حکیم مهر: «علیرضا کیهانپور» در یادداشتی با عنوان «فلسفی و تیر به خودی؛ تصویب حقوق نجومی ترکیه در برزیل!» در اکوپرشین نوشت:
پیمان فلسفی، مردی که با صدا و سیما جذب و پا به عرصه اجرا در وزارت جهاد سازندگی پیشین گذاشت و سالها در مراسم و جشنوارههای ملی و مذهبی در جهاد سازندگی نسبتا خوش درخشید و کار خود را در تریبونها گسترش داد، خود را شناخت و پای در سیمای جمهوری اسلامی ایران گذاشت و در چند برنامه توانست توان و قدرت اجرای خود را به مجریان حرفهای صدا و سیما نشان دهد، ولی گرایش او به کشاورزی و ترویج بار دیگر او را به وزارتخانه برگرداند. (یادمان نرود در زمان وزارت محمدرضا اسکندری در دولت اول محمود احمدینژاد، اداره کل امور بینالملل را بخاطر فلسفی و تلاش برای مطرح ساختن او به معاونت امور بینالملل جهاد کشاورزی ارتقا دادند و در این زمان کشتی تحقیقاتی موسسه علوم تحقیقاتی شیلاتی کشور را با تایید پیمان فلسفی و امضای محمدرضا اسکندری وزیر وقت جهاد کشاورزی بهطور رایگان و مجانی به کشور کومور هدیه دادند و از محل بیتالمال مسلمین به ثمن بخس بخشیدند.)
فلسفی جوان خوشاخلاق جهادی در یک حرکت ناگهانی از یک بازیکن زمین خاکی به تیم دست اولی لیگ دعوت شد و در دولت احمدینژاد در تیم وزارت جهاد کشاورزی فعلی در پست معاون ترویج مشغول به بازی شد و … آنقدر غرق در بازی شد که یادش رفت به زودی مدیران فدراسیون، مربیان و باشگاه عوض میشوند و با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید ایشان پست خود را از دست داد و به حوزه نمایندگی ولیفقیه کوچ کرد و در هشت سال دولت تدبیر و امید در کسوت مدیرکل حوزه ولیفقیه مشغول به خدمت شد. او توانست با جلب اعتماد مسوولین در این پست ابقا شود و به عنوان لژیونر به برزیل برود تا خود را با حمایت اصولگرایان برای دعوت به عنوان وزیر احتمالی جهاد کشاورزی در دولت آینده آماده کند.
وی که به دولت تدبیر و امید با ارفاق فراوان، نمره پنج از بیست را میداد و طرفدار توزیع سیبزمینی دوران انتخاباتی احمدینژاد بود…. اما در یک واکنش غیر حرفهای در زمان گرم کردن کنار زمین بازی دچار آسیبدیدگی جدی شد (نامه ذابحین حلال ترکیه) و به قول «بهتاش» در سریال پایتخت دیگه باشگاه از او رویگردان شد و این آسیبدیدگی برای ایشان و تیم همراهش خیلی گران تمام شد و نام دیگرمسوولان را با نامه مرکز ناشناخته حلال جهانی و دستمزد ۲۵۰۰ یورویی ناظرین ذبح شرعی مرغ را در کشور ترکیه که کشوری مسلمان بوده و نشانه حلال را بر تولیدات متنوع خود دارد بر سر زبانها انداخت و نور در تاریکخانه انداخت که هرگز نباید این چنین و غیرحرفهای تاریکخانه روشن میشد و با عدم رعایت منشور اخلاقی و اداری، شأن و حیثیت دیگران را به زیر سؤال برده و به خطر میانداخت.
گردش مالی که در اثر حفظ نام حلال … در گردش است و پولهایی که وارداتکنندگان بیچاره هیچ وقت جرات علنی شدن این هزینهها را در قیمت تمامشده واردات گوشت هرگز نمی توانستند بیان کنند و سایر مسائل. و …. آیا شما که دیکته دیگران را تصحیح میکنید و از نمره ۲۰ با ارفاق سیاسی ۵ را لحاظ میکنید، خودتان چه کار کردید؟
آیا شما نمیتوانستید با اعزام این تعداد زیاد روحانی و ... به عنوان ناظر، از روحانیون همان کشور مسلمان ترکیه دعوت به کار میکردید؟؟؟ یا نه، از تعداد زیاد طلبهای که از اقصی نقاط دنیا به قم برای تحصیل تشریففرما شدهاند به عنوان کارمند محلی استفاده میشد که هم منبع درآمدی برای آنان بود و هم هزینهها را کاهش میدادید؟!!! و چندین راهکار دیگر که شما بهتر از ما میدانید… (خوشتر آن باشد که سر دلبران … گفته آید در حدیث دیگران). جناب پیمان فلسفی و همکاران برزیلنشین، لطفا اندکی تفکر!!! آدم برای رسیدن به جایگاه والا باید خوب تمرین کند.
آری پیمان خان!!! خیلی زود از لیست تیم خط خورد و باید دید افرادی که روی ایشان برای دولت آینده سرمایهگذاری کرده بودند، چگونه این پروژه را مدیریت خواهند کرد…؟
در پایان این مقاله خلاصهای از مصاحبه ایشان درج میشود :
«پیمان فلسفی» مدیر عامل مرکز حلال جهانی اعلام کرد که بر اساس آییننامه حق ماموریت کارکنان دولت، اجازه پرداخت روزانه ۲۲۰ یورو حقوق و مزایا به روحانیون ناظر بر ذبح شرعی در خارج از کشور داده شده است.
مدیر عامل مرکز حلال جهانی نامه منتشر شده در اینباره را تایید کرد و در عین حال گفت که «سوء استفاده رسانههای بیگانه ما را نگران کرد . »
بر اساس این نامه، فلسفی به مدیران شرکتهای واردکننده مرغ از ترکیه اعلام کرده بود که حقوق ناظران شرعی دو هزار و ۵۰۰ یورو در هر ماه است و علاوه بر این مبلغ، باید اسکان و تغذیه آنان نیز توسط این شرکتها تامین شود.
مدیر عامل مرکز حلال جهانی گفت که پرداخت این مبلغ به این روحانیون قانونی است و کار آنان به دلیل حضور در کشتارگاه در خارج از کشور «کار سخت» محسوب میشود .
او گفت: «اگر حضور ناظران شرعی در کشتارگاه نباشد، یک کیلو گوشت و مرغ حلال هم وارد سفره مردم نمیشود .»
● قضاوت را به عهده شما عزیزان خواننده میگذاریم :
حقوق یک روحانی ناظر شرعی در ماه با تمام امکانات و اسکان مجانی ۲۵۰۰ یورو که حدود ۷۵ میلیون تومان میشود که طبق مصاحبه جناب پیمان فلسفی هماینک در ماموریت اداری و ساکن کشور برزیل هستند !!!
البته جزء کارهای سخت لحاظ شده است .