه سختافزاری و نرمافزاری دچار وابستگی هستیم که در شرایط جنگ اقتصادی فعلی بهترین زمان برای خروج از این وابستگیهاست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم، «دکتر علیرضا رفیعیپور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور امروز در همایش مدیریت کیفیت در صنعت مکملهای دامی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب به 3 واژه بسیار مهم اشاره فرمودند که یکی از این موارد، توجه بیشتر به علم و دانش است.
وی افزود: در حوزه دامپزشکی دانش مورد توجه همکاران ما است و ما رتبههای مناسبی دست یافتهایم. جوانگرایی دیگر موردی است که در گام دوم به آن اشاره شده است که در این مورد نیز در تیمهای دامپزشکی کارهای بزرگی انجام شده تا بتوانیم در آینده نیز شرایط را پیش ببریم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: واگذاری امور به مردم اما از مواردی است که بنده به عنوان رئیس سازمان دامپزشکی کشور این نوید را میدهم که محقق شود و ما درباره این امر تا به امروز غفلتهایی داشتهایم.
رفیعیپور تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور در جنگ اقتصادی به سر میبریم اما بنده معتقدم که از این شرایط سخت باید حداکثر بهره را ببریم که ژن ایرانی همواره نشان داده که در شرایط سخت بهترین عملکرد را دارد.
جنگ اقتصادی بهترین زمان برای خروج از وابستگی مکملهای دامپزشکی است
وی افزود: صنعت دام و طیور ما با وجود اینکه 70 سال قدمت دارد یعنی ما 70 سال است که در این بخشها صنعتی هستیم اما همیشه در حوزه سخت افزاری وابستگی داشتهایم که در این شرایط جنگ اقتصادی بهترین زمان است که میتوانیم از این وابستگیها خروج داشته باشیم و از میزان آن بکاهیم.
رفیعیپور تصریح کرد: در صنعت مکملهای دام و طیور و ریزمغذیها با مشکل تامین مواد اولیه آنها روبرو هستیم که اکنون میتوانیم بعد از 70 سال وابستگی بالایی که وجود داشته و اکنون در قدم اول هستیم، اقدامات جسورانهای برای کاهش این وابستگیها و از بین بردن آنها برداریم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: اصلیترین قسمت این امر به سازمان دامپزشکی بر میگردد و این سازمان به دنبال آن است که هم موانع تولید بردارد و به تسهیل کسب و کار کمک کند.
وی گفت: دستورالعملهای دامپزشکی باید به نفع تولید اصلاح شود و مشارکت تشکلهای تولیدکنندگان در کمیتههای تصمیمگیری حضور یابد که این برای ما یک اصل است و میتواند در تصمیمگیریها به ما کمک کنند.
رفیعیپور افزود: دامپزشکی، تمرکزگرایی در کشور را قبول ندارد و فعالین اقتصادی در هر استانی که هستند باید خواسته خود را در محوده جغرافیایی خود به سرعت جامه عمل بپوشانند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان نباید برای گرفتن یک مجوز به تهران بیایند یا وقت قبلی بگیرند تا در این شرایط بتوانند به راحتی به تولید خود ادامه دهند.
نهاده نیست
واکسن نیست
یه سامانه جامع درست کردید بنام سماسط، کی و کجا در شمال کشور اجرا شده؟
چند تا کارخانه جوجه کشی یا فارم های بزرگ دام و طیور نام ببرم که مسئول فنی و بهداشتی ندارند؟؟؟
این همه دامپزشک بیکار
تو رو بخدا بگید آدم دل خوش به کدوم عملکردتون و در چه زمینه ای باشه؟
حتما میگید کنترل آنفلوآنزا...
تا کی؟ بخاطر چی؟ ....................