حکیم مهر: معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در گفتوگو با پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر در خصوص جایگاه مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در کارخانههای تولید خوراک دام، طیور و آبزیان، گفت: «مصرفکنندگان اصلی تولید کارخانههای خوراک دام و طیور، دامداران، آبزیپرورها، مرغداران و... در کشور هستند، لذا اطمینان از جزئیات و مسائل فنی این محصولات بسیار مهم است.»
«دکتر قاسم رضاییانزاده» ادامه داد: «با استقرار مسئولین فنی بهداشتی در این مراکز و صحه گذاشتن بر کیفیت به عنوان یکی از اجزای آن، کارخانه تولیدی میتواند به راحتی این یقین را در سطح مصرف کننده ایجاد کند و مصرف تولیدات خود را توسط بهرهبرداران بالاتر ببرد تا مصرفکنندگان با اطمینان از سلامت محصولات، از آنها استفاده کنند.»
وی در خصوص نحوه نظارت و پایش محصولات کارخانههای تولید خوراک از سوی سازمان دامپزشکی تصریح کرد: «در قالب برنامههای رصد و پایشی که سازمان دامپزشکی در مراکز دارد، نمونهبرداریهایی از محصولات هم در کارخانهجات و هم در بازار مصرف انجام میشود؛ این پایشها به صورت دورهای بوده و هر از چند گاهی هم به صورت رندوم از نمونهها انجام میشود.»
استقرار مسول فنی که اطلاعاتی از صنعت ندارد آقای دکتر چه سودی به حال کارخانجات خوراک دارد فقط تله گذاری و مبارزه با موش و.... سازمان عادت دارد که کارخانجات و نمونه گیری ها را خودش انجام دهد و تا حرفی زده میشود بگوید دیدگاه حاکمیتی جناب آقای دکتر بنظر شما کدام بخش سازمان تخصصی به بهداشت خوراک نگاه میکنند بخش بهداشت خوراک سازمان بخش بهداشت مواد غذایی است افراد مستقر در بخش اکثرا دامپزشک عمومی هستند خوراک در کشورهای دیگر به عنوان یک فاکتور بررسی میشود اخیرا دانشکده دامپزشکی تهران این تخصص را آورده بود ولی به دلیل عدم حمایت های لازم از طرف نهادهای مسول و خودخواهی ها مغفول ماند گویا سازمان کاملا با افراد خاصی کار میکند در دانشگاه افراد خاصی را پسند میکند در اداره ها افراد خاصی استخدام می کند که اگر این روند ادامه یابد جایی بهبود وضعیت کارخانجات افزایش اعتلای سطح دامپزشکان بزودی شاهد مشکلات عدیده در سطح کشور خواهیم بود.