به دنبال انتشار فیلمهایی از معدومسازی جوجههای یک روزه و زنده به گور کردن آنها، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران، گفت: این اقدام غیر انسانی و غیر علمی است و ما به تمام واحدهای تولیدکننده جوجه در تهران اخطار دادهایم که اگر اقدام به چنین کاری کنند با آنها به شدت برخورد خواهد شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «سعید محمودی» با اشاره به اینکه روز گذشته تیمهای محیط زیست در سراسر استان تهران موضوع معدومسازی جوجههای یک روزه را بررسی کردند، اظهار کرد: ما به این نتیجه رسیدیم که این اتفاق در استان تهران رخ نداده است، اما به هرحال ممکن است که واحدهای مختلف تولید جوجه برنامه مشابهی را برای معدومسازی داشته باشند. از اینرو روز گذشته به جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان تهران نامهای فرستادیم و خواستار جلوگیری و برخورد با اینگونه اقدامات شدیم.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با بیان اینکه نامهای برای دادستانی استان تهران و استانداری تنظیم شده است که بتوانیم با ابزار قانونی جلوی این اتفاق را بگیریم، تاکید کرد: معدومسازی جوجههای یک روزه اقدامی غیر انسانی، غیر علمی و مصداق حیوان آزاری است. این جوجهها صاحب روح و جان هستند و زنده به گور کردن آنها هر وجدانی را به درد میآورد.
محمودی با تاکید بر اینکه تمام تلاش ما این است که چنین اتفاقی در استان تهران رخ ندهد، گفت: در استان تهران ۹ واحد تولید جوجه داریم که امروز به همه آنها اخطار دادیم که اگر اقدام به روشهای مشابه برای معدومسازی جوجهها کنند شدیدترین برخوردها را با آنها خواهیم کرد.
وی با اشاره به اینکه از سوی دیگر ممکن است که این جوجهها آلوده باشند و دفن آنها به صورت زنده و در نقطهای نامشخص میتواند مخاطراتی جدی در پی داشته باشد، اظهار کرد: حتی بر فرض اینکه این جوجهها به هر دلیلی تلف شده بودند و پسماند محسوب میشدند، باید برای دفع آنها اصول بهداشتی را رعایت میکردند و پیش از دفع از نهادهای ذیربط از جمله محیط زیست مجوز میگرفتند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تاکید بر اینکه از هر جنبهای زنده به گور کردن جوجهها انسانی و علمی نیست، تصریح کرد: سایر واحدهای تولید جوجه بدانند که اگر اقدام به چنین کاری کنند قطعا محیط زیست بر اساس قانون با آنها برخوردی جدی خواهد داشت.
محمدرضا صدیق پور - دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه یک روزه - درباره معدوم سازی جوجهها توضیح داده است که در ماههای اخیر تولید کنندگان گوشت مرغ شامل پرورش دهندگان مرغ مادر گوشتی و مرغ گوشتی با مشکلات عدیدهای روبرو بودهاند که عمدهترین این مشکلات، کاهش قیمت مرغ زنده و جوجه یک روزه است و این وضعیت ضرر و زیان سنگینی را به تولید کنندگان جوجه یک روزه و گوشت مرغ کشور وارد کرده است.
وقتی دان نیست چه بکنند؟
وقتی تو محیط روستا اون جدجه رو مثل جوجه محلی نمیشه پرورش داد چه بکنند؟
وقتی اگر ول کنند بین مردم، پاییز منتظر موج آنفلوآنزا بایتی باشیم چه بکنند؟
راه کار هم بدید بعد نطق کنید
فقط و فقط و فقط سوء مدیریت هست در جهت کاهش تولید در ابتدای سال جهش تولید ولاغیر
باز برید یقه فیلم پخش کن و تولیدکننده رو بگیرید و مسئول بی کفایت رو رها کنید
اصالت سود تا کجا؟
اصلا اینا به کنار بقالی سر کوچه موجودی و مصرفی روزانه خودش را بلده مدیریت کنه چطور کارخانه تولید جوجه بلد نیست مدیریت کنه تولید خودش را؟
اینا قاعدتا باید بر اساس نیاز و درخواست اقدام به تولید جوجه کنند نه همینطور دیمی!
2ماهه کرونا اومده چطور متوجه نشدند که 20 روز قبل اقدام کردند برا تولید جوجه؟
خلاصه آبروریزی شد برا همه
الان خارجی ها می بینند و میگن داعش از میون همین تفکر بیرون میاد!
مسئول فنی نداشته اون کارخانه که ببینه این چه وضعیتیه این چه وضعیت معدوم سازیه؟
هم از لحاظ فنی و شرعی و .... نقطه ضعف بزرگی بود
گریون میریم بیرون