کد خبر: ۶۸۱۰۷
تعداد نظرات: ۷ نظر
به بهانه انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر:
«دکتر افشین جوادی» افزود: تأمین مالی و معیشتی اعضای هیئت علمی، افزایش بودجه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به محدود بودن منابع مالی دانشگاه و آرامش فکری و روانی و تأمین شرایط لازم تحقیق ازجمله انتظارات هر پژوهشگری از مسئولان است ...

حکیم مهر: یک پژوهشگر برتر تأکید کرد: برای تحقیق و پژوهش مثمر نیازمند انعقاد قرارداد با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بین‌المللی هستیم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از آنا، «دکتر افشین جوادی» پژوهشگر برتر دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در هفته پژوهش ۱۴۰۰ با برشمردن شاخص‌های رشد و توسعه در عرصه پژوهشی کشور اظهار کرد: برای تحقیق و پژوهش مثمر نیازمند انعقاد قرارداد با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بین‌المللی هستیم و باید در زمینه مبادله دانشجو و استاد و برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت برای آشنایی با تکنیک‌های جدید آزمایشگاهی و دستگاهی با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی بین‌المللی همکاری داشته باشیم.

وی که از سال ۱۳۷۵ تدریس در دانشگاه را آغاز کرده و راهنما یا مشاور بالغ‌بر ۱۵۰ عنوان پایان‌نامه و حدود ۸۰ مقاله بوده‌ با بیان انتظار پژوهشگران از مسئولان بالادستی به‌ویژه دولتمردان عنوان کرد: تأمین مالی و معیشتی اعضای هیئت علمی، افزایش بودجه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به محدودبودن منابع مالی دانشگاه و وابستگی آن به شهریه دانشجویان، آرامش فکری و روانی و تأمین شرایط لازم تحقیق ازجمله انتظارات هر پژوهشگری از مسئولان است.

متخصص بهداشت مواد غذایی و دانشیار پایه ۲۴ در دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با تشریح نقص‌ها و کمبودهای کنونی عرصه پژوهش و فناوری کشور گفت: بودجه‌های پژوهشی کم و مبالغ ناکافی و بوروکراسی‌ اداری برای استفاده از امکانات آزمایشگاهی و پژوهشی ازجمله موانع سر راه پژوهشگران بوده و به‌ویژه در سال‌های اخیر بودجه‌های پژوهشی مشکل‌ساز شده و اختصاص بودجه برای فرصت‌های مطالعاتی پژوهشگران ایرانی کمرنگ‌تر شده است.

جوادی درباره دلیل انتخاب وی به‌عنوان پژوهشگر برتر و تشریح فعالیت‌ها و موفقیت‌های عملی خود مطرح کرد: چاپ مقالات در مجلات معتبر خارجی و داخلی دلیل اصلی انتخابم به‌عنوان پژوهشگر برتر بوده است. به تحقیق در زمینه مواد غذایی علاقه بیشتری دارم. تازه‌ترین تحقیقاتم در زمینه کنترل کیفی مواد غذایی و باقیمانده داروهای دامپزشکی در گوشت و فرآورده‌های دامی است و ازجمله مهم‌ترین تحقیقات انجام گرفته می‌توان طراحی روش‌های مناسب برای جست‌وجو و اندازه‌گیری باقیمانده داروها و سموم در مواد غذایی را نام برد.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محسن مشکوه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
0
1
سلام بر دکتر جوادی عزیز . جز این هم از شما انتظار نمی رود. با عرض تبریک و آرزوی موفقیت های بیشتر.
عدالت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
0
3
درود بر دکتر افشین جوادی....که زمانی ازشان درس بازرسی گوشت را آموختیم........تشکر از ایشان
پاسخ ها
شاگرد دکتر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۸
یاشا....یاشا....همیشه یاشا.....
مجید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
0
1
درود بر دکتر جوادی عزیز
درس بازرسی گوشت و فرآورده های دامی را با ایشان گذراندم ، استاد واقعی و به شدت باسواد ضمن اینکه در کشتار گاه هم تسلط علمی و عملی کامل دارند . هر جا هستند خدا پشت و پناهشان باشد و آرزوی سلامتی برای ایشان دارم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
1
1
سلام جناب استاد جوادی عزیز،من ورودی ۸۰ بودم واقعا یکی از اساتید مجرب و دوست داشتنی هستین و همیشه لبخند دلشنیتون در ذهنم باقی خواهد ماند،آرزوی سلامتی و موفقیت براتون دارم خیلی دوستون دارم
مهدی هاشم پور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
0
1
سلام و درود خدمت استاد گرانقدرم دکتر جوادی عزیز که هر چه در علم بازرسی گوشت آموخته ایم از الطاف ایشان بوده همیشه موفق باشید.
زمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۲
0
0
یادتان باشد ...نه خوبی ونه بدی از یاد نمیرود .....بلکه در قلبها حک میشود.....ایشان در زمینه موضوع رفتار درسی ودانشگاهی .....با دانشجو خوب بودند....
نظر شما
ادامه