حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه سفر به استان قزوین درباره اینکه بحث طرح الحاق سازمان دامپزشکی به وزارت بهداشت به کجا رسید و آیا این کار به سود سازمان است یا خیر، گفت: بحث الحاق تاکنون مطرح نشده و تنها موضوع الحاق آموزش دامپزشکی با وزارت بهداشت مطرح است که قطعا اگر فرهیختگان و بزرگان دامپزشکی در حوزههای اجرایی، دانشگاهی و تشکلها بنشینند و در این باره به جمعبندی برسند بسیار مهم است، اما فعلاً خبر خاصی نیست.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایلنا، «دکتر علیرضا رفیعیپور» گیلان، مازندران و گلستان را مستعدترین استانهای کشور در زمینه بروز آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ذکر کرد و افزود: قزوین به دلیل تراکم صنعت طیور مادر، پرریسکترین استان در زمینه ابتلا به این بیماری است .
وی در پاسخ به این پرسش که نظر شما درباره ادعای وزیر جهادکشاورزی مبنی بر اینکه آیا ایران به مرز خودکفایی تولید دامی رسیده است یا خیر، افزود: در حوزه تامین شیر به دلیل وجود دام سنگین کافی در کشور، خودکفا هستیم و در تامین گوشت 10 درصد نیازمندیم که وزیر جهاد هم به این مهم اشاره کرده که البته این مهم هم با ایجاد مراکز دامهای اصلاح نژاد و آمیختهای که دانشمندان کشور روی آن کار میکنند در آینده نزدیک، تحقق یافته و گوشت بیش از نیاز کشور تامین و در این زمینه هم به خودکفایی میرسیم .
جمعیت دامی پاسخگوی نیاز کشور است
رئیس سازمان دامپزشکی کشور ادامه داد: جمعیت دامی پاسخگوی نیاز کشور در حوزه گوشت و شیر است.
وی درباره کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و اقدامات در دستور کار سازمان دامپزشکی خاطرنشان کرد: دو سال پیاپی در سالهای 95 و 96 در زمینه بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور همهگیر شده بود اما طی حدود پنج ماه گذشته کانونی از این بیماری نداشتهایم و در طیور سنتی، طیور صنعتی، حیات وحش پرندگان مهاجر بروز این بیماری وجود نداشته است.
این مقام مسئول تصریح کرد: بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان کاملا تحت کنترل بوده و توسط دامپزشکی کشور طی 1.5 سال گذشته مبارزه خوبی صورت گرفته، آموزش، رصد و پایش و تشخیص بیماری هم به نحو احسن انجام شده و واکسیناسیون هم موثر بوده است.
رفیعیپور مطرح کرد: تهران، البرز، قم، اصفهان و آذربایجان شرقی از دیگر استانهایی هستند که مستعد بروز آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هستند. البته خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در کشور گزارش نشده و همه چیز تحت کنترل و نظارت قرار دارد.
ما تو آموزش دامپزشکی مشکل داریم یا تو اجرای قوانین دامپزشکی؟!
مثلا اگه بریم زیر نظر وزارت بهداشت تبصره 19 عملی میشه؟؟؟؟؟؟؟؟
حق تسری دولتی ها پرداخت میشه؟؟؟؟؟؟
با زیر سوال بردن آموزش دامپزشکی ما خودمون را زیر سوال می بریم یعنی ما بیسوادیم ای وزارت بهداشت بیا به داد ما برس!
ممنون میشم یکی ما را روشن کنه