کد خبر: ۸۰۹۳۵
تعداد نظرات: ۵۷ نظر
پاسخ‌های رئیس دانشکده دامپزشکی ارومیه به انتقاد منتشر شده در حکیم مهر:
«دکتر مسعود مهام» اظهار داشت: اینکه دانشکده‌های مختلف نقاط ضعفی داشته باشند، یک مسئله طبیعی است و هیچ دانشکده‌ای در هیچ جای کشور کاملا ایده‌آل نیست، لذا مطالب ارائه شده بسیار مغرضانه است ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: چند روز پیش مطلبی تحت عنوان انتقاد یکی از دانشجویان دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه از وضعیت نابسامان این دانشکده در پایگاه خبری حکیم مهر منتشر شد که واکنش‌های زیادی را به همراه داشت (اینجا). بنا به رسالت خبری و رعایت اصل عدالت در انتشار، به سراغ «دکتر مسعود مهام» استاد بیماری‌های داخلی دام‌های بزرگ و رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه رفتیم تا توضیحات ایشان نسبت به انتقادات مطرح شده را بشنویم که در ادامه می‌خوانید:

حکیم مهر:‌ آقای دکتر، ارزیابی شما از انتقاد منتشر شده درخصوص وضعیت دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه چیست؟

واقعیت این است که بنده بابت انتشار این مطلب در پایگاه خبری حکیم مهر گله‌مند هستم، چون در مورد چهره یک دانشکده با بیش از 50 نفر هیات علمی، استاد، دانشیار و... که برای تربیت دانشجویان زحمات زیادی می‌کشند، صرفا سیاه‌نمایی می‌شود و آبروی دانشکده از بین می‌رود. لذا ای‌کاش دقت بیشتری در انتشار این مطلب صورت می‌گرفت، اینکه دانشکده‌های مختلف نقاط ضعفی داشته باشند، یک مسئله طبیعی است و هیچ دانشکده‌ای در هیچ جای کشور کاملا ایده‌آل نیست، لذا مطالب ارائه شده بسیار مغرضانه است.

ما در دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه اساتید برجسته‌ای مانند آقای پروفسور دلیر نقده و پروفسور مرادی و... را داریم که در سطح کشور و حتی دنیا کم‌نظیر هستند. چنین انسان‌هایی سال‌ها است که با عشق و علاقه سخت‌ترین کارها را در بیمارستان و آزمایشگاه انجام می‌دهند و چنین مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند. تاکنون بسیاری از اساتید ما مبتلا به بیماری‌های مشترک شده اند و هر روزه در معرض صدمات از طرف دام‌ها هستند. این‌چنین ضایع کردن خدمات مجموعه، خیلی غیراخلاقی است.

حکیم مهر:‌ یکی از انتقادات این دانشجو این بود که تعداد بسیار زیادی از استادان نامدار این دانشکده در سال‌های اخیر از دانشگاه رفته و اغلب به کشورهای دیگر مهاجرت کرده‌اند و اعضای هیات علمی دانشکده روزبه‌روز در حال کاهش است.

در طی چهار سال‌ اخیر فقط یک نفر استادیار فارماکولوژی دانشکده دامپزشکی ارومیه (که ایشان هم پیمانی بوده‌اند) به خارج از کشور رفته‌اند، لذا اینکه اعضای هیات علمی نامدار اینجا به خارج از کشور می‌روند، صحیح نیست.

حکیم مهر: انتقاد دیگر این بود که دروس اختیاری اجباری هستند، تعداد زیادی از واحدهای اختیاری ارائه نمی‌شود و دانشجو مجبور به اخذ واحدهای اختیاری است که دانشکده صلاح می‌داند.

ما بیش از ۲۲۰ واحد درسی در مقطع دکترای عمومی ارائه می‌دهیم و در این میان نمی‌توان تمام دروس اختیاری را  ارائه کرد، چرا که در چنین وضعیتی هر دو نفر دانشجو، باید یک درس اختیاری انتخاب نمایند. ما در دانشکده درسی را که مورد نیاز جامعه است و مشتری بیشتری دارد ارزیابی کرده و آن درس را ارائه می‌دهیم. اما اینکه بخواهیم تمام 6۰ درس اختیاری را ارائه دهیم، چطور کلاس‌های دو نفره تشکیل دهیم؟ همه این موارد زیر نظر شورای آموزشی دانشکده است و یک نفر تصمیم نمی‌گیرد که چه درسی را ارائه دهد. همه جنبه‌ها بررسی می‌شود و ثبت‌نام‌ صورت می‌گیرد. لذا یک نفر دانشجو نمی‌تواند نظر دهد که فلان درس به درد نمی‌خورد. کمااینکه در جامعه، ماهیان زینتی نیز درگیر بیماری‌های مختلفی می‌شوند که غیر از دامپزشک کسی نمی‌تواند علت آن را تشخیص دهد.

