معاون امور خدمات شهری شهرداری قم گفت: آنفلوانزای پرندگان هیچ ارتباطی با باغ پرندگان و قم ندارد این باغ با مجوز دامپزشکی و نظارت محیطزیست مورد بهرهبرداری قرارگرفته است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، «سید امیر سامع» ظهر امروز در جلسه امروز ستاد پیشگیری؛ هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت باغ پرندگان قم که رسانههای مختلف استان از آن تحلیلهای مختلفی داشتند گفت: این آنفلوانزای پرندگان هیچ ارتباطی با باغ پرندگان و قم ندارد این باغ با مجوز دامپزشکی و نظارت محیطزیست مورد بهرهبرداری قرارگرفته است.
معاون امور خدمات شهری شهرداری قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تحلیلهای غیر کارشناسی برخی رسانهها به این مشکل بیان کرد: سرمایهگذار این باغ با یک دامپزشک بهطور دائمی قرارداد دارد و بیان اینکه وجود آنفلوانزای پرندگان منشا آن باغ پرندگان است توجیه فنی ندارد.
سامع عنوان کرد: باغ پرندگان از ظرفیتهای مطلوب برای گردشگری است در آبان ماه افتتاح و با توجه به اینکه شرایط قم قرمز بود ما آن را بهرهبرداری نکردیم بااینوجود سرمایهگذار این باغ که خود د زمینه پرورش پرنده فعالیت دارد پرندگان را به اطراف شهر قم منتقل کرد با مجوز دامپزشکی تنها ۶۹۰ پرنده معدوم شد که تنها ۲۰ درصد ظرفیت نامی باغ پرندگان است و فوری باغ قرنطینه شد.
به گفته او درحالیکه میتوانستیم تعداد محدودتری را معدومسازی کنیم، اما ۶۹۰ پرنده معدوم و تلفات آن طبق نظارت کارشناسان دامپزشکی استان مدفون شدند اکنون باغ پرندگان سمپاشی شده بعد از دوره قرنطینه با همکاری دیگر ارگانها این باغ برای شهروندان قمی مجوز فعالیت خواهد گرفت.
معاون امور خدمات شهری شهرداری قم بیان کرد: فعالیت این باغ و سرمایهگذاری آن زیر نظر مرکز دامپزشکی؛ بهداشت و محیطزیست صورت گرفته باید همه برای ادامه فعالیت این سرمایهگذار که برای این باغ هزینه کرده همکاری کنند.
سامع بیان کرد: برخی گفتهها مبنی بر اینکه این پرندگان با شرایط و اقلیم استان سازوکار ندارند غیر کارشناسی است وجود آنفلوانزای پرندگان ارتباطی به این باغ و نوع پرندگان آن ندارد.
به گفته معاون امور خدمات شهری شهرداری قم، خسارتها ناشی از معدومسازی و تلفات پرندگان از سوی مرکز دامپزشکی استان پرداخت و در آینده نزدیک شاهد بازگشایی آن برای رفاه شهروندان بعد از قرنطینه هستیم.