کد خبر: ۸۰۸۵۶
تعداد نظرات: ۱۰۰ نظر
اختصاصی حکیم مهر:
یکی از دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه با ارسال یادداشت و تصاویری به حکیم مهر، از وضعیت آموزشی این دانشگاه انتقاد کرد ...

حکیم مهر: یکی از دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه با ارسال یادداشت و تصاویری به حکیم مهر، از وضعیت آموزشی این دانشگاه انتقاد کرد.

به گزارش حکیم مهر، تاکید می‌گردد که یادداشت واصله نظر شخصی این دانشجو بوده و حکیم مهر مطالب فوق را تایید یا رد نمی‌کند. در عین حال اعلام آمادگی می‌کنیم که پاسخ مسئولین دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه به این انتقادات را در اسرع وقت در حکیم مهر منتشر نماییم.

یادداشت واصله به شرح زیر می‌باشد:

وضعیت نابسامان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه، سومین دانشکده دامپزشکی ایران

در سال ۱۳۹۸ با شیوع کووید ۱۹ دانشکده دامپزشکی شیوه آموزش مجازی را مشابه سایر مراکز آموزشی پیش گرفت. دانشجویانی که قبل از این بازه زمانی دانشجو بودند با یک مقایسه ساده متوجه خواهند شد که کیفیت آموزش و پژوهش در دانشکده بسیار افت پیدا کرده است.

در دوران قبل از کووید ۱۹ چارت آموزشی طبق اصول منطقی‌تری چیده شده بود و اگرچه ایراداتی به آن وارد بود، دانشجویان با برنامه مشخصی پیش می‌رفتند.

با مجازی شدن کلاس‌ها، کیفیت آموزش به‌شدت افت پیدا کرد. کلاس‌های عملی کلاً به‌صورت مجازی برگزار شد و یا بعد از این دوران برای تعداد زیادی از کلاس‌های عملی این ۴ ترم در بازه زمانی یک‌ماهه برگزار شد؛ بماند که برای برخی از دروس کلاً عملیاتی تشکیل نشد.

جدا از این موضوع، بعد از این دوران مشکلات زیادی گریبان این دانشکده، دانشجویان و استادان را گرفته که در ادامه با جزئیات بیشتری به آنان پرداخته شده است.

چارت آموزشی غیرمنطقی

دروس اختیاری اجباری هستند، تعداد زیادی از واحدهای اختیاری ارائه نمی‌شود و دانشجو مجبور به اخذ واحدهای اختیاری است که دانشکده صلاح می‌داند. در این میان واحدهایی ارائه می‌شوند که عملاً کاربردی نیستند ازجمله آن‌ها ماهیان زینتی است که نسبتاً کاربردی برای کار بالینی ندارد و در بازار کار هم همکاران شیلات و آکواریوم‌فروشان به‌خوبی از عهده انجام امورات آن برمی‌آیند. همچنین بیمارستان این دانشکده و حتی آزمایشگاه آبزیان هم امکانات آن‌چنانی برای ارائه این درس ندارد و باوجود بارها نامه‌نگاری و اعتراض دانشجویان، آموزش پاسخگو نبوده است.

یکی دیگر از دروس اختیاری درس زبان تخصصی است که به‌تازگی و در ترم ۱۰ ارائه می‌شود، در حالی که این درس در ترم‌های اول بسیار مفیدتر بوده و با آشنا کردن دانشجویان با زبان علم دامپزشکی می‌تواند کیفیت آموزش را چندین برابر کند اما در ترم ۱۰ و بعد از پاس کردن دروس اختصاصی و صرفاً برای پر کردن واحدهای اختیاری دانشجویان ارائه می‌شود.

کلیه دروس داخلی در ترم ۹ ارائه می‌شود. ترم ۹ یکی از سنگین‌ترین ترم‌ها است و دانشجو با ۱۱ درس که اکثریت آنان چندین استاد دارد موجه است. درس‌های داخلی دام‌های بزرگ ۱ و ۲ و داخلی دام‌های کوچک هر سه در این ترم ارائه می‌شوند که فشاری بسیار مضاعف به دانشجو می‌آورد.

طبق چارت آموزشی دانشجویان دوران کارورزی خود را از ترم ۱۰ آغاز می‌کنند و با چینش نامناسب این برنامه، در ترم ۱۰ نصف درس‌ها کارورزی و نصف دیگر دروس تئوری هستند که یکی در کلینیک و یکی در دانشکده برگزار می‌شود و با برنامه‌ریزی نامناسب دانشجویان در اکثر مواقع با اختلال و ناهماهنگی در برنامه کلاس‌ها موجه هستند.

ایرادات بسیار زیادی به چارت آموزشی پیشنهادی آموزش وارد است ولی کسی به این امورات رسیدگی نمی‌کند.

مشکلات هیئت علمی

تعدادی از استادان مطالب درسی را کامل تدریس نمی‌کنند یا طبق سرفصل‌ها پیش نمی‌روند یا سؤالات غیرمنطقی و غیراستاندارد در امتحان طرح می‌کنند و یا چندین هفته از تشکیل کلاس خودداری می‌کنند که در خیلی از موارد با پیگیری از آموزش دانشکده هیچ اقدامی صورت نگرفته و با پیگیری از آموزش کل و مداخله ایشان مشکل همچنان پابرجا بوده است.

تعداد خیلی زیادی از استادها و مدرسان بسیار دلسوز بوده و در تلاش‌اند که دانشجو درس را یاد بگیرد ولی فشارهای بی‌مورد آموزش ازجمله حساسیت در برگزاری کلاس در دانشکده یا حساسیت در حضور و غیاب و... باعث ایجاد اختلال در کار این استادان شده و این موارد بسیاری از استادان را از تدریس بیزار کرده است.

با وجود چنین مشکلاتی تعداد بسیار زیادی از استادان نامدار این دانشکده در سال‌های اخیر از دانشگاه رفته و اغلب به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند و اعضای هیئت علمی دانشکده روزبه‌روز در حال کاهش است بااین‌حال در جذب اعضای جدید بسیار بد عمل کرده و فارغ‌التحصیل‌هایی مانند هوشبری را رد می‌کند، درحالی‌که در کل ایران تعداد این فارغ‌التحصیلان زیاد نیست و درنتیجه تعدادی از دروس استاد ندارند. در بهترین حالت، استاد مدعو از سایر دانشگاه یا یکی از استادان بازنشسته با تخصص نامربوط درس را تدریس می‌کند.

برخی از تخصص‌های دانشکده سال‌هاست ورودی نداشته است

اعضای دانشکده همیشه این نکته را ذکر می‌کنند که دانشکده بسیار باسابقه است و تخصص‌های زیادی دارد درحالی‌که برای برخی از این تخصص‌ها ازجمله طیور، خیلی سال است که ورودی نداشته و تنها چند اتاق خالی در کلینیک و یک عنوان روی کاغذ هستند.

با این وجود دانشکده تعداد زیادی دانشجو برای دوره عمومی پذیرش کرده و تعداد دانشجویان در برخی از کلاس‌ها به ۵۰ نفر می‌رسد. این در حالی است که امکانات آموزشی و پژوهشی برای این تعداد را ندارد و در بخش‌های کلینیک تعداد کارورزان از مراجعین خیلی بیشتر است.

نبود امکانات آموزشی و پژوهشی

تقریباً نصف ورودی‌های دانشکده شبانه هستند. با یک حساب سرانگشتی مشخص می‌شود که هر ترم، دانشکده حداقل حدود ۷۰۰ میلیون تومان شهریه دریافت می‌کند. این درحالی است که در تأمین بسیاری از نیازهای آموزشی و پژوهشی و تهیه امکانات اولیه دانشگاهی، دانشکده دچار مشکل است.

برای مثال قبلاً برای کلاس‌های عملی درس جراحی دام‌های بزرگ، چند عدد گاو و چند عدد الاغ تهیه می‌شد که بعداً به یک عدد گاو کاهش پیدا کرد و هر ترم اندازه آن گاو کوچک‌تر می‌شود یا برای درس جراحی دام‌های کوچک، در ترم گذشته یکی از سگ‌ها فرار کرده و بعد از پیگیری دانشجویان گفتند که خودتان سگ تهیه کنید درنهایت کلاس برای تعداد کثیری از دانشجویان با یک سگ برگزار شد. حیواناتی که در بیمارستان هم نگهداری می‌شوند اصلاً شرایط خوبی ازنظر بهداشتی ندارند و BCS آنان پایین است تا جایی که در بسیاری از موارد از کشنگی پوکوفاژی می‌کنند.

