کد خبر: ۷۶۱۷۱
تعداد نظرات: ۶ نظر
با تصویب نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
آیین‌نامه اجرایی آن ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون به پیشنهاد مشترک وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی و با همکاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی رئیس جمهور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد ...

حکیم مهر: نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای دو وزارتخانه‌ بهداشت و جهاد کشاورزی را مجاز کردند برای کارآمدکردن نظارت بهداشتی و فنی دولت بر کارخانه‌ها و کارگاه‌های تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نسبت به صدور مجوز تأسیس کانون‌های مسئولان فنی و بهداشتی اقدام نمایند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت صبح امروز یکشنبه و در جریان ادامه بررسی جزییات لایحه برنامه هفتم توسعه، ماده ۳۴ این لایحه را تصویب کردند.

طبق این مصوبه، به منظور افزایش سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی و جلوگیری از تعارض منافع، وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی مجازند برای کارآمد کردن نظارت بهداشتی و فنی دولت بر کارخانه‌ها و کارگاه‌های تهیه مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی موضوع قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی مصوب ۱۳۴۶ و قانون مربوط به مقررات امور پزشکی و دارویی و مواد خوردنی و آشامیدنی مصوب ۱۳۳۴ و کشتارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید و تهیه فراورده‌های خام دامی موضوع قانون سازمان دامپزشکی کشور مصوب ۱۳۵۰ با اصلاحات بعدی و قانون نظارت شرعی بر ذبح و صید مصوب ۱۳۸۷، نسبت به صدور مجوز تأسیس کانون‌های مسئولان فنی و بهداشتی اقدام نمایند.

آیین‌نامه اجرائی این بند مبنی بر چگونگی تشکیل کانون‌ها، آموزش، تعرفه خدمات و چگونگی دریافت آنها از واحدهای مذکور و نحوه فعالیت مسئولان فنی و بهداشتی و چگونگی اداره کانون‌ها، نظارت بر آنها و مسئولیت آنها در قبال وزارتخانه‌های ذیربط و سایر دستگاه‌های نظارتی ظرف شش ماه پس از ابلاغ این قانون به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های مذکور و با همکاری وزارت دادگستری و معاونت حقوقی رئیس جمهور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دامپزشک دردمند
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
1
6
حکیم مهر عزیز ؛ اگر این تصویر را به عنوان نماد کشتارگاه گذاشتی، اشتباه است. این تصویر بیشتر به واحدهای کلاس های آناتومی شبیه است که البته آن هم بی عیب نیست.
یک نکته فقط بخاطر اینکه دوستت داریم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۸ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
این آقاهه چرا میخند؟
ناشناس
|
France
|
۰۹:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
3
3
قانون ایراددار و پرمشکلی هست. مسئولین فنی رو به طور کامل از زیر چتر حمایتی قانون کار و تامین اجتماعی و بیمه درمیاره و ذیل یک نهاد نامشخص که معلوم نیست دولتی خواهد بود یا خصوصی، منتقل میکنه. نهاد جدید احتمال قوی هزینه های بیشتری رو به مسئولین فنی تحمیل خواهد کرد از حق عضویت گرفته تا کسر پورسانت از حقوق مسئول فنی. تکلیف بیمه و مالیات مسئولین فنی هم نامشخص خواهد شد چون دیگه تحت پوشش قانون کار نخواهند بود.

راهکار بهتر این بود که مسئولیت و اختیار تعیین شیوه پرداخت حقوق مسئولین فنی دامپزشکی رو به یک نهاد فعلی و پرسابقه مثل نظام دامپزشکی میدادن تا هزینه های جدید هم به مسئولین فنی تحمیل نشه و از زیر چتر حمایتی قانون کار هم خارج نشن.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۸
راست میگه تا به اسم کارفرما بودن هر غلطی خواستند بکنند کما فی السابق
کامیاب قیصربیگی
|
Germany
|
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
2
8
ترسم نرسی به کعبه‌ ای اعرابی / کین ره که تو می‌روی به ترکستان‌ست.
این هم یک گره دیگه به کار نظارت بر بهداشت مواد غذایی .
صدور مجوز یعنی کشک .
یعنی دوباره کارفرما خدایی می کند و مسول فنی گدایی و تحقیر .

دانشمندان و فضا نوردان چقدر از اهمیت و موضوع پرت هستند که اینگونه قوانین را می نویسند .

مشکل نظارت بر بهداشت مواد غذایی یگ راه حل بیشتر ندارد ،دولت موظف است خودش نظارت کند یعنی بازرسین و ناظرين بهداشتی دولتی باشند و دولت می تواند از واحدهای فعال با توجه به آمار کشتاره تعرفه بگیرد و همچنین مسولیت سلامت نهایی محصول تولیدی بر عهده کارفرما و صاحب واحد تولیدی باشد نه مسول فنی بهداشتی .

راهکار دیگری ندارد .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۷
1
1
خبر قدیمیه.
نظر شما
ادامه