کد خبر: ۴۹۸۵۸
تعداد نظرات: ۲ نظر

مدیر کل دامپزشکی گیلان گفت: ۳ کشتارگاه صنعتی در شهرهای لنگرود، رشت و تالش با نظارت دامپزشکی درحال فعالیت هستند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از رانکوه نیوز، «دکتر عاقبتی» برنامه های در دست اجرای دامپزشکی در سال جاری را مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان وحیوان مانند بیماریهای تب کنگو و آنفلوانزای فوق حاد پرندگان عنوان کرد و افزود: یکی دیگر از برنامه های دامپزشکی واکسناسیون دام و طیور و حیواناتی است که مبادرت به پرورش آن درسطح استان می شود.

وی درادامه هدف از برنامه واکسناسیون دام و طیور را جلوگیری از خسارت اقتصادی به دامداران و پیشگیری از بیماری های مشترک بیان کرد و گفت:نظارت بهداشتی در مراکز تحت نظارت مانند کشتارگاه،بسته بندی و مراکز پرورش استانداردهای ملی ومنطقه است تا این واحدها بتوانند محصولات خود را صادر نمایند.

دکتر عاقبتی همچنین کنترل فراورده های خام دامی درسطح شهرستان ها رانیز حلقه آخر نظارت برواحدهای عرضه کننده دانست و افزود:در سال گذشته ۱ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز آزمایشگاهها تخصیص یافت.

مدیر کل دامپزشکی استان گیلان با اشاره به اینکه استان گیلان اولین استانی بود که کشتارگاههای سنتی را تعطیل کرد، خاطرنشان کرد: ۳ کشتارگاه صنعتی در شهرهای لنگرود،رشت و تالش با نظارت دامپزشکی درحال فعالیت هستند.

دکتر عاقبتی در پایان به کشتار غیر مجاز را سرایت بیماری های مشترک و آلودگی محیط زیست برشمرد و افزود: دراین راستا توصیه می شود که برای جلوگیری از بیماریها و اشاعه آن مانند تب کنگو از کشتارهای غیر مجاز خودداری کنند.



انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
0
0
اولین استانها تعطیل کننده کشتارگاههای دام و طیور استانهای دیگیری بودند و این موضوع صحت ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۰ - ۱۳۹۸/۰۳/۲۶
0
0
البته ناگفته نماند دراستان گیلان ناظرین بهداشتی شاغل دراین کشتارگاههای صنعتی فاقد پروانه اشتغال هستند وما درطی سالها برخلاف سایر استانها حتی یک مورد صدورپروانه دراین زمینه نداشتیم واکثر ناظرین کاردان وکارشناس بدون هویت دامپزشکی وبدون جواز ،اشتغال دارند همچنین درکشتارگاههای طیور که خود رکوردیست .
نظر شما
ادامه