دانشگاه با کشتارگاه دولتی قرارداد ندارد و درس‌های مربوطه ازجمله مامایی و بازرسی گوشت در کشتارگاه خصوصی و بدون امکانات و شرایط آموزشی برگزار می‌گردد و تعداد جلسات عملی این دروس به کمتر از ربع کاهش پیدا کرده است. همچنین با توجه به ساعت شروع کشتار، برگزاری این کلاس‌ها در ساعت سایر کلاس‌ها اختلال ایجاد می‌کند.

کمدهای کارورزان اغلب خراب و بی‌کیفیت هستند و همان‌ها هم در اختیار دانشجویان قرار نمی‌گیرد و وقتی درخواست کمد می‌کنند، جوابشان این است که برای خودتان کمد سالم که کسی استفاده نمی‌کند پیدا کنید و برای آن قفل بخرید.

 کابل تصویر پروژکتور کلاس‌های کلینیک مشکل دارند و تصویر را خوب نمی‌دهند و این در برگزاری کلاس‌های کلینیک اختلال شدید ایجاد کرده است. این مشکل حداقل ۴ ترم است که پابرجاست و کسی مسئولیت تعمیر آن را بر عهده نمی‌گیرد. این در حالی است که از انجمن‌های علمی بابت در اختیار قرار دادن این کلاس‌ها برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی یک میلیون تومان هزینه دریافت می‌شود.

 به تعداد زیادی از دانشجویان، خوابگاه داخل دانشگاه تعلق نگرفته، دانشگاه در ۱۵ کیلومتری جاده نازلو، کلینیک در ۱۰ کیلومتری جاده سلماس و کشتارگاه فعلی در ۲۰ کیلومتری جاده تبریز قرار دارد و در برخی از ترم‌ها دانشجو مجبور است در یک روز و در ساعات مختلف در هر سه مکان حضور داشته باشد با این وجود بعد از پیگیری‌های مکرر، سرویس ایاب و ذهاب برای ساکنان شهر برای کلینیک فراهم نمی‌شود و برای کشتارگاه هم به بهانه‌های مختلف ازجمله تعداد کم دانشجویان لغو می‌شود که باعث تحمیل هزینه بسیار بالا برای دانشجویانی که وسایل نقلیه ندارند شده است.

بودجه استادان برای پایان‌نامه‌ها بسیار کم و حدود ۷ میلیون است که با وضعیت اقتصادی فعلی برای انجام یک پژوهش ساده بالای ۲۰ میلیون به دانشجو هزینه تحمیل می‌شود با این وجود در تائید پروپوزال‌ها سخت‌گیری شدید اعمال می‌شود و با نبود امکانات مناسب در آزمایشگاه‌ها، دانشجو مجبور است در بسیاری از موارد برای انجام درست کارهای آزمایشگاهی به آزمایشگاه‌های خصوصی مراجعه کند.

وضعیت بیمارستان نامناسب است

در بیمارستان بخش پذیرش وجود ندارد و هزینه‌ها باید در داروخانه پرداخت شود. در بسیاری از موارد مراجعین نمی‌دانند کجا بروند و نوبتی هم رعایت نمی‌شود که این امر بارها باعث ایجاد درگیری و اختلاف شده است و یا مدارک بیماران مانند فرم رضایت جراحی به سرقت رفته و کار به دادگاه کشیده شده است که برای حل این مسئله اقدام به دیجیتالی کردن نسخه‌ها کردند که آن‌هم نیمه‌کاره مانده است.

کلینیک در برخی موارد برای تهیه ساده‌ترین امکانات دچار مشکل است. دانشجویان با هزینه شخصی برای حضور در اتاق عمل ماسک یک‌بارمصرف تهیه می‌کنند و از الکل صنعتی برای تزریقات استفاده می‌شود. اتاق عمل استریل نیست و مگس‌ها هم همراه با کادر درمان زحمت می‌کشند که راه‌حل مسئولین استفاده از حشره‌کش تارومار است!

 آزمایشگاه تشخیصی بیمارستان پر از دستگاه‌های رنگارنگ است که اکثراً خراب است و روی آنان را با نایلون پوشانده‌اند که گردوخاک اهانت نکند و همه کارها به‌صورت دستی انجام می‌شود که باوجود بی‌نظمی و پرونده ناقص مراجعین، درصد بالای خطا در جواب آزمایشات اجتناب‌ناپذیر است و حتی برخی از نتایج گم می‌شوند.

بیمارستان ساعت ۱۴ تعطیل می‌شود ولی بعضی از بخش‌ها ساعت کاری را از ۱۱ و ۱۲ شروع کرده و برخی روزها اصلاً شروع نمی‌کنند. باوجود قطعی مکرر برق هیچ منبع برق اضطراری حتی برای تجهیزات اتاق عمل وجود ندارد. تعرفه‌های بیمارستان در ترم‌های اخیر افزایش داشته و این امر تعداد مراجعین را بسیار کاهش داده است و دانشجویان از سر ناچاری به کلینیک‌های شخصی برخی از استادان پناه برده‌اند.

برخی از بخش‌ها مهندس مسئول ندارند و سایر مهندسین به‌صورت چرخشی کارهای آن بخش را انجام می‌دهند و باوجود درخواست زیاد، به‌جای جذب مهندس، اتاق کامپیوتر به اتاق حراست تغییر کاربری داده و حراست جذب می‌شود. بخش کالبدگشایی کلاً تعطیل است و استادان هر بخش خودشان و بدون امکانات مناسب اقدام به کالبدگشایی می‌کنند.

 با این وجود، بیمارستان هزینه نوسازی تابلوی درب ورودی و اضافه کردن ۲ تابلوی جدید به بیمارستان برای بازاریابی را دارد.

دانشجویان بی‌صبرانه منتظر رسیدگی به این مطالبات و پاسخ‌گویی مسئولین در این خصوص هستند.

 

