کد خبر: ۷۰۲۵۲

حکیم مهر: بر اساس توافقات صورت گرفته با ونزوئلا مقرر شده است که مکمل‌ها و کنسانتره‌های دامی ایران به ونزوئلا صادر شود.

به گزارش حکیم مهر به نقل از تسنیم،‌ «بهراد زندیه» مدیر عامل شیمی داروی کوثر سازمان اقتصادی کوثر در نشست خبری اظهار داشت: صادرات کنسانتره و مکمل‌های دام و طیور ایران به کشورهای عراق، افغانستان، پاکستان، آذربایجان، ترکمنستان، کشورهای حاشیه خلیج فارس و ونزوئلا آغاز شده است و علاوه بر صادرات داروهای دامی، داروهای انسانی بر پایه گیاهی نیز صادر می‌شود.

کنسانتره و مکمل‌های دامی ایران به ونزوئلا صادر می‌شود

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم، گفت: بر اساس توافقات صورت گرفته با ونزوئلا مقرر شده است که مکمل‌ها و کنسانتره‌های دامی ایران به ونزوئلا صادر شود و ما این آمادگی را داریم که این کشور هر چقدر نیاز داشته باشد آن را تامین کنیم.

مدیرعامل شیمی داروی کوثر سازمان اقتصادی کشور ادامه داد: این ظرفیت را داریم که با همکاری دیگر شرکت‌های تولیدی تمام نیاز بازارهای صادراتی را بعد از تامین بازار داخلی تامین کنیم.

زندیه تصریح کرد: 4 طرح دانش‌بنیان جدید نیز در زمینه طیور در دستور کار داریم که بر این اساس ما را از واردات کالاهای خارجی بی‌نیاز می‌کند و به زودی از آنها رونمایی می‌شود.

وی افزود: در مواردی که ماده اولیه آن نیز در داخل کشور وجود نداشته باشد، این محصولات از کشورهای اروپایی و چین وارد و در ایران با انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان و ایجاد ارزش افزوده آن را به دیگر کشورها صادر می‌کنیم.

مدیرعامل شیمی داروی کوثر سازمان اقتصادی کشور ادامه داد: همچنین در حال مذاکره و عقد قرارداد با کشور روسیه برای صادرات مکمل‌های دارویی دامی و انسانی هستیم.

زندیه در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار تسنیم، اظهار داشت: بعد از حذف ارز 4200 تومانی نهاده‌های دامی، میزان سرمایه‌ در گردش در حوزه فعالیت‌های کنسانتره 4 برابر شده و قیمت تمام شده بالا رفته است؛‌ با این وجود این موضوع اتفاقی مبارک برای صنایع مختلف کشور به حساب می‌آید و حتی باید زودتر انجام می‌شد.

وی  تصریح کرد: در این شرایط قیمت‌های تمام شده ما با کشورهای همسایه نزدیک شده است و دیگر امکان قاچاق مواد اولیه وجود ندارد اما در بخش تولید محصول نهایی کنسانتره در مقایسه با گذشته باید رقابت بیشتری با کشورهای تولیدکننده داشته باشیم.

مدیرعامل شیمی داروی کوثر سازمان اقتصادی کشور افزود: بر این اساس افزایش خلاقیت، تکنیک، بروزرسانی محصول بر اساس فعالیت‌های دانش‌بنیان در دستور کار قرار دارد و به دنبال آن هستیم که هزینه تمام شده را تا حد ممکن کاهش دهیم.

زندیه ادامه داد: با وجود اینکه قیمت‌ یارانه نهاده‌های دامی برداشته شده است اما کماکان در بخش‌های برق، آب، انرژی تولید دارای یارانه است اما این امر نباید منجر به جلوگیری از افزایش بهره‌وری شود.

وی تصریح کرد: آزمایشگاه‌های کمک دامپزشکی مرجع نیز در این شرکت وجود دارد و با همکاری سازمان دامپزشکی، فعالیت‌های پژوهشی انجام می‌شود.

 

نظر شما
ادامه