حکیم مهر: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب اظهار کرد: بهدنبال اخذ مجوز راهاندازی مقطع دکتری رشته دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب هستیم.
به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر جعفر نهریاقدم» درباره برنامههای دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب برای ایجاد درآمدهای غیرشهریهای، گفت: این واحد دانشگاهی خوابگاهی با موقعیت خوب در مرکز شهر سراب دارد که برای تجاریسازی ۶۰۰ متر مربع آن با شهرداری توافق کردهایم و پیگیر اخذ مجوزهای لازم از سازمان مرکزی هستیم.
نهریاقدم در بخشی از سخنان خود با یادآوری موقعیت سراب در کشاورزی و دامپروری و نبود کلینیک دامپزشکی در این شهر، بیان کرد: با توجه به اینکه سراب قطب دام سبک و سنگین است و ظرفیت خوبی در این زمینه دارد، پیگیری اخذ مجوز راهاندازی و فعالیت کلینیک دامپزشکی را آغاز کردهایم.
وی ادامه داد: در این راستا با دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر هماهنگ شدهایم که وسایل و کادر درمانی کلینیک دامپزشکی را متقبل شده تا با همکاری دو واحد دانشگاهی سراب و شبستر بتوانیم به دامداران خدمات دامپزشکی ارائه دهیم تا از این راه درآمد غیرشهریهای نصیب دانشگاه شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب افزود: با علم به این ظرفیت بهدنبال اخذ مجوز راهاندازی مقطع دکتری رشته دامپزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب هستیم که امیدوارم سازمان مرکزی نیز در این راستا ما را یاری کند.
نهریاقدم ظرفیتهای دیگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب برای ایجاد درآمدهای غیرشهریهای را یادآور شد و مطرح کرد: واحد سراب قطعه زمینی به مساحت ۳۶ هکتار دارد که دارای چاه عمیق آب است و با خواص موجود در این آب میتوان کارخانه آبمعدنی راهاندازی کرد که در این زمینه نیز پیگیر هستیم و مکاتبات اداری آن را انجام دادهایم.
وی راهاندازی پروژه پرورش ماهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سراب را از دیگر ظرفیتهای این واحد دانشگاهی برای ایجاد درآمد غیرشهریهای ذکر کرد و به آنا گفت: با حضور کادر هیئت علمی که در این دانشگاه فعالیت دارند، درصدد پرورش ماهی بهصورت علمی از طریق استادان رشتههای علوم دامپزشکی، علومدامی و علوم صنایعغذایی هستیم. در این راستا ظرفیت پرورش ماهی در دانشگاه تقریباً ۶۰ تن است که با علم به این ظرفیت، فعالیت تکثیر بچهماهی را آغاز کردیم.
پینوشت حکیم مهر:
این اظهارات در حالی بیان میشود که در حال حاضر در شمال غربی کشور با تراکم فوقالعاده زیاد دانشکدههای دامپزشکی روبرو هستیم، بهطوری که ۵ دانشکده دامپزشکی (سراسری ارومیه، سراسری تبریز، آزاد ارومیه، آزاد تبریز و آزاد شبستر) در این منطقه به تولید فارغالتحصیل دکترای دامپزشکی مشغول هستند که در نتیجه، مشکلات معیشتی زیادی را برای دامپزشکان این منطقه به وجود آورده است.
مسلماً اضافه شدن یک دانشکده دیگر در این منطقه، خود میتواند زمینهساز بروز مشکلات عدیدهای برای فارغالتحصیلان دامپزشکی ساکن شمال غرب کشور گردد.
امیدواریم مسئولین وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی، از تحقق این اقدام غیرمسئولانه جلوگیری نمایند.
من موندم چرا هر دانشگاهی در آستانه ورشکستگی قرار می گیرد دنبال رشته دامپزشکیه.
حکیم جان تورو خدا پیگیر باش نامه بزن که جلوی این واحدای روستایی رو بگیرن بخدا همینجوریش سرخورده ایم پیش همه هم کارفرما و هم خانواده.ازین بیشتر دیگه ظرفیت تحقیر رو نداریم
لطفا بگو چون دانشکده خرج داره ، مدیر نیستیم ، برای درآمد رشته دکتری میارم