کد خبر: ۵۸۴۱۶

تعطیلی کشتارگاه ایذه در حالی یک ماهه شد که متصدیان واحدهای قصابی این شهرستان از اینکه کار و معیشت آنان به خطر افتاده‌است ناراضی هستند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، ۹ خرداد ماه شهرداری ایذه به دلیل آنچه دستور اداره کل امور شهری استانداری خوزستان عنوان شد، نسبت به پلمب تنها کشتارگاه دام ایذه اقدام کرد و از قصابان خواست برای کشتار دام‌ راهی باغملک شوند.

با گذشت بیش از یک ماه از تعطیلی کشتارگاه ،قصابان ایذه‌ای اعتراض های زیادی نسبت به این روند داشتند ، آنها از شهرداری و فرمانداری درخواست کردند تا کشتارگاه در اختیار خودشان قرار گیرد تا با رفع نواقص بهداشتی و دیگر موارد نسبت به بازگشایی مجدد آن اقدام کنند.

با اعتراض قصابان ایذه به این روند به آنها وعده داده ‌شد به زودی کشتارگاه در اختیار نماینده آنها قرار خواهد گرفت تا آنرا بهسازی کنند اما این امر تاکنون به دلیل آنکه فرماندار ایذه کم کاری مسوولان عنوان کرده، محقق نشده‌است.

کشتارگاه ایذه درگیر اختلاف و روند اداری

فرماندار ایذه در نشست شورای سلامت درباره وضعیت کشتارگاه دام این شهرستان گفت: کشتارگاه بسته شد و ما چهار هفته درگیر آن هستیم و فشارهای زیادی را تحمل کردیم، اینگونه مسائل باید با همکاری و همفکری حل شود.

«حسین لامی‌زاده» افزود: شهرداری ایذه بدون اطلاع فرماندار و دادستان کشتارگاه را پلمب کرد در صورتیکه اگر از قبل اطلاع می‌داد مسایل و مشکلات کشتارگاه قبل از پلمب برطرف می شد.

وی با بیان اینکه این کار عواقب خاص خود را در پی داشت تصریح کرد: باید قبل از انجام هرکاری موارد را با فرمانداری شهرستان در میان گذاشت، البته شهردار ایذه پذیرفت که قبل از اقدام برای پلمب کشتارگاه می بایست با فرمانداری هماهنگی می کرد اما اینکار را انجان نداد.

فرماندار ایذه از طرح مشکلات ناشی از پلمب کشترگاه این شهرستان در نشست استانی خبر داد و ادامه داد: کمبودهای  بهداشتی باید در کشتارگاه ایذه برطرف شود و پس از رفع نواقص اجازه بازگشایی داده شود اما دامپزشکی با وجود دستور دادستان مبنی بر بازگشایی کشتارگاه در این روند مانع تراشی می‌کند.  

لامی‌زاده از اهمیت بهداشتی بودن گوشت مصرفی مردم سخن گفت و تاکید کرد: پس از حل مشکلات کشتارگاه، کارشناسان شبکه بهداشت از آن بازدید خواهند کرد و در صورت تاییدیه بهداشتی کشتار در آن انجام می‌شود، این بهترین راه حل برای این مشکل است اما هنوز به سرانجام نرسیده‌است.

وی با انتقاد از بروکراسی ناکارآمد حاکم بر ادارات گفت: عده ای نمی‌گذارند این کشتارگاه را تبدیل به احسن کنیم، اگر مشکلی پیش آمد متخلفان و بانیان این مشکل به مردم معرفی می شوند.

موافقت شهرداری برای بهسازی کشتارگاه

شهردار ایذه درباره آخرین وضعیت کشتارگاه دام به خبرنگار ایرنا گفت: شهرداری موافقت خود را با بهسازی کشتارگاه به شورای شهر اعلام کرده است و شورا نیز آن را مصوب و به فرمانداری ارسال کرد اما هنوز پاسخی دریافت نشده‌است.

«غلامحسین اسدی» افزود: برای هرگونه هزینه‌کرد بخش خصوصی در این کشتارگاه یا هر فضای دیگر باید مصوبه شورای شهر و کمیته تطبیق موجود باشد و بدون طی شدن این روند امکان این کار وجود ندارد.

وی ادامه داد: هرکاری که قانون اجازه دهد انجام می‌دهیم و در حیطه وظایف خود پیرو مصوبات و قوانین هستیم.

یکی از قصابان ایذه‌ای گفت: بیش از یک ماه از تعطیلی کشتارگاه ایذه می‌گذرد. در این شرایط سخت اقتصادی مسئولان شهرستان باید پاسخگو باشند تکلیف آنان چیست.

«یونس قریشوندی» افزود: بیش از ۱۰۰ قصاب، سلاخ، راننده و دامدار به واسطه کشتارگاه ایذه فعالیت داشتند که با تعطیلی آن رزق و روزی خود را از دست داده اند.

وی با بیان اینکه برای بازگشایی مجدد کشتارگاه روزانه بین ادارات ایذه سرگردان هستیم گفت:اگر کشتارگاه به قصابان واگذار شود طبق اصول بهداشتی آن را بهسازی می کنیم.

این قصاب ایذه‌ای گفت: از فرماندار، شهردار، رییس شبکه بهداشت و رییس دامپزشکی درخواست می‌کنیم وضعیت معیشتی قصابان این شهرستان را درک کنند و این کار را برای این قشر زحمتکش انجام دهند.

وی تصریح کرد: اگر قصابی حین رفت و آمد به کشتارگاه باغملک دچار حادثه شود چه کسی باید جواب خانواده وی را بدهد.

قریشوندی گفت: یک ماه است که قصابی‌های ایذه تعطیل هستند و علاوه بر ضرر و زیان به متصدیان قصابی، مردم نیز گوشت باکیفیت و بهداشتی در دسترس ندارند.

کشتارگاه دام ایذه  ۹ خرداد به دلیل آنچه افتتاح کشتارگاه صنعتی باغملک عنوان شد پلمب گردید و از قصابان خواسته شد برای کشتار دام خود عازم باغملک شوند.

 

نظر شما
ادامه