حکیم مهر: سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: وزیر صمت اذعان داشت در توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی فساد، عدم مدیریت، گرانی و آسیب به تولید وجود دارد و هر زمانی که بتواند از تخصیص این ارز جلوگیری میکند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از خانه ملت، «احد آزادی خواه» سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در تشریح نشست امروز (سه شنبه یک تیرماه) کمیسیون، گفت: دستورکار اول کمیسیون کشاورزی در خصوص تعیین تکلیف پژوهشکده خاک و آبخیزداری بود، در طرحی مقرر شده است که مراکز تحقیقاتی مانند چایی، چغندر و سایر مراکز ادغام شوند.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستور کار دوم نشست امروز کمیسیون کشاورزی بررسی وضعیت بازار مرغ، تخم مرغ و محصولات پروتئینی و همچنین تعیین تکلیف شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران بود، ادامه داد: در این نشست وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس سازمان حمایت از مصرفکنندگان و تولیدکنندگان، دبیر ستاد تنظیم بازار، معاون تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی و ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی حضور داشتند.
وی ادامه داد: رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست به وزیر صنعت، معدن و تجارت پیشنهاد داد تا هرچه سریعتر در زمینه تعیین تکلیف شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران اقدام کند و در زمینه حذف ارز 4 هزار و 200 تومانی پیشگام شود.
آزادیخواه، افزود: وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام آمادگی کرد تا در صورت ارسال نامه از سوی وزیر جهاد کشاورزی شرکت بازرگانی دولتی را با تمامی ساختمانها و نیروهای فعال در آن را در اختیار این وزارتخانه قرار دهد و اذعان داشت در توزیع ارز 4 هزار و 200 تومانی فساد، عدم مدیریت، گرانی و آسیب به تولید وجود دارد و هر زمانی که بتوانیم از تخصیص این ارز جلوگیری میکنیم.
مشکلی در زمینه تامین مرغ و تخم مرغ وجود ندارد
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مقرر شد نشستی در کمیسیون کشاورزی مجلس با مسئولین بانک مرکزی در زمینه تخصیص ارز مورد نیاز واردات گندم و نهادههای دامی برگزار شود، ادامه داد: معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد که بر اساس جوجه ریزی صورت گرفته تا پایان شهریورماه مشکلی در زمینه تامین مرغ و تخم مرغ وجود ندارد.
اطلاعات مرغ ورودی به 222 کشتارگاه فعال کشور ثبت میشود
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: رئیس سازمان دامپزشکی ضمن تاکید بر ثبت وزن و تعداد مرغ ورودی به 222 کشتارگاه فعال در کشور قول داد تا میزان ماندگاری تخم مرغ را به 90 روز افزایش دهد.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: در نشست امروز کمیسیون مقرر شد سامانههای بازارگاه، گمرک، تجارت، کشتارگاهها و سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور با یکدیگر متصل شوند.