حکیم مهر: همزمان با ولادت امام موسی کاظم و در آستانه هفته دولت، بزرگترین و مجهزترین بیمارستان دامپزشکی شمال کشور با زیر بنای بیش از 1000 متربع در شهرستان بابلسر با حضور رئیس سازمان نظام دامپزشکی و جمعی از مسئولان محلی افتتاح شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، در آئین افتتاح این بیمارستان با ابراز خرسندی از احداث و بهره برداری از این مجتمع تخصصی دامپزشکی، آن را حرکتی جدید در ارائه خدمات حرفهای دامپزشکی به مخاطبین و بهرهبرداران این حرفه و از مصادیق کمک به ارتقا سلامت و بهداشت عمومی جامعه دانست و اذعان داشت: امروز یکی از اولویتهای مهم سازمان نظام دامپزشکی ارتقاء کیفیت ارائه خدمات دامپزشکی در اقصی نقاط کشور است.
دکتر صفری ضمن تقدیر و تشکر از همت فارغالتحصیلان دامپزشکی در ایجاد چنین مراکزی، جهت خدمت رسانی بهتر و دقیق تر به مراجعین، خواستار همکاری بخشهای مختلف دولتی جهت گسترش چنین مراکزی گردید.
وی ضمن تأکید بر کاهش تعداد جذب دانشجو در رشته دامپزشکی با هدف افزودن بر کیفیت آموزش به دانشجویان این رشته گفت: مقوله دامپزشکی در کشورهای پیشرفته به حدی اهمیت دارد که حتی اساتید عالیرتبه دامپزشکی نیز، چنانچه فاقد رجیستری دامپزشکی باشند اجازه معاینه و حتی یک نوبت خونگیری از حیوانات در آزمایشگاهها و کلینیکهای دامپزشکی را ندارند، از این رو با تلاشها و برنامهریزیهای صورت گرفته مقرر شده است؛ از این پس آموزش رشته دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی، زیر نظر معاونت علوم پزشکی این دانشگاه صورت گیرد و امیدواریم این اتفاق در سایر دانشگاههای دولتی نیز رخ دهد.
رییس سازمان نظام دامپزشکی، در ادامه به بیان اهمیت مفهوم توسعه و نقش بسزای آن در راستای رشد و پیشرفت ابعاد گوناگون علمی، صنعتی، اجتماعی و نظایر آن در کشور پرداخت و خاطر نشان ساخت: توسعه حرکتی است پویا که چنانچه خودمان با اقدامات ناصحیح و غیرکارشناسی، در مسیر آن ایجاد خلل و مانع نکنیم به حرکت فزاینده و پیش رونده خویش ادامه خواهد داد.
دکتر صفری ایجاد و تأسیس مراکزی مانند بیمارستان مجهز و تخصصی دامپزشکی دکتر حسن زاده را از مصادیق حرکت در مسیر توسعه در کشور دانست و اذعان کرد: این بیمارستان که با سرمایه گذاری و همت ارزنده بخش خصوصی در منطقه شمال کشور دایر شده است می تواند گام ارزنده ای در جهت ارائه خدمات نوین و با کیفیت مطلوب به بخش دامپزشکی شمال کشور باشد و در آینده نزدیک نیز خواهد توانست بخوبی در امر آموزش دامپزشکی بعنوان یک مرکز آموزشی درمانی ایفای نقش نماید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود از بروز واقعه اندوه بار کشتن سگ های خیابانی در شهرستان کهریزک ابراز تاسف کرد و بیان داشت: سگ حیوانی است که قریب به پانزده هزار سال پیش، توسط انسان و با هدف کمک به انجام برخی امور زیستی، اهلی شده و از این رو صیانت و حمایت از حیوانات، اهم از اهلی و غیره بسیار مهم و حرکتی در راستای برقراری تعادل مثبت میان انسان و اکوسیستم های طبیعی است.
رئیس سازمان نظام دامپزشکی در پایان با تبریک فرا رسیدن زادروز بوعلی سینا و روز پزشک، دامپزشکی را صف اول خدمت به سلامت وکمک به بهداشت عمومی جامعه دانست و خواستار مشارکت دامپزشکان و فارغالتحصیلان دامپزشکی در ایجاد مراکز مشابه در سطح کشور جهت خدمت رسانی شد.
شایان ذکر است این بیمارستان دامپزشکی در چهارطبقه و مجهز به بخشهای مختلف icu, جراحی و سونوگرافی و اندوسکوپی و... میباشد و برخی از تجهیزات مورد استفاده قرار گرفته در آن به صورت تخصصی و برای اولین بار برای استفاده در درمان حیوانات وارد کشور شده است.
با افتتاح این بیمارستان تخصصی برای 30 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال زایی شده است.
آن سرمایه گذاری در دامپزشکی ارزشمند است که حاصل کار سالم در خود حرفه دامپزشکی باشد وگرنه ورود سرمایه های باد آورده و سرگردان با منشاء نامعلوم جزء بر هم زدن تعادل و ایجاد رقابت مخرب نتیجه دیگری ندارد و نداشته !