همزمان با روز جهاني بيماري هاي مشترك بين انسان و حيوان، بيمارستان مجهز دامپزشكي در ساري با حضور عضو محترم هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي و مسئولين استاني افتتاح گرديد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی نظام دامپزشکی استان مازندران، در اين مراسم رييس نظام دامپزشكي استان، اين روز را بهانه اي براي يادآوري دغدغه ها و مشكلات پيش روي جامعه در كنترل بيماري هاي مشترك دانست و يادآور شد: ٨٠ درصد عامل هاي بيوتروريسم، ٧٥درصد عوامل بيماريزا در إنسان و بيش از ٢٠٠ بيماري در انسانها، داراي منشأ مشترك هستند و در اين بين دامپزشكان در صف اول مقابله با آن با كمترين چشم داشتي در حال خدمت به كشور مي باشند.
«دكتر گلپايگاني» از ضرورت توجه مسئولين و قانون گذاران به مقوله پيشگيري از بروز بيماريهاي مشترك بالاخص افزايش سهم دامپزشكي در بودجه سلامت گفت و خواستار اين شد تا با توجه به شرايط خدمت دامپزشكان و نيز شرايط بيمه اي آنان، دامپزشكي در رده مشاغل سخت محسوب گردد.
بازنگری در ظرفيت پذيرش دانشجو در رشته دامپزشكي نيز از موضوعاتي بود كه به آن پرداخت.
در ادامه مراسم «دكتر يوسف نژاد» عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي با تبريك ميلاد حضرت معصومه (س)، شروع بكار اين بيمارستان در مركز استان را يك ضرورت و حضور بانوان دامپزشك در اين مجموعه را مايه افتخار دانست و بر لزوم سرمايه گذاري بخش خصوصي در حوزه سلامت و كاهش تصدي گري دولت در أمور قابل واگذاري تاكيد كرد.
وي تورم نيروي انساني در ادارات و عدم رضايت از خدمات ارايه شده و نيز عدم بهره وري نيروها را از مشكلات ادارات دانست و از رييس نظام دامپزشكي خواست تا أموری كه در حال حاضر توسط دولت در حال انجام است و قابل واگذاري به بخش خصوصي است را أحصا و به نمايندگان مردم در مجلس اعلام نمايد تا مجلس و دولت نسبت به شناسايي و إيجاد زمينه هاي شغلي مرتبط با رشته تحصيلي اقدام نمايند.
دكتر يوسف نژاد امنيت غذايي از مزرعه تا سفره را تكليف حاكميت دانست و از بخش خصوصي به عنوان بازوان دولت در كاهش تصدي گري و افزايش شاخص هاي سلامت نام برد و گفت ايجاد نظام هاي دامپزشكي و مهندسي كشاورزي در همين راستا بوده است.
اين بيمارستان مجهز با اعتباري نزديك به ٢٠ ميليارد ريال تجهيز شده و داراي امكانات جراحي، اندوسكوپي، سونوگرافي، راديولوژی، آزمايشگاه و داروخانه ميباشد.