مدیرعامل یک شرکت تولید لبنیات گفت: برخی اظهارنظرهای غیرکارشناسی در خصوص شیر و لبنیات، به این صنعت آسیب زده است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «حامد امینی مصلح آبادی» با اشاره به طرح برخی مباحث در رسانه ملی پیرامون مواد لبنی بویژه شیر، اظهار کرد: جای تعجب است گاهی افرادی در برنامه های تلویزیونی حضور می یابند و اظهارنظرهای غیرکارشناسی در خصوص شیر و لبنیات می کنند که بر رویکرد جامعه نسبت به مصرف این مواد غذایی مهم تاثیر می گذارد.
وی با تاکید بر اینکه در هیچ جای دنیا این اظهارنظرهای عجیب و غیرکارشناسی در خصوص لبنیات و مصرف شیر دیده نمی شود، گفت: سرانه مصرف شیر در ایران حدود ۷۵ کیلوگرم است در حالی که میانگین این سرانه برای نفر در جهان حدود ۳۰۰ کیلوگرم است و حتی در برخی کشورهای توسعه یافته و امریکا این رقم به بیش از ۳۰۰ کیلوگرم می رسد.
امینی با تاکید بر اینکه با توجه به این آمار، این سوال مطرح است که چرا با صنعت لبنیات در ایران این چنین رفتار می شود، گفت: متاسفانه به دلیل عدم آگاهی و اطلاعات، افرادی دعوت می شوند که چنین اظهاراتی دارند و از طرفی هیچ نظارتی بر این مباحث نیست که در نهایت خروجی آن به زیان مردم، صنایع لبنی و دامپروری ها خواهد بود.
وی تصریح کرد: پخش چنین اظهارات غلطی در خصوص شیر و موارد لبنی از رسانه ملی، تاثیر خیلی چشمگیری در جامعه ندارد، اما به هرحال هستند افرادی که چنین اظهارات غیرکارشناسی را قبول می کنند که تبعات خاص خود را به همراه دارد و مسلما تاثیر منفی در سلامت جامعه خواهد داشت.
مدیرعامل شرکت لبنیات صلا با بیان اینکه سرانه مصرف شیر نیز در استان مرکزی تابعی از الگو و میانگین کشوری است، گفت: شرکت های برتر لبنیات در کشور که ساختارهای نظارتی مانند اداره استاندارد و سازمان غذا و دارو و بهداشت بر عملکرد آنها متمرکز هستند، شیر مصرفی خود را با بهترین کیفیت خریداری می کنند و روال تولید محصول لبنی در این شرکت ها از زمان دریافت شیر تا عرضه به بازار مشمول نظارت مستمر می شود و در واقع محصولات لبنی با کیفیت به دست مردم می رسد.
امینی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد شیر مورد نیاز شرکت را از داخل استان تامین می کنیم، اضافه کرد: در حال حاضر هر کیلوگرم شیر از دامدار صنعتی به قیمت ۴۸۰۰ تا ۵ هزار تومان به دست شرکت های لبنیات می رسد و استان مرکزی در امر تولید شیر خام جزو استان های اول کشور نیست چراکه بیشترین شیر خام توسط استان اصفهان تولید می شود ولی برنامه های توسعه دامپروری بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد و به نظر می رسد که در سال های آینده تولید شیرخام استان مرکزی افزایش یابد.
یک نگاه به کارنامه نه چندان درخشان این صنعت مشخص میکند بیشتر از کارشناسی غیر اصولی، عملکرد غیر بهداشتی خود صنعت است که مردم را به سمت فرآورده های سنتی سوق داده است