حکیم مهر: جلسه مشترک سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، سازمان دامپزشکی کشور، دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران، انجمنهای مربوطه و بخش خصوصی در راستای هماندیشی در خصوص محدودیتهای فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی برگزار شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان نظام دامپزشکی، بر اساس مصوبه اخیر شورای شهر، امکان تاسیس و فعالیت کلینیکهای دامپزشکی در پهنههای R و M امکانپذیر نمیباشد و تمامی کلینیکها و بیمارستانهای دامپزشکی لازم است به پهنههای G)مناطق سبز) و S) گاراژها) نقل مکان نمایند. در حال حاضر در سطح استان تهران 16 کلینیک اخطار پلمپ دریافت نموده و برخی از آنها نیز پلمپ شدهاند. این در حالی است که بیش از 460 مرکز و 5 هزار نیروی متخصص حداقل DVM در این مراکر مشغول فعالیت هستند و اینگونه اقدامات مشکلات فراوانی برای افراد و خانوادههای تحت تکفل آنها ایجاد خواهد کرد.
موج اخطاریههای اخیر از طرف شهرداریها، دامپزشکی کشور را با نگرانی جدی مواجه کرده است. همانطور که شاهد بودیم در دو هفته اخیر توسط سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و «دکتر حامد زارعی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی، پیگیری و رایزنیهای متعددی از طرق مختلف و نامهنگاری با افراد ذیربط انجام گرفته است. همچنین از طرف شورای نظام دامپزشکی استان تهران و «دکتر رامین سلامتی» رئیس شورای نظام دامپزشکی استان تهران جلسات و نامهنگاریهای متعدد پیرامون حل این موضوع انجام و هشدارهای لازم در خصوص آسیبهای بهداشتی جدی ناشی از جلوگیری از فعالیت مراکز درمانی دامپزشکی در سطح استان به مسئولین داده شده است.
در همین راستا صبح امروز جلسه هماندیشی در خصوص محدودیتهای ایجاد شده برای کلینیکهای دامپزشکی در سطح استان تهران با حضور برخی از مسئولین سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، سازمان دامپزشکی کشور، مسئولین دانشگاهی و برخی فعالین بخش خصوصی، در محل سالن جلسات دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد.
در ابتدای جلسه «دکتر محمدمهدی قمصری» رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در خصوص محدودیتهای ایجاد شده توسط شهرداری برای کلینیکهای دامپزشکی ارائه مطلب نمود.
همچنین «دکتر فرخ رضا کبیر» رئیس جامعه حیوانات کوچک از تاریخچه ایجاد محدودیتها توسط شهرداری نکاتی ذکر نمود.
«دکتر محسن مشکوة» معاون و نماینده شورای نظام دامپزشکی استان تهران در خصوص سیر قانونی صدور پوانه توسط سازمان نظام دامپزشکی صحبتهایی ارائه و بر پیگیری موضوع از طریق وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد.
در ادامه جلسه «دکتر علی آتشی» از سازمان دامپزشکی کشور، راههای شکست رای دیوان اداری را بیان نمود.
«دکتر مهران مهدیپور» معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا نیز به اقدامات انجام شده و در حال انجام سازمان نظام دامپزشکی اشاره کرد.
شایان ذکر است «دکتر امید مرادی» رئیس یکی از بیمارستانهای دامپزشکی تهران به استناد مواد (5) و (6) قانون سازمان دامپزشکی کشور در خصوص تاسیس مراکز دامپزشکی برای حل معضل فعلی اشاره نمود. وی با اشاره به موارد حیوان گزیدگی و هاری سال گذشته (که نیمی از آنها سگهای خانگی و واکسینه هستند) به تهدید سلامت عمومی موضوع تاکید نمود.
همچنین «دکتر محمدمهدی دهقان» از دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران در این جلسه به خطر بهداشت عمومی و مخاطرات آن اشاره نمود. وی به لزوم پیگیری لغو مصوبه از طریق شورای شهر (و نه دیوان عدالت اداری) تاکید نمود و خواستار متقاعد کردن شهرداری مبنی بر حضور بیمارستانها و کلینیکها در پهنههای مسکونی و تجاری شد.
همچنین «دکتر امیر رستمی» دیگر نماینده دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران با تاکید بر قدرت بالا و اهمیت نقش حاکمیتی بر ورود مجموعههای حاکمیتی دامپزشکی در خصوص موارد مرتبط با موضوع حیوانات خانگی و نظارت بر فضای مجازی و تبلیغاتی اشاره نمود.
«دکتر حسامالدین اکبرین» استاد دانشگده دامپزشکی دانشگاه تهران نیز به استناد ماده (4) قانون مدنی در خصوص حق مکتسبه کلینیکهای فعلی در مواد (5)) و (6) و (10) قانون سازمان دامپزشکی کشور اشاره نمود و پیشنهاد مکاتبه رئیس سازمان دامپزشکی کشور با وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان نظام دامپزشکی با مسئولان مرتبط را مطرح نمود.
در انتها و در جمعبندی «دکتر مهدی قمصری» تشکیل جلسه با حضور رئیس شورای شهر تهران توسط رؤسای دو سازمان دامپزشکی کشور و نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران را پیشنهاد نمود. همچنین مقرر شد در صورت لزوم جلسات دیگری نیز در همین راستا تشکیل گردد.
از سازمان و نظام که آبی گرم نشد
البته سازمان و نظام تو تسری و نبصره۱۹ موندند اینجور کارها که بماند!!!