حکیم مهر: معاون تشخیص و درمان سازمان دامپزشکی کشور در نامهای به رئیس سازمان نظام دامپزشکی، ایجاد محدودیت برای صدور مجوز تاسیس کلینیک، پلی کلینیک و بیمارستان دامپزشکی، داروخانه دامپزشکی، مراکز مایهکوبی، آزمایشگاه دامپزشکی و مراکز تلقیح مصنوعی را به دلیل اشباع بودن، غیرقانونی دانست و خواستار پاسخ مثبت به متقاضیان صدور مجوز مراکز فوقالذکر شد.
به گزارش حکیم مهر، از سویی دیگر، «دکتر بهمن جاوید لامعی» معاون برنامهریزی و پشتیبانی سازمان نظام دامپزشکی در نامهای به شوراهای نظام دامپزشکی استانها، صدور پروانه تاسیس کلینیک، پلیکلینیک و بیمارستان دامپزشکی، داروخانه دامپزشکی، مراکز مایهکوبی، آزمایشگاه دامپزشکی و مراکز تلقیح مصنوعی را منوط به در نظر گرفتن شرایط و استعدادهای هر منطقه دانسته و اعلام داشت تا فعلاً به ازای هر ۳۰ هزار واحد دامی، یک پروانه مرکز درمانی جدید و به ازای هر ۳ پروانه مرکز درمانی جدید، یک پروانه داروخانه دامپزشکی صادر گردد.
پینوشت حکیم مهر:
نحوه صدور پروانه مراکز موضوع ماده ۲ قانون افزایش بهرهوری بخش کشاورزی، مانند یک تیغ دولبه به شمار میرود. از سویی افزایش روزافزون فارغالتحصیلان رشته دامپزشکی، ضرورت ایجاد فرصتهای شغلی جدید برای این افراد را غیرقابل اجتناب ساخته است و از سویی دیگر، صدور نامحدود پروانه فعالیت مراکز دامپزشکی بخش خصوصی بدون توجه به ظرفیت دامی منطقه، خود میتواند منجر به مصرف بیرویه داروهای دامپزشکی، ایجاد رقابت ناسالم و ورشکستگی بسیاری از مراکز جدید و قدیمی گردد.
نظام هم که هیچ کارایی خاصی نداره و نه تنها کمکی به دامپزشکا نمیکنه بلکه خودش یک چالش و دردسر بزرگ شده و کاملا از اهدافش به دوره
بخش خصوصی و انجمن صنفی هاشون هم تا جایی که بتونند دنبال انحصار خودشون هستند
پیدا کنید پرتقال فروش را !!!!!!!!!!
اصل موضوع آن دامدار و دام او و یا در واقع سرمایه ملی کشور است که باید از منافع وجود یک سیستم دامپزشکی کارآمد بهره مند شود تا مردم کشور از تغذیه و سلامت مناسب برخوردار گردند !!!
ظاهرا اینجا هم باید بیابیم پرتقال فروش را !!!
حال با این وضع آموزش و تربیت نا کارآمد دامپزشکان چنین شانسی وجود دارد !!؟؟ صدور بی حساب و کتاب مجوز درمانی بدون اطمینان از صلاحیت متقاضیان و عدم حمایت از افراد صالح و کارآمد و به خطر انداختن سرمایه گذاریهاو عمر و تلاش آنها ، چه نتیجه ای جز ویرانی به همراه دارد !!؟؟