انتشار یافته: ۱۰۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
امیرحسین
|
Germany
|
۲۲:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
10
71
به‌عنوان فارغ‌التحصیل اخیر این دانشکده، صحت مطالب فوق را تایید می‌کنم و افول وضعیت کلینیک و دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه در یک دهه اخیر ................ را به عینه شاهد بودم.
پاسخ ها
دانشجوی دانشگاه ارومیه دانشکده دامپزشکی
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
در انتقادات انصاف را رعایت کنیم
در همه جا کم و کاستی است اما دانشکده دامپزشکی ارومیه الان وضعیت مناسبی دارد اما انتقاداتی هم است که بنظرم قابل رفع است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
۱۰ سال قبل هم همینقدر ....... بود
ناشناس
| France |
۰۷:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
اساتید دانشکده ................ و کار آموزشی حتی از بسیاری واحد‌های آموزشی دامپزشکی دانشگاه های کوچکتر هم پایین تر است
یوسف
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
5
22
این دانشکده از روزهای گذشته به همین شکل بوده و صرفا ادعا دارند ............
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
والا دانشکده آزاد سنندجم ۳ سال پیش فارغ التحصیل شدیم کلا امکانات ضعیف بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
حکیم جان امیدوارم دانشگاه های دیگم مورد بررسی قرار بگیره بلکه مسئولین یه فکری کنن
گلاره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
7
35
به عنوان دانشجوی فعلی دانشکده تمامی موارد رو تایید میکنم
................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
والا از داخل سایت دانشکده رو میدیدم فک میکردم سطح یک کشوره و حسرت میخوردم با این خبر فهمیدم چخبره....
حسین صفار
|
Germany
|
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
6
38
به عنوان فارغ التحصیل سال ۹۹ دانشکده ارومیه همه موارد فوق را تأیید می‌کنم. و حتی ۱۰۰ برابر بدتر
فارغ التحصیل شدیم بدون دیدن حتی یک‌بار دستگاه سونوگرافی
فارغ شدیم بدون دیدن حتی یک بار جراحی از نزدیک نه عقیم سازی نه سزارین...
فارغ شدیم بدون حتی یک‌بار گچ گیری
وضعیت از چیزی که در متن بالا گفته شده اسف ناک تره
مریم
|
Germany
|
۲۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
5
24
واقعا تاسف برانگیزه
ناشناس
|
France
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
25
وضعیت کلینیک بسیار وخیم‌تر از این بحث‌ها است ...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
5
17
ما ده سال پیش اونجا بودیم همینقدر داغون بود.اونجا تباه شدیم
مینا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
25
تمامیمطالب و انتقادات دانشجوی محترم دامپزشکی دانشگاه ارومیه مورد تائید ماست و علیرغم انتظاراتی که از دانشکده دامپزشکی ارومیه بعنوان یکی از برترین دانشکده های دامپزشکی کشور می رود، متاسفانه قصورهای متعدد و کمبود امکانات علمی و رفاهی حتی من جمله تهیه یک ماهی تازه و یک جسد دام بزرگ یا کوچک جهت تشریح و دیگر کیفیت پائین آموزشی، معضلی بزرگی برای دانشجویان ماست. بی صبرانه منتظر پاستگویی مسئولین محترم و اقدامات ارزشمند این عزیزان هستیم. با تشکر
زکریا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
15
کاملا انتقادات درست و به جایی هستش امیدوارم که این خبر به دست مسئولین برسه و تغییراتی مفیدی ایجاد بشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
17
کاملا موافقم و حقیقت دارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
18
آفرین به این دانشجوی مطالبه گر،، من هم چون در این دانشگاه درس خوانده ام و فارغ التحصیل شده ام افول شرایط آموزشی را تایید می کنم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
0
23
وضعیت اسفناک آموزش از دانشگاه آزاد به دانشگاه های دولتی هم رسیده است.
خدا نگذره از کسی که چارت آموزشی رو به این شکل تغییر داده و به جای بیشتر کردن دروس عملی, دروس تئوری غیرکاربردی و انگل شناسی رو اضافه کرده
ناشناس
|
France
|
۲۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
6
17
کاملا مطالب فوق صحت دارد
بنده هم برای این سطح مشکلات بسیار دلگیر بودم
خودم فارغ التحصیل سال ۱۳۹۹هسدم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۸
4
15
قطعا درسته
بنده سال ۹۷ فارغ التحصیل شدم از این دانشگاه ..................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
16
با سلام ، همه موارد فوق درستن و حرف دل ما دانشجو ها ای کاش اقدامی هم صورت بگیره ، چرا باید کلینیک ک این همه رزیدنت داخلی و جراحی و کارورز اینترن داره تا ساعت ۱ ظهر کار کنه! چرا سرویس حمل و نقل فقط یدونه هست اونم راس ساعت مشخص حرکت میکنه و گاها سرویس نیس کلا! چرا یه قسمت تحت عنوان پذیرش نیس توی کلینیک؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
همه ی متقاضیای تخصص دادشون از سختی مصاحبه ارومیه درمیاد اینه امکانتشون خدا بخیر کنه
مهنوش غلامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
3
20
به عنوان دانشجوی این دانشگاه همه موارد فوق را تایید می‌کنم و علاوه بر موارد فوق می‌توانم به این موضوع اشاره کنم که اساتیدی که در بخش خصوصی فعالیت می‌کنند، با افزایش دادن تعرفه‌ها و تبلیغات منفی بیمارستان در اکثر مواقع صاحبان کیس را از انجام عمل منصرف کرده و ........... آن‌ها را به بخش خصوصی که در آن فعالیت می‌کنند، ارجاع می‌دهند. در مورادی بنده خود شاهد این قضیه بوده‌ام که اساتید خطاب به صاحب کیس گفته‌اند که هیچگونه نظارتی بر عمل جراحی حیوان ندارند و اگر می‌خواهند حیوانشان را ایشان عمل کنند عصر به فلان کلینیک مراجعه کنند. رزیدنت های بخش جراحی از دانشجویان عمومی به عنوان تکنسین استفاده می‌کنند و دانشجویان در طول کارورزی حق انجام هیچ‌کاری جز حمل وسایل و نگه‌داری حیوان را ندارند و در صورت شکایت به این مسئله، رزیدنت های بخش کمترین نمره کارورزی را به دانشجویان می‌دهند.
اساتید بخش جراحی و مامایی از دانشجویان کارورز به عنوان وسیله و نیروی کمکی جهت پیشبردن پایان‌نامه‌های رزیدنت های جراحی استفاده می‌کنند تا مبادا رزیدنت ها .............. به زحمت بیافتند یا لباسشان کثیف شود و در آخر لفظ و واژه‌ی «.........» را به دانشجوی عمومی الصاق می‌کنند.
در مواردی اساتید به قدری دیر به سر پستشان می‌آیند که حیوانات اورژانسی مراجعه شده تلف می‌شوند. اکثر مواد مصرفی استفاده شده از بخش هم فاسد و تاریخ گذشته‌اند. وسایل استفاده شده در بخش ها پر از خون و آلودگی و غیر استریل هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
دقیقا.من ورودی۸۶ بودم استادایی بودند مغرضانه مینداختن.بدترین دانشکده ی کره ی زمین بودش از هر نظر
دانش آموخته دانشگاه ارومیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
4
19
بنده 15 سال پیش از این دانشکده فارغ التحصیل شدم و اکنون عضوهیات علمی دانشگاه هستم. بنظرم دانشکده در علوم پایه در سطح مناسبی قرار دارد اما در آموزش دروس بالینی ضعف بسیار شدیدی دارد. در آن سال ها متاسفانه درس بیماری های طیور به صورت سطحی برای رفع تکلیف توسط اساتید محترم تدریس می شد و ظلم بزرگی به دانش آموختگان آن دوره شده است. درس بیماری های داخلی دام های کوچک که در آن زمان یک عضوهیات علمی داشت که خوشبختانه الان مهاجرت فرمودند بدلیل عدم علاقه استاد مربوطه در حد چند صفحه جزوه مختصر تدریس شد و بازهم بدلیل عدم علاقمندی استاد، کیس های آن هم در بیمارستان در حد یک سگ در یک هفته بود که آن هم ظلم بزرگی به دانشجویان بوده است. بطورکلی، سهل انگاری اساتید خصوصا بالینی و عدم انتقال مفاهیم به دانشجویان باعث ضربه بزرگی در زندگی دانشجویان در آینده می شود.
پاسخ ها
دانش آموخته دانشگاه فردوسی مشهد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
بنده هم 15 سال پیش از دانشگاه فردوسی مشهد فارغ التحصیل شدم... ظاهرا شرایط دانشگاه فردوسی به مراتب بدتر از دانشگاه ارومیه بوده است.
ناشناس
|
Italy
|
۰۴:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
9
7
سلام نظر شما را خواندم مشکل زیاد بودن دانشکده های دامپزشکی است که متاسفانه کارایی ندارد به قول یکی از استادان مرحوم اصلا کلمه دانشجو یعنی خود فرد به دنبال دانش برود نه اینکه استاد دانش را جویده به دانشجو بدهد دوست گرامی این رشته علاقه می خواهد به نظرم اگر دنبال درآمد مالی هستید کار کردن درزمینه مکانیکی ماشین بهتر از این رشته است اگر دنبال تحقیق و یاد گیری علمی هستید بعد از پایان تحصیلات در مناطق شمالی کشور مشغول کار شوید بازنشسته دانشگاه تهران
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
10
وقتی .....................
همین وضعیت ...... نه تنها در دانشکده ارومیه، بلکه در تمام دانشکده های دامپزشکی مشاهده می شود. ................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
27
12
یک دفعه بنویس نمی خواهیم درس بخوانیم و به ما هم مثل دانشگاه آزاد نمونه سوال بدهید تا امتحان بدهیم ! دانشجویی که دامپزشکی که درس ماهیان زینتی را بی فایده بداند تکلیف بقیه حرف هایش مشخص است!!!
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
همین دانشکده ارومیه تو دوره ی تخصص مامایی نمونه سوال میدن رزیدنت میره حفظ میکنه کجای کارید
زهره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
26
10
از وضعیت بدحجابی ، آرایش و پوشش مدلینگ و دخانیات الکل و ولنگاری دانشجویان چه پیشنهادی دارید؟؟؟؟؟
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
15
شما شدت همین مشکلاتی که گفته شده رو چند برابر و به علاوه نبود اساتید رادیولوژی و داخلی دام کوچک کنید میشه دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز. هر ترم داریم یه درس اختیاری مربوط به بهداشت مواد غذایی میخونیم اون هم بخاطر اینکه رشته تخصصی ریاست محترم دانشکدست!
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
16
6
دانشجویی که واحدهای انگل شناسی را غیرکاربردی و اضافه بداند کاملاً معلوم است ایشان برای رشتۀ دامپزشکی اصلاً علاقه ای ندارد و از روی ناچاری و بطور شانسی به این رشته وارد شده است و حتی در بین آشنایان از معرفی رشتۀ خود خجالت می کشد.
دانشجوی دامپزشکی اگه مفاهیم انگل شناسی را بلد نباشد از تشخیص و درمان بسیاری از بیماریهای انگلی هم در مرحلۀ بالینی در دانشکده و هم در فیلد عاجز خواهد بود.
بالاخره ما هم دانشجو بودیم و ۲۰ سال پیش از همون دانشکده فارغ التحصیل شده ایم و به ارزش واقعی تمام واحدها آگاهیم.
در این صورت باید ویروس شناسی، میکروب شناسی، قارچ شناسی هم بی معنی باشند، حتی ایمنی، آسیب، آناتومی، فیزیولوژی، بافت شناسی، بیوشیمی و ... که در فیلد چندان کارایی ندارند نیز بایستی بی معنی تلقی شوند.
اصلاً چرا در دانشکده های دامپزشکی آمریکا و اروپا دانشجویان دامپزشکی چنین تصوری از این واحدها ندارند؟
در دامپزشکی ایران نقش دکتر عزیز رفیعی مرحوم، دکتر عدالت مرحوم، دکتر میزایانس مرحوم، دکتر شاددل مرحوم، دکتر اسلامی، دکتر حقوقی راد و سایر اساتید انگل شناسی بر همگان مشخص است.
اگر انگل شناسی بی معنی است و دستور به برچیده شدنش داده شود، از این به بعد در پیامدهای خطرناک بابزیوز، تیلریوز، توکسوپلاسموز، کریپتوسپوریدیوز، کوکسبدیوز، هیداتیدوز، فاسیولوز، دیکروسلیوز، لیشمانیوز و سایر آلودکی های خطرناک انگلی کدام گرایش دامپزشکی باید اظهار نظر کرده و مشکلات را رفع کند؟
می دانیم بسیاری از آلودکی های انگلی مشترک بین انسان و دام هستند، پس چرا واحدها و رشتۀ انگل شناسی پزشکی این همه اهمیت دارند و چه بسا انجام تعدادی از آزمایشات برای ازدواج، ورود به شغل و ... اجباری هستند از جمله ژیاردیوز
یادم هست مرحوم دکتر بازرگانی که استاد داخلی بودند، در یک کنفرانسی اهمیت رشتۀ انگل شناسی را با زیبایی تمام تر بیان فرمودند با ذکر خاطره ای، وقتی که در جزیره قشم در مطالعه روی آهوهای آلوده با جرب دچار آلودگی شدیدی شده بودند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
مشخصه که شما کلا مطلب رو نگرفتی!
منظور اشتباه در چینش واحدها بود. نه اینکه انگل شناسی مشکلی داره!
انگل شناسی هم مثل بقیه دروس باید به طور جدی بهش توجه بشه.
کمی با دقت متن رو بخونید
پاسخ
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
ناشناس محترم ۱۳:۵۵
پیام بنده در واکنش به این پیام زیر از طرف یک فرد دیگر است.
«وضعیت اسفناک آموزش از دانشگاه آزاد به دانشگاه های دولتی هم رسیده است.
خدا نگذره از کسی که چارت آموزشی رو به این شکل تغییر داده و به جای بیشتر کردن دروس عملی, دروس تئوری غیرکاربردی و انگل شناسی رو اضافه کرده»
ناشناس
|
Germany
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
9
واقعا چرا برای برگزاری کارگاه، انجمن علمی دانشجویی همین دانشکده باید به کلینیک دانشکده پول پرداخت کنه؟!
فارغ التحصیل دامپزشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
0
11
در آموزش مقطع دکتری عمومی یک ضعف اساسی وجود داره و اونم اینه که حجم و سال‌های دروس پایه و پیش درمانگاهی بالاست و دانشجو ترم های کمی رو در کلینیک های دانشکده طی میکنه مثلا در طول یک ترم فقط دو هفته کارورز بخش جراحی میشه. این نشون میده که بنظر حجم و زمان اختصاص یافته به علوم پایه و پیش درمانگاهی باید کمتر بشه. بنظرم بهتره از ترم هفت دانشجو وارد درمانگاه بشه.
بدلیل کسری بودجه به نظر میرسه که دانشکده های بسیاری فاقد هیئت علمی به تعداد کافی برای بخش های درمانگاهی هستن.
بدلیل کسری بودجه دانشکده های دامپزشکی بسیاری فاقد منابع مالی برای تامین موارد و امکانات مورد نیاز در جهت تجهیز کلینیک هستند.
متاسفانه نظارت دقیق در جذب تعداد دانشجو دامپزشکی متناسب با نیازهای کشور وجود ندارد و دانشکده ها اغلب با ازدیاد دانشجو متناسب با امکانات مواجه هستند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
4
10
اینجانب صحت مطالب فوق را تایید می‌نمایم و حتی ایشان کم نیز گفته اند.... اینها تنها پاره ای از مشکلات است که اشاره ‌شده ، دانشجویان و خودمن در طول دوره ی تحصیل موارد را گوشزد کردیم ولی اقدامی صورت نگرفته، در مورد پذیرش در رشته های تخصصی نیز پذیرش کاملا دل به خواهی بوده ودر میان دانشجویان دوره ی تخصصی نیز بی سوادی غوغا می‌کند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
10
حتی اگر به سایر معضلات دانشکده رسیدگی نشود در خصوص رزیدنت های بخش ها باید کاری کرد هیچ رزیدنتی حق دخالت در ارزیابی دانشجویان را ندارد بنده ترم آخر با چنین مشکلی مواجه بودم و ندای اعتراض سر دادم....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
10
متخصص ......... این دانشکده وقتی رزیدنت ................ بود برای نسخه نوشتن ...... را به گوشه ای میکشید تا ما نبینیم او چه کار میکند ، حالا نمیدانم ...
معصومه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
15
اتفاقا اساتید انگل شناسی بسیار خوب عمل میکنند در دانشگاه اما وقتی کار به بخش عملی میرسد مدیریت کلینیک مفتضح و صرفا برای تمسخر دانشجویان است اساتیدی که خود در بیرون کلینیک دارند و بدون تاخیر در انجا حاضر میشوند ولی در کلینیک صرفا بخاطر ارتباطاتشان همه ترس دارند که بگویند ساعت 12 وقت حضور نیست .اساتیدی که در بخش اداری دانشکده کمترین کارهای دانشجو را رفع و رجوع نمیکنند و صرفا به تهدید و انداختن وظایف خود به سایر بخش ها و افراد میپردازند. .................................
ناشناس
|
Turkiye
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
11
به عنوان یک فارغ التحصیل قدیمی(اولین ورودی بعداز انقلاب) ازاین گزارش که صحت آن باتایید بقیه دانشجویان تایید شدبسیارملول وناامید شدم.
در زمان ما ۶۲ تا ۶۵ (اینترنی را در تهران گذراندیم) هم اوضاع بدلیل خروج بسیاری از اساتید از کشور و....اوضاع چنین بودولی بعدا اساتید طراز اولی جذب اونجاشدند .من فکر میکنم مشکلات ذکر شده ناشی از ناتوانی مسئولین مربوطه نیست ودقیقا ناشی از شرایط بسیار بد اقتصادی کشور و اولویت نداشتن این امور میباشد.آخه کجای دنیا سرانه تحقیقات هردانشجو به مدت ۲۵ سال ۲۰۰ هزارتومان است!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
10
9
به عنوان دانشجوی دانشکده دامپزشکی ارومیه که در دانشگاه تهران به صورت مهمان واحد هایی هم گذراندم می توانم بگویم دانشکده دامپزشکی ارومیه از لحاظ آموزش عملکرد بهتری دارد و اساتید مجرب هستند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
ای وای! این پیام یعنی که یک بررسی کامل در آموزش دامپزشکی در کل کشور لازم است. از تبریز هم طرح شکایت شده بود.
محسن
|
Germany
|
۱۵:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
9
بنده ۲۰ سال پیش فارغ التحصیل شدم از همون موقعیکه ساختمان دامپزشکی ارومیه را ......... به پزشکی تعییر دادن متوجه شدم و رفتم دنبال کار و زندگی عادی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
3
12
درود
به عنوان فارغ‌التحصیل ورودی ۹۴ مواردی رو که در زمان بنده هم بوده رو کاملا تایید میکنم.
اصولا تا وقتی انسان به یک محیط عادت کنه ایرادات اون محیط زیاد به چشم نمیاد اما تغییر محیط، مشکلاتی که محیط قبلی داشته رو نشون میده. اگر بخوام خلاصه بگم دانشگاه ارومیه توی بخش بالینی خیلی ضعیف عمل کرده. خود این علت‌های مختلفی داشته:
۱- مجموعه تصمیماتی و اعمالی که توسط روسا و اساتید گرفته شده؛ باعث شده که بیمارستان دانشگاه که قرار بوده جایی برای تجربه کسب کردن دانشجو و مواجه با کیس‌های نامعمول باشه؛ برعکس حتی تعداد کیس‌های روتین هم کم بشه!
۲- افرادی که میگن این ضعف از خود دانشجو هست؛ میخوام بگم که من با معدل الف از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شدم، اما متاسفانه نمیتونم یه فتق گوساله یا عقیم سازی سگ ماده رو انجام بدم. نه به خاطر اینکه دنبال این موارد نبودم؛ بلکه چون فرصت انجام این عمل‌ها به من داده نشد. ورودی های ۹۳ ۹۴ ۹۵ میتونن تایید بکنن که به دلیل ضعف اساتید در سازماندهی بین رزیدنت‌ها و دانشجوها، این امکان برای هیچکدوم در دانشجوها فراهم نبوده و اصولا دانشجوها فقط می‌تونستند جراحی‌ها رو نگاه بکنند.
۳- بخش دام کوچک جدای از اینکه سرفصل دروس کامل تدریس نشده بود؛ روندی که برای پذیرش بیماران اجرا میشد؛ باعث میشد که در ۷ ساعت تایم کاری بخش، نهایتا دو یا سه بیمار پذیرش بشن. علت هم این بود که استاد محترم تا تمام نشدن پروسه درمان، کیس جدید پذیرش نمیکردند و چون امور درمانی بعد معاینه، به کارورزان یا کارشناسان محول نمیشد و برنامه کارورزی هم به شکل چرخشی برای ۴ گروه بود؛ در آخر دوره کارورزی هر دانشجو به تعداد انگشتان دست هم کیس بیمار نمی‌دید.
۴- با وجود اینکه پایان‌نامه توی چارت، ۳ درس ۲ واحدی هست؛ برنامه کارورزی به شکلی نوشته شده بود که دانشجوها باید بین رفتن به بخش‌ها برای کارورزی و جلو بردن کارهای عملی پایان‌نامه، یکی رو انتخاب میکردند. وقتی هم که به معاون آموزشی یا رییس بیمارستان اعتراض میکردیم؛ میفرمودن که کارهای عملی پایان نامه رو بعد از تایم اداری انجام بدید. در حالی که بعد از ساعت اداری هیچکدوم از بخش‌ها، از آزمایشگاه و رادیولوژی تا جراحی و داخلی باز نبودند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
16
5
مطالبی که در این متن نوشته شده کاملا مغرضانه هست و به نظرم از زبان یک دانشجو نیست چون به مطالبی اشاره شده که اصلاً دغدغه دانشجو نیست و دانشجو از یکسری از این مطالب بی اطلاع هست ولی در این متن بیان شده است
پاسخ ها
کاظم
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
بله دغدغه دانشجوها نیست که بیان کار یاد بگیرن، دغدغشون فقط خوابه؟ تنبل شدن مگه نه؟ درس نمیخونن مگه نه؟ فضای مسموم تقصیر کیه؟ اینکه دانشجو هیچ کاری بهش داده نمیشه اینکه بازدید ها بدلیل کمکاری اساتید انجام ننیشه تقصیر کیه؟ اینکه کلینیک رو استادا نمیان تقصیر کیه؟ مسولیت ناپذیری از سر تا پای این دانشکده میباره ولی یادتون باشه ظاهرسازی تا ابد جواب نمیده!
دانشجو دامپزشکی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
13
دوستان دانشجو و دامپزشک ، اوضاع دامپزشکی کشور‌ چه در سطح دانشگاه و چه در سطح بالینی به هم ریخته شده است ، چه بسا نسل جوان و تازه ای که فارغ التحصیل میشوند کاری برای این هرج و مرج و بی برنامگی بکنند ، اساتید کمی به فکر تدریس و تربیت درست دانشجو اند و باقی . . . .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
اخلاق و تربیت دانشجویان در همه رشته ها به ویژه رشته ما نادیده گرفته شده است
دانشجوی ارومیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
1
6
ای کاش بی اخلاقی برخی اساتید مثل بخش ....... (دکتر .........) رو هم در متن ذکر میکردید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
6
3
اکثر اساتیدش ........ بودن.هیچ وقت در مورد اهمیت ریسرچ و اپلای و اینده حرفی نزدن.تنفرم در حدی هست که در جهان موازی بمبارانش کردم ?
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
4
13
به عنوان یکی از اساتید دانشکده صحت موارد فوق روتایید میکنم کنترل و اداره دانشکده و کلینیک توسط یک سیکل بسته از اساتیدی انجام میشه که در این بی نظمی با هم شراکت دارند. بودجه اختصاص داده شده به دانشکده در رویداد های مختلف در هیچ کجا خرج نمیشود. بودجه پایانامه ها بسیار محدود بوده و اساتیدی که در ایران سرامد اند باید به کسانی جواب پس بدهند که کارنامه پژوهشی فقیری دارند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
از پاسخ شما مشخص هست که با یکی از اساتید مشکل دارید و از روی غرض با اسم اون فرد پیام می گذارید آنقدر جرات ندارید که به اسم خودتان پیام بگذارید تا همه شما را بهتر بشناسند و بدانند چقدر شخصیت متزلزل و ضعیفی دارید
اکبر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۹
2
3
پزشکی دام بسیار مهم است و مادر رشته های علوم پزشکی است، بایستی وزارت بهداشت از وزارت علوم پس بگیرد، پزشکی دام و پزشکی انسانی در دوره دکتری عمومی باید با هم ادغام شوند و در دوره تخصصی از هم جدا شوند چون بیمارها بیشتر از دام منتقل می شوند و پزشکی انسانی در این زمینه اطلاعات خیلی کم دارد و بعد از اتمام تحصیل دکتری عمومی پزشکی انسانی کاربردی ندارد و به درد کسی نمی خورد ولی پزشکی دام چون یک رشته پژوهشی است پزشکان این رشته بسیار با سواد و توانمند هستند و کارهای زیادی انجام می دهند.لذا بایستی از توانمندی این رشته بیشتر استفاده شود
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
11
6
من دانشجوی ارومیه هستم. مطالب خیلی سیاه نمایی هست. ما در درسهای اناتومی هم گاو هم اسب هم سگ تشریح کردیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
دوست عزیز موقعی که تشریف آوردین کلینیک متوجه قضایا میشین که اوضاع چقد خرابه
Ali
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
11
5
این مطالب کاملا مغرضانه است. من دانشجوی ارومیه هستم. اساتید خیلی خوبی مانند پروفسور دلیر نقده، پرفسور آین، پروفسور مرادی، پروفسور اونق، پروفسور مهام، پروفسور یخچالی، پروفسور عصری و ..... در دانشکده دامپزشکی ارومیه تدریس می کنند که در سطح کشور بی نظیر هستند. امکانات دانشکده هم در حد خوبی است.
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۰۹:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
اسامی افرادی که نام بردید در زمینه علوم پایه خوب هستن منتها در زمینه علوم بالینی و بخش هایی که یک دامپزشک جهت کار نیازمنده به هیچ عنوان تدریس و امکانات مناسبی ندارد علاوه بر این امکانات و خوابگاه دانشجویه علوم پزشکی ارومیه را اگر نگاه کنید متوجه خواهید شد که دامپزشکی در حد خیلی پایینی است با اینکه بیشترین بودجه را بین دانشکده های وزارت علوم در ارومیه را به دانشکده دامپزشکی اختصاص داده اند .................
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
پروفسور؟؟؟ خیلی ازین اساتید که اسم بردید هنوز دانشیارن چه پروفسوری؟؟!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
ناشناس امریکایی، بیشتر این عزیزان در بخش علوم بالینی هستند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
جناب ناشناس، معلومه که بیشتر از ده سال است با دانشکده ارتباطی نداری. الان همه اون اساتیدی که اسمشان آمد پروفسور هستند
ناشناس
|
France
|
۰۷:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
4
1
متاسفانه وجود افراد غیر بومی به عنوان مسئول و حتی بومیان منطقه که حال و حوصله تدریس را ندارند و جز به درآمد زایی به چیزه دیگری فکر نمیکنن عامل این شرایط شده اگر دامپزشکی زیر مجموعه وزارت بهداشت بود این شرایط قطعا پیش نمیاد
نا شناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
10
انتقادات سازنده قابل فهم و عملی،سبب شکل گیری پیشرفتهای مثبت می شوند .با پذیرفتن انتقادات سازنده تلاش و همفکری ،نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنیم . دانشکده دامپزشکی ارومیه واقعا بهترین اساتید را در سطح کشور دارند و قابل تقدیر و تشکر هستند .
شرکت دانش بنیان نوند سلامت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
13
امیدواریم حداقل خبر پول گرفتن از انحمن علمی صحت نداشته باشه.
به عنوان فارغ‌التحصیلان همین دانشکده، پول گرفتن از انجمن علمی برای اجاره اتاق و سالن را خلاف حمایت‌های دانشگاه از دانشجو میدونیم و از همین تریبون اعلام می‌کنیم که آماده هستیم تمام امکانات خودمون رو با هماهنگی بصورت رایگان در اختیار انجمن علمی دانشجویی دانشکده دامپزشکی قرار بدیم.
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
متاسفانه برای برگزاری چندتا سمینار در کلینیک دانشگاه از دانشجو پول گرفته شد و این خلاف قوانین هست و اینکه کلینیک و دانشگاه متعلق به دانشجویان است،
ماهم شنیدیم متعجب ماندیم و افسوس خوردیم.
فرزاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
9
10
تمامی کسانیکه نظر دادن اکثریتشون یا ترم پایینی بودن یا فارغ التحصیل های شکست خورده ای که فک کردن دامپزشکی هم مثله سایر رشته ها طرح یا استخدامی یا بازار کار اسونی داره.روزی که شما بخاطر اسم دکتر بودن و قبول نشدن در رشته های بالاتر این رشته رو انتخاب کردی باید دقت میکردی رشته سختیه و سست بودن خودتون رو روی بی کیفیت بودن دانشکده بیان نکنید.من فارغ التحصیل این دانشکده م و همه جوره این دانشکده رو بلدم و میفهمم.قطعا مشکلاتی هست و این در همه جاااا دیده میشه.چرا از دانشگاه ازادهای بی کیفیت نمیگید که حتی کلینیک ندارند؟؟؟دانشگاه و کلینیک ماهم مشکلاتی دارن اما نه در حدی که عده ای شکست خورده بیان دنبال دلیل شکست های خودشون توی دانشکده بگردن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
دانشگاه آزاد دامپزشکی تبریز سالهاست کلینیک داره و از نظر عملی و دیدن کیس دام بزرگ و کوچک نسبتا راضی کننده بود. اساتیدش هم نسبتا دلسوز هستن برای مثال دکتر نشاط تعداد زیادی کیس دام کوچک برای دانشجویان هر ترم فراهم میکنه. دکتر نیک پیران و فیضی تعداد زیادی کیس طیور به شکل عملی و حضوری برای دانشجویان هر ترم فراهم میکنن. سایر اساتید هم واقعا از نظر عملی عالی هستن اساتید مامایی، اساتید جراحی. از نظر کشتارگاه هم به شکل منظم کلاس عملی در خود کشتارگاه تشکیل میشه و دانشجویان انواع مشکلات و انگل ها و... رو به شکل عینی و حضوری روی لاشه ها می بینن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
بله برای من زور داره که الان بعد ۶ سال درس خوندن باید برم کلینیک همکارا تا کار یاد بگیرم. تازه نه کارهای تخصصی، جراحی‌هایی که باید تو دانشگاه یاد می‌گرفتم؛ درمان‌هایی که باید تو بیمارستان انجام میدادم.
من الان جلو پدر و مادرم شرمنده‌ام که میگن تو این شیش سال تو دانشگاه چیکار میکردی که نمیتونی کار کنی.
استدلال‌تون هم خیلی مسخره‌اس که چون وضع دانشگاه آزاد خرابه پس اشکال نداره وضع دانشگاه ارومیه هم بد باشه. به جای این صحبتا بگین کدوم یکی از این حرفایی که بالا زده شد دروغه؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
0
6
دانشکده دامپزشکی آزاد شوشتر، سقف سرویس بهداشتی و سقف حمام هی خوابگاه آن، آب نجاست چکه میکنه و هر آن ممکنه سقف فرو بریزه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
7
8
من همیشه افتخار کردم و میکنم که دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه هستم. هیچ چیز و هیچ جایی کمال تمام را ندارد. ولی این کاملا مشخصه کسی اینا رو نوشته که فقط خواسته نام دانشکده رو خراب بکنه. جای ناراحتی داره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
اگه فکر میکنی این متن با غرض‌ورزی نوشته شده مورد به مورد بگو که کدوم حرف دروغ بوده یا بزرگنمایی شده
ناشناس
|
France
|
۱۵:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
5
3
سیاه نمایی هست بیشتر.
کسی منکر مشکلات نیست ولی دلیل مشکلات هم یکسری اساتید هستن.
برخی اساتید هم کلا هدفشان زمین زدن دانشکده هست از جمله استاد ......... و .......... که استاد ......... هستن. بابد جلوی اونا گرفته بشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
5
احتمالاً اینها اولین کمدهایی هستند که دانشکده خریداری کرده! باید از جنبه های مختلف موضوع بررسی شود. مثلاً دامپزشک بخش خصوصی که تدریس یا مسئولیتی هم در دانشگاه دارد چه میزان در این مسئله مؤثر است، این که هیئت علمی بر چه اساسی انتخاب می شوند، این که چه اصراری هست با وجود این همه کاستی هرسال تعداد زیادی دانشجوی دامپزشکی گرفته شود، یا پولهایی که گرفته شده کجا هزینه می شود.و... اما پرسش واقعی این است که آیا اساساً و واقعاً تربیت دامپزشک با سواد و توانمند دغدغه اصلی مسئولین این دانشکده ها و هیئتهای علمی هست؟ به نظرم اگر باشد اوضاع خیلی بهتر می شود
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
پولی که گرفته میشه میره برای ساخت و ساز عمرانی و حقوق میشه برای کارکنان که خب ردیف بودجه کمتری به خود دانشکده داده میشه... خلاصه حرص نخور
تضاد منافع مشکل اول کار هست و بعد اون اشخاصی که این افراد رو جذب کردند
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
2
5
لطفا از مردم بخواهید مخصوصا ثروتمندان که دانشگاهها را درست کنند خود دانشجویان هم در تمیزی و زیبایی دانشگاه کمک کنند نهادها و دانشجویان ثروتمندتر و گروههای خیریه به دانشگاه بیان و کمک کنند محیط بهتری شکل بگیره صنایع مدیران صنایع پروژه بیارن همه باهم کمک کنیم محیط بهتری باشه شهر و دانشگاه و مملکت را از خودمون بدونیم درستش کنیم به یاری خدا ان شاءالله
فارغ التحصیل از ارومیه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
7
5
این دانشجوی محترم مطالبی را گفته که راست و دروغ مخلوط هم شده.
رفع برخی از این موارد در توان رییس دانشکده نیست.
فقط یک سوال از ایشان دارم:
فرموده اند که :
"دانشگاه با کشتارگاه دولتی قرارداد ندارد و درس‌های مربوطه ازجمله مامایی و بازرسی گوشت در کشتارگاه خصوصی و بدون امکانات و شرایط آموزشی برگزار..."
سوال این است: مگر ارومیه کشتارگاه دولتی دارد؟؟؟؟
مگر کشتارگاه خصوصبز آن ، صمعتی نیست؟
چند سال قبل ، کشتارگاه دولتی قدیمی ارومیه تعطیل شده و کشتارگاه صنعتی خصوصی افتتاح شد.
پس در مطالبتان تجدبر د نظر فرمایید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
اگر راست و دروغ مخلوط شده که ممکن است، بهتر نیست مسئولین مشکلات راست را تا حد امکان رفع و همراه با ذکر مشکلات دروغ در همین سایت بیانیه‌ای منتشر کنند؟!