حکیم مهر: انتقاد دیگر این بود که برخی از تخصص‌ها از جمله طیور، خیلی سال است که ورودی نداشته و تنها چند اتاق خالی در کلینیک و یک عنوان روی کاغذ هستند.

به این دلیل است که یکی از اساتید این بخش بازنشسته شده است. ما ۱۳ تخصص داریم که در میان آنها یک تخصص دچار این وضعیت شده است. این دانشجو باید این را هم می‌گفت که ۱۲ تخصص ما هر سال تعداد قابل توجهی رزیدنت می‌گیرند و در این میان یک رشته هم چند سال است که تخصص نگرفته است. ما چه کنیم وقتی یک نفر از میان اعضای هیات علمی بازنشسته می‌شود؟ به هر حال حق اوست که درخواست کند و بازنشسته شود.

حکیم مهر: انتقاد دیگر دانشجو این بود که قبلاً برای کلاس‌های عملی درس جراحی دام‌های بزرگ، چند رأس گاو و الاغ تهیه می‌شد که بعداً به یک عدد گاو کاهش پیدا کرد و هر ترم اندازه آن گاو کوچک‌تر می‌شود.

این مسئله به وضعیت بودجه برمی‌گردد. زمانی ما گاو را به قیمت هشت میلیون تومان خریداری می‌کردیم اما الان همان گاو 8۰ میلیون تومان قیمت دارد. در حالی که بودجه دانشگاه‌ها به تناسب تورم افزایش پیدا نکرده است. بودجه دانشکده هر سال ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا می‌کند، در صورتی که وسایل ۵۰ درصد گران می‌شود. دانشکده در حد توان خود خرید می‌کند. البته الان هم در حد امکان تمام حیوانات را می‌خریم. مثلا برای درس جراحی یک ورودی، یک راس گاو، دو راس الاغ و چند قلاده سگ می‌خریم. وضعیت ایده‌آل نیست اما سیاه‌نمایی هم درست نیست.

حکیم مهر:‌ انتقاد دیگر این بود که کمدهای کارورزان اغلب خراب و بی‌کیفیت هستند و همان‌ها هم در اختیار دانشجویان قرار نمی‌گیرد.

ما به تازگی تعداد زیادی کمد خوب و مناسب خریداری کردیم اما این دانشجو از کمدهایی که در گوشه و کنار انبار پیدا کرده، عکس‌برداری کرده است، در حالی که بهتر بود از همه کمدها تصویربرداری می‌کرد.

حکیم مهر: انتقاد دیگر این بود که به تعداد زیادی از دانشجویان، خوابگاه داخل دانشگاه تعلق نگرفته است.

مسئله این است که خوابگاه اصلا تحت اختیار دانشکده نیست و زیر نظر معاونت دانشجویی قرار دارد و به شکل متمرکز عمل می‌شود. دانشکده که خوابگاه ندارد و لذا این انتقاد هم بی‌جا بود.

حکیم مهر: انتقاد دیگر این بود که بودجه استادان برای پایان‌نامه‌ها بسیار کم و حدود هفت میلیون تومان است.

بودجه پایان نامه مصوب و در دانشگاه است. در حال حاضر برای پایان‌نامه دکترای تخصصی ۱۶ میلیون تومان بودجه می‌دهند که این مبلغ خیلی بیشتر از آن چیزی است که عنوان شده، اما باز هم در اختیار دانشکده نیست. بودجه پژوهش و پایان‌نامه‌ها را دانشگاه تصویب می‌کند و به صورت یکسان به همه دانشکده‌ها می‌دهد.

حکیم مهر: انتقاد دیگر این بود که در بیمارستان بخش پذیرش وجود ندارد و هزینه‌ها باید در داروخانه پرداخت شود.

از آنجا که پذیرش یک مسئله تخصصی است، در بخش‌های مختلف انجام می‌شود. ما در هر بخش فرم پذیرش داریم و اینترن‌ها پذیرش را انجام می‌دهند. معمولