کد خبر: ۵۲۰۱۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
اطلاعیه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور:
در این اطلاعیه تاکید شده است که واردات تخم چشم‌زده ماهی قزل‌آلا بر مبنای روش‌های علمی، ارزیابی خطر و کنترل شده انجام می‌شود ...
 

حکیم مهر: واردات تخم چشم زده ماهی قزل آلا بر مبنای روش‌های علمی، ارزیابی خطر و کنترل شده انجام می‌شود .

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، پیرو ادعای منتشر شده مبنی بر نابود شدن 85 درصد ظرفیت تولید تخم قزل‌آلا در کشور به دلیل واردات تخم‌های خارجی و گُمانِ احتمال حمله بیوتروریستی کشورهای فرانسه و آمریکا در این مورد در خبرگزاری «تسنیم» طی مورخ 22 شهریورماه 98 خورشیدی به نقل از عضو هیئت مدیره اتحادیه سراسری شرکت‌های تعاونی‌های ماهیان سردآبی کشور، دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های آبزیان سازمان دامپزشکی کشور توضیحی را به شرح زیر منتشر کرده است :

«در حال حاضر برای واردات تخم چشم‌زده ماهی که در قالب فرآیندهای بازرگانی مجاز گردیده به عنوان نهاده اولیه جهت ادامه فعالیت واحدهای پرورش دهنده ماهی در سطح کشور نهایت دقت در نظارت بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی کشور صورت می‌گیرد. این نظارت در 3 مرحله صورت می‌گیرد .

در مرحله نخست، در رابطه با وضعیت بهداشت و بیماری‌های آبزیان کشور و مرکز صادرکننده، توسط کمیته ارزیابی خطر واردات تخم چشم‌زده؛ مطالعات کتابخانه‌ای منطبق بر مقررات ملی بهداشتی واردات  (IHR) ، صورت گرفته و در صورت نیاز مطالعات میدانی و بازدید از مراکز و بررسی نحوه صدور گواهی بهداشتی کشور صادرکننده انجام می‌شود .

در مرحله دوم، کنترل اسناد و بازرسی بهداشتی محموله های وارداتی توسط قرنطینه دامپزشکی شبانه‌روزی مستقر در گمرک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) که مرز ورودی است، صورت می‌گیرد .

در مرحله سوم نیز محموله‌های وارداتی قرنطینه شده و در طول مدت قرنطینه روند سلامتی مورد پایش و ارزیابی قرار گرفته و در نهایت پس از نمونه‌برداری و آزمایش‌های مربوطه، اجازه ترخیص و خروج از قرنطینه صادر می‌شود. با توجه به مستندات و بررسی‌های صورت گرفته، موردی از آلودگی در نمونه‌های مذکور مشاهده نشده است و در صورت وجود موارد مشکوک، محموله بلافاصله معدوم و مرکز قرنطینه ضدعفونی می‌گردد .

در راستای اجرای برنامه راهبردی کنترل این بیماری، همچنین مبلغ 88 میلیارد ریال به منظور کنترل همه‌گیری بیماری ویروسی سپتی سمی هموراژیک  (VHS) در سال 1393 خورشیدی طی مصوبه هیات محترم وزیران تامین اعتبار گردید و جهت پرداخت غرامت و انجام عملیات ضدعفونی مراکز آلوده به منظور جلوگیری از گسترش بیماری و مطابق با ماده 5 قانون سازمان دامپزشکی کشور هزینه شده است . »
 
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
وعده نصر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۵
3
2
برخی مسیولین ................... خودشان دولت در سایه واردات بوده اند!مدارک اونها در دست هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
3
3
از همه دلسوزان مملکت خواهش می کنم مستند " بر بام کوتاهی ها" ساخته گروه ثریا را ببینند
وضعیت قطب اول پرورش قزل آلای کشور و اینکه این واردات چه بلایی سر این صنعت آورده را از زبان رییس شیلات استان چ و ب بشنوید و ...
دکتر
|
Singapore
|
۲۳:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۶/۲۶
3
3
بنده خودم کارمند سازمان دامپزشکی هستم ، تخم چشم زده وارداتی به صورت پلمپ وارد مزرعه میشه و هیچ نمونه برداری در فرودگاه امام صورت نمی پذیره و پس از جذب کیسه زرده تازه نمونه برداری میشه کا جواب اونم سه هفته بعد توسط مرکز تشخیص ارسال میشه ،
نظر شما
ادامه