حکیم مهر: با وجود اختلاف نظر دانشمندان بر سر تأثیر بالا رفتن مصرف گوشت بر گرمایش زمین اما گویا قرار است تولید گوشتهای آزمایشگاهی جدیتر شود و فقط در اروپا چنین گوشتهایی میتوانند تا ۸۰درصد از فشار محیطزیست زمین را بکاهند.
به گزارش حکیم مهر به نقل از همشهری، خوردن غذاهایی مثل گوشت تولید شده در آزمایشگاه یا برخی جانوران کوچکتر و غیردامی میتوانند به کاهش تصاعد گازهای گلخانهای و کاهش مصرف آب کمک کرده و همزمان زمینهای بیشتری را آزاد کند تا بهعنوان منابع طبیعی اختصاص داده شود.
این نتیجهگیری مطالعهای است که فواید زیست-محیطی یک غذای «سبزتر» را محاسبه کرده است.
دانشمندان در فنلاند خواص غذایی برخی از این محصولات را بررسی کرده اند. آنها ۳ معیار فشار بر محیطزیست را در نظر گرفتند: میزان مصرف آب، زمین و تصاعد بالقوه کربن.
آنها میگویند که روی گرداندن از گوشت، لبنیات و سایر محصولات حیوانی به سود غذاهای جایگزین میتواند آثار منفی تولید آذوقه را بیش از ۸۰ درصد کم کند و همزمان طیف کامل تری از مغذیهای ضروری نسبت به یک رژیم کاملا گیاهی یا وگان (حذف هرگونه محصول حیوانی ازجمله شیر) فراهم کند.