کد خبر: ۷۰۳۰۴

حکیم مهر: رِندِر سه‌بعدی استخوان فک فسیل کانگوروی پاپوآ گینه‌نو که در دانشگاه فلایندرز بر روی آن مطالعه شد.

تهران- ایرنا- پژوهشگران استرالیایی معتقدند فسیل‌های ارزشمندی در گینه‌نو وجود دارد و این موضوع جست‌وجو در آنجا را برای آن‌ها جذاب کرده است. آنها در ادامه این جست‌وجوها یک فسیل کانگورو را در گینه نو کشف کردند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، دیرینه‌شناسان دانشگاه فلایندِرز در استرالیا، فسیل نوع جدیدی از کانگوروی غول‌پیکر کوه‌های مرکز پاپوآ گینه‌نو را شناسایی و معرفی کرده‌اند.

این فسیل کانگورو بیش از اینکه به کانگوروهای استرالیایی شباهت داشته باشد، به نوع منحصربه‌فردی از کانگوروهای ابتدایی‌تر شباهت دارد که فقط در پاپوآ گینه‌نو یافت می‌شود.

اولین‌بار در سال ۱۹۸۳، پروفسور تیم فلَنِری (Tim Flannery) این کانگورو را که قدمت فسیل آن به حدود ۲۰ هزار تا ۵۰ هزار سال پیش برمی‌گردد، معرفی کرد. این فسیل‌ها در پناهگاه سنگی نامب (the Nombe Rockshelter) یافت شدند که یک سایت باستان‌شناسی و دیرینه‌شناسی در استان چیمبو در پاپوآ گینه‌نو است.

پژوهشگران دانشگاه فلایندرز، پس از کشف این فسیل در پناهگاه سنگی نامب، نام این حیوان را به نامب‌نامب تغییر دادند و قصد دارند برای اکتشافات بیشتر، سال آینده دوباره به پاپوآ گینه‌نو بروند.

این حیوان عضلانی در یک جنگل بارانی کوهستانی زندگی می‌کرده است و به لطف استخوان و ماهیچه‌های قوی فکش می‌توانست برگ‌های ضخیم درختان و درختچه‌ها را بخورد.

جانوران گینه‌نو شگفت‌انگیزند اما عده کمی از استرالیایی‌ها می‌دانند در آنجا واقعاً چه چیزهایی وجود دارد.

زمانی، جزایر گینه‌نو و قاره استرالیا با یک پل زمینی به هم مرتبط بودند. این پل برای پستانداران اولیه استرالیا، از جمله گونه‌های مختلف غول‌پیکر منقرض‌شده، این امکان را فراهم می‌کرد که به جنگل‌های بارانی گینه‌نو بروند.

منبع: فیزیک (phys.org)

نظر شما
ادامه