در خصوص کشتارگاه هم اشاره‌ای به این نشده که دانشگاه باید با کشتارگاه دولتی قرارداد داشته باشد، صرفا بیان شده که امکانات برگزاری کلاس آموزشی در کشتارگاه خصوصی نیست و خیلی دور است. حتی دانشگاه میتواند کیس های کشتاری را در محیط دانشکده یا کلینیک برای برگزاری اصولی کلاس‌های مربوطه بکار گیرد کسی بر کشتارگاه دولتی اجباری ندارد.

بنظرم نویسندگان مقاله فقط به بیان مشکلات از دیدگاهشان پرداخته‌اند و پیدا کردن راه‌حل را به اعضای مسئول سپرده‌اند.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
ناشناس محترم
دقت کنید
دقیقا گفته اند که با کشتارگاه دولتی قرارداد ندارد.
حالا دانشکده ، کشتارگاه دولتی از کجا بیاورد؟
اگر هم کشتارگاه خصوصی ، دور است (که دور هم نیست) باز تقصیر دانشکده نیست
پس راست و دروغ را به هم بافته
محمود
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
2
4
چرا به جای تقلا کردن برای نشان دادن تصویر دروغین و تکذیب نویسندگان مقاله و تهدید دانشجویان برای تغییر شرایط تلاش نمی کنید تا کی تظاهر به چیزی میکنید که نیستید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
0
5
دانشگاه آزاد شوشتر، دو طبقه از خوابگاه خودش رو به دانشکده علوم پزشکی شوشتر (دولتی) اجاره داده، سرویس های ایاب و ذهاب دانشکده علوم پزشکی میان جلو درب خوابگاه دانشجوهاشونو سوار میکنند اما ما دانشجویان دامپزشکی که در همین خوابگاه مستقر هستیم و ترمی پنجاه میلیون شهریه میدیم باید مسیری طولانی رو تو آفتاب سوزان یا در باران و سرمای خشک، پیاده روی کنیم تا به محل سرویس ها که در کنار درب اصلی دانشگاه هست برسیم، تبعیض بین دانشجوها قائل شدن، لطفا رسیدگی نمایید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
7
5
به جز کمدهای دانشجویی که خراب شده اند، بقیه مواردی که این دانشجو گفته اند صحت ندارد و اصولا استفاده از حشره کش یا یکی بودن پذیرش و داروخانه یا فعالیت در ساعات اداری هیچ ایرادی ندارد. برخی موارد هم اساسا ربطی به دانشکده ندارد. مثلا چارت آموزشی از طرف وزارت علوم تنظیم شده است یا بودجه پایان نامه از طرف دانشگاه نعیین میشود، یا شهریه دانشجویان شبانه به حساب دانشگاه میرود، نه دانشکده.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
کابل تصویر چی و پول گرفتن از انجمن چی؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
دقیقا???
دامپزشک قدیمی
|
Germany
|
۲۱:۴۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
5
از قدیم گفتن جلوی ضرر را هر زمان و هر کجا بگیری، سود کردی. کسانی که در حال تحصیل هستن، اکثرا در دهه سوم زندگی هستن و ممکنه نگران زمان از دست رفته و یا آینده باشن، اما یدونن که برای هیچ کاری نه تغییر دانشگاه و نه تغییر رشته دیر نیست.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
6
با سلام و احترام.
راه علاج این دشواری ها، انتخاب علمی تر دانشجویان ورودی، انتخاب علاقه مندان به دامپزشکی، شهریه ای شدن تحصیل در دانشگاه های بزرگ، هزینه کرد این درآمدها برای ارتقاء دانشکده ها و انتصاب اساتید دلسوز، موفق در رشته دامپزشکی و با برنامه برای مدیریت است. تحصیل رایگان در مراکز علمی نه برای دانشجو مناسب است نه برای آن مرکز. تحصیل رایگان، احتمالا، فقط برای دانشجوی علاقه مند آینده ساز است. عرایض زیادتری هست اما فی الحال عزت زیاد و ایام بکام.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۰
1
4
در ادامه سخن خود، ....
درآمد های دانشکده صرفا نمی تواند از شهریه دانشجویان کفاف مخارج دانشکده را بدهد. لذا، اساتید و مدیریت ها باید راهی برای جذب درآمد از صنعت و محیط پیرامونی رشته نیز کسب کنند.
محمدمعین سبزه ای
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
2
7
به عنوان فارغ التحصیل ورودی مهر ۹۹ این دانشکده تمام مطالب فوق را تایید می‌کنم .
به جز تعداد انگشت شمار اساتید با سواد و دلسوز بقیه واقعا ظلم بزرگی در حق دانشجویان کردند و میکنند ، پاورپوینت رو ازشون بگیری ........... چیزی بلد نیستن . ...........
امکانات آموزشی هم در حد شوخیه ، کدوم امکاااانات ؟
وضعیت خوابگاه ها و سلف هم ورای افتضاح هست .
بخش جراحیو که نگم ، ..................
بخش مامایی هم که ..................بخش رادیولوژی هم که یدونه دستگاه سونو رو میزاشتن باید که ۴ متر باهاش فاصله میگرفتی و ۴ تا گراف عتیقه شده بود وسیله اموزش
بخش مواد غذایی ....................
بخش دام کوچیک اساتیدش خوب بودن ولی امکانات نبود .
بخش دام بزرگ به جز ........... بقیشون واقعا خوبن.
بخش کلینیکال پاتولوژی هم یه شوخیه بزرگه .
علوم پایه هم که اصلا چیزی نگم بهتره

عمرتون رو با این دانشکده تلف نکنید دوستان ، حتی از زندگی و زنده بودن هم زدتون میکنن
پاسخ ها
محمدمعین سبزه ای
| United States of America |
۱۲:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
در اصلاح نظر فوق
ورودی مهر ۹۳ بودم

------------------

حکیم مهر جان وقتی ۵۰ درصد کامنتم رو سانسور کردی اصلا پخشش نمیکردی ، چه کاریه خب
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
خداییش حق گفتی ، یادمه چندباری که برق رفت سواد اساتید که همون پاورپوینته هم رفت و کلاسو تعطیل کردن و نتونستن تدریس کنن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
3
4
منم فارغ التحصیل سال 1389 این دانشکده هستم و معتقدم که دانشگاه خوبیه به لحاظ اساتید.
همه نقائص که گفته شده هم به حق هستش. اما بهتر بود یک جلسه داخل دانشگاه برگزار میشد و مشکلات داخلی حل میشد.
دوست نداشتم آبروی دانشگاهم رو ببرن
از مازندران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
0
8
والله زمان ما (ورودی79 روزانه) دانشکده خیلی بهتر از این چیزهایی بود که دیدم .خوب قطعا ان موقع هم کاستی هایی داشت شاید ما متوجه نمیشدیم چون دانشجو بودیم این بیشتر ازدید اساتید نوشته شده تا یک دانشجو .خلاصه هر چه که نوشته شده عین واقعیته . زمان ما کلینیک بخش دام بزرگش خیلی فعال بود و من بیشتر کیسهای باکتریایی و ویروسی علف خواران را دیدم و بخش طیورش یادمه 3 بار فقط تو یک ترم لاشه طیور مادر آورده شد که لوکوز لمفویید 2 بار و برونشیت یک بار تشخیص داده شد دیگه تو سالن طیور لاشه ای ندیدیم . البته همه دانشکده ها همینن بخل علمی در بیماری های طیور دارن که یک ایراد ماژوره.بخش کلینیکال ما هم خوب بود فعال بود آزمایشگاه کلینیک فعال بود . بخش دام کوچک با کمبود استاد مواجه بود . من یادمه تئوری درس داخلی دام کوچک را برامون از تهران استاد پروازی (دکتر آل داوود و ....) را اوردند که 4 روزه کل درس را تدریس کردند که اینهم ضعف بزرگی بود . بخش علوم پایه ما خوب بود . بخش فیزیو پات هم خوب بود . در مجموع از وقتی سیستم آموزشی در کل کشور پولی شده و برای رشته های دکترای حرفه ای ، دوره های شبانه و پردیس درست کردن و اساتید با سوادمون پر کشیدن و رفتن دیگه شما چه انتظاری داری . همینقدر بگم که من همه سال اگه تو فامیل یا دوستان ، کنکوری داشته باشم هرگز دامپزشکی را پیشنهاد نمی دم . میگم اصلا انتخاب رشته نکنه . 2 سال پیش همکار دامپزشکم (زن و شوهر هر دو دامپزشک)حاضر شدن پسرشون دبیر زیست بشه اما دامپزشکی ارومیه را نزنه .دبیری را بالاتر از دامپزشکی ارومیه زده .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
3
4
خدا شاهده من خودم زمانی که کاردانی دانشگاه آزاد تبریز بودم در مقطع کارشناسی دانشگاه دولتی ارومیه قبول شدم اونم با رتبه شش کشوری چونکه فکر میکردم دانشکده ارومیه با توجه به شرایطی که داره باعث پیشرفت من در ورود به ارشد خواهد شد که نتیجه برعکس داد و انگیزه درس خواندن را ازم گرفت و باعث شد یکسال پشت کنکور بمانم درصورتیکه دوستان من که دانشکده دامپزشکی دولتی تبریز را انتخاب نمودند همگی در ارشد وزارت بهداشت قبول شدند و من با توجه به جزوات و کتابهای درسی اساتید واحد تبریز یکسال بعد در ویروس شناسی وزارت بهداشت قبول شدم و الآنم که دکتری گرفتم خواستم عرض کنم که ارومیه فقط اسم داره ............. حیف اون دانشکده و بیمارستان ....................
فاطمه جمشیدی
|
France
|
۱۷:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۱
2
0
سلام
دلیل ارسال نشدن کارت عضویت نظام دامپزشکی پس از تمدید چیه؟ (هزینه پست هم از ساندا واریز کردم)
فرهاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
6
2
سلام خدمت همه بزرگواران
به نظر میاد در بیان نقائص جانب انصاف رعایت نشده.
اگر قراره کاستی ها بیان بشه در کنارش باید نقاط قوت رو هم بیان کنیم.
دانشکده دامپزشکی ارومیه جزء دانشکده های خوب کشور بوده و هست.
هیچ وقت نمیشه یک دانشگاه یا دانشکده رو صرفا بخاطر داشتن یا نداشتن امکانات زیر سوال برد.
در هیچ جای دنیا تمام امکانات در اختیار دانشجویان نیست.
حضور اساتید خوب در هر دانشکده ای باعث قوت اون دانشکده ست.
اینکه بعضی از اساتید کم لطفی میکنند رو نمیشه به همه اساتید تعمیم داد.
ای کاش نقلی هم از اساتید دلسوز و گران مایه به میان می آمد. امثال آقایان دکتر دلیرنقده، حب نقی، طهرانی، عزیزی، محمدی، عناصری، جلیل زاده، مظاهری، بهفر و سایر عزیزانی که مجالی برای ذکر نام آنها نیست.
از طرفی دانشجویان عزیز هم باید تلاش کنند و سختی ها و ناملایمات رو برای پیشرفت به جان بخرند.
در هر دوره ای سختی ها بوده و هست. در دوران ما هم سختی هایی وجود داشت اما دیدن صرفا سختی ها فقط آدمی رو از ادامه مسیر باز میداره.
خیلی از مواردی که ذکر شد در ارتباط با مسائل اقتصادیه و از طرفی بودجه های اختصاص داده شده نه به حساب اساتید واریز میشه و نه اساتید دخل و تصرفی در اختصاص دادن و خرج بودجه دارند.
عل ای حال باید با طرح دقیق و همچنین ارائه راهکار به حل مسائل پرداخت وگرنه صرفا انتقاد تند و دور از انصاف به جایی نمیرسه.
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۰۳:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
با دکتر دلیر نقده ، طهرانی ، عناصری و جلیل زاده موافقم ولی مابقی که اسم بردین .......
ناشناس
| Germany |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
والا در متن خبر هم گفته که مشکلات گریبان دانشجو و اساتید را گرفته و از مسئولین انتقاد شده نه اساتید.
به علاوه هزینه تعویض کابل را از همان پولی که از انجمن گرفتید یا برای نوسازی تابلو پرداخت کردید میشد جمع کرد.
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
1
6
باسلام
این موضوعاتی که دوست عزیز مطرح کردند چندین ساله هست توی دانشکده و هرچی هم انتقاد میکنیم بجای پیگیری و اصلاح برای دانشجو ها مشکل پیش میارن از انداختنشون تو درسا به دلیل لج کردن باهاشون گرفته تا مشکلاتی برای فارغ التحصیل شدنشون
من به عنوان یک فارغ التحصیل از دانشگاه ارومیه که در زمینه دامپزشکی دارم‌کار میکنم و خداروشکر هم خوبه و راضیم چیزی از بخشهای کلینیک یاد نگرفتیم و حتی چیزاییم که یاد گرفتیم بیرون از همکاران عزیز بوده( من همه اساتید رو‌زیر سوال نمیبرم و به باسواد بودن بعضی از اساتید و اینکه درجه علمی فوق العاده ای دارند اعتراف میکنم شاید خیلی از دانشجو ها ارزوی یادگیری ازین اساتید را داشته باشند و همین اساتید دانشگاه ارومیه را بالا نگه داشته اند و بنده هم تاجایی که شده از محضرشان استفاده نموده ام)
مقداری از کم کاری ما بوده ولی بیشتر از مشکلات کلینیک و نبود امکانات و خوردن کارورزی ها به دوران کرونا و اینکه خیلی از اساتید کیس هارو به بیرون ارجاع میدادند یا شماره خود را داده و به انها میگفتند که تماس بگیرند.
حتی رزیدنت ها هم بعضی هاشان این کار را میکردند و‌کیس هایی که می امدند رزیدنتا کار های درمانی را انجام میداند و‌جایی برای کارورز نبود و کارورز بیشتر به عنوان کسی که وسایل را بیاورد و پرونده را پر کند بود نه شخصی که یاد بگیرد،
اصلا اهمیتی هم نداشت یادگیری دانشجو و اینکه اعتراضیم میشد میگفتند همینقدر بلد باشید بسه تونه درحالی که فقط تئوری بود و حتی برخورد با صاحب کیس هم بلد نبودیم و یاد نگرفتیم.
در بخش هایی اساتیدی هستند که زحمت میکشندو درست واصولی درس میدهندو کاملا دلسوزانه وقت میگذارند ولی به دلیل هایی که خودشان میدانند و درست نیست بیانش باعث میشدن که این استاد هم با اساتید دیگر ان بخش از علوم‌پایه گرفته تاکلینیکی زیر سوال برن که واقعا ظلم در حق دانشجو‌کرده با نمونه سوال و جزوه هایی که برای دانشجو دراینده کاری واقعا هیچ‌کاربردی نداره زیر سوال بروند.
گاهی بجای اینکه از انتقاد ها ناراحت شویم باید بفهمیم و تلاش کنیم برای تغییر اوضاع که بهتر بشه نه اینکه دنبال کسی باشیم که انتقاد کرده و اذیت کنیم.
من به عنوان کسی که فارغ التحصیل شده واقعا متاسفم و امیدوارم که اوضاع بهتر بشه و مسؤلان دانشگاه تلاشی برای بهتر شدن اوضاع بکنن.
ناشناس
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
1
2
خوبه مجله vrf که هیات تحریریش هم خودی هستن شده باعث ارتقا ، یکسری اساتید در شرف پروفسور شدن هستن متاسفانه.
قدیما پروفسور ابهتی داشت و برازنده فرد بود ولی الان شده یه چیز روتین که هر هیات علمی بهش میرسه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
0
0
سلام دوستان عزیز باور بفرمایید بنده ارشد وتخصص را در ارومیه خوندم میخونم واقعا دانشگاه از لحاظ اساتید قوی وعالی هستند از لحاظ امکانات نسبت به سایر دانشگاه ها یا حتی از دانشگاه آزاد قوی تر است
نظر شما
ادامه