حکیم مهر: به دنبال فراخوان تجمع اعتراضی توسط عدهای از فعالان اجتماعی، تعدادی از مدافعان حقوق حیوانات و محیط زیست در مقابل وزارت کشور تجمع کردند و خواستار توقف کشتار سگها در کشور و اجرای دستورالعمل علمی و اصولی و برای کنترل جمعیت سگها شدند تا شاید آغازی دوباره باشد برای پایان کشتار و آزار حیوانات.
به گزارش حکیم مهر به نقل از کوه سرفراز، در این تجمع که با حضور افراد شناخته شده در جامعه حمایت و تعداد قابل توجهی از دوستداران حیوانات از شهرهای مختلف ایران شرکت کرده بودند، حامیان با در دست داشتن پلاکارتهایی با محتوای «کشتار را متوقف کنید»، «ما خواستار اجرای طرح CNVR هستیم»، «رسانه ملی باید آموزش رفتار صحیح باحیوانات شهری را جدی بگیرد»، «ما خواستار تصویب قانون حمایت از حیوانات هستیم» و «حیوانات حق زندگی دارند»، درخواست خود را مطرح کردند.
در حاشیه این تجمع چندین درخواست که از قبل تنظبم شده بود، با ضمیمه صدها امضاء بصورت مکتوب در وزارت کشور ثبت شد و مورد پیگیری قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است پلیس نیروی انتظامی در این تجمع همکاری قابل توجهی داشت و خواستههای افراد را مورد تحسین قرار داد.
به گفته سرهنگ کریمی بیشتر تجمعات اعتراضی برای گرفتن حق و حقوق شخصی افراد بوده و حاضران از انسانهای شریف و دلسوز کشور هستند که برای احقاق حقوق حیوانات که برای خودشان هیچ منافع مالی ندارد تلاش میکنند.
چرا ۲۰شهریور «روز جهانی مبارزه با خشونت علیه حیوانات» نامگذاری شد؟
در پی حادثه تلخ و دردناک کشتار بیرحمانه یک خرس قهوهای ماده و دو تولهاش در شهریورماه 1390 در سمیرم اصفهان، گروههای حامی محیطزیست و حیوانات، روز بیستم شهریور را بهعنوان «روز ملی مبارزه با خشونت علیه حیوانات» انتخاب و نامگذاری کردند.
حیوانآزاری و نامهربانی با حیوانات اتفاق جدید و نادری نیست اما کشتار خرس قهوهای مادر بههمراه دو تولهاش در سال 1390 در اصفهان بهحدی منزجرکننده و دردآور بود که موج عظیمی از احساسات عمومی را برانگیخت و منجر به یک تلاش همگانی در عرصه حقوق حیوانات و محیطزیست شد.
فعالان حقوق حیوانات و گروههای زیستمحیطی خواستار ثبت این فاجعه در تاریخ شدند و روز 20 شهریورماه را بهعنوان «روز ملی مبارزه با خشونت علیه حیوانات» انتخاب کردند تا شاید آغازی باشد بر پایان کشتار و آزار حیوانات.
متأسفانه هنوز در کشور ما برای مقابله با حیوانآزاری هیچ قانون مدونی وجود ندارد. لایحه مبارزه با خشونت علیه حیوانات در دولتهای گذشته تدوین شد، اما تکلیف آن در مجلس شورای اسلامی مشخص نشده است.
بصورت گسترده در تمام نقاط کشور اخبار کشتار و حیوان آزاری منتشر میشود و رسانه ملی همچنان به جای ترویج مهربانی با مخلوقات و آموزش رفتار انسانی و صحیح با حیوانات شهری، با بهانه های غیرعلمی و بیاساس و صرفا با تکرار نظریات چندین کارشناسنمای سگستیز، بر طبل حیوانستیزی میکوبد.
چه خنده دار دیگه همه میدونن چه منافعی دارند و چه پول هایی جمع میکنند
امام على عليه السلام : آدم شرور به هيچ كس گمان نيك نمى برد ؛ زيرا همگان را به خوى و خصلت خود مى بيند .
اگر خصلتمان یکی بود که الان تو صف شما بودیم
همین چند وقته پیش یک روانشناس از کرج نبود به طور رسمی تقاضای ماهانه 50 میلیون برای نگهداری از چند تا گربه ولگرد کرده بود و تازه میخواست اشغالهای رایگان کارخانه سوسیس را به گربه ها بدهد و 50 م ماهانه به جیب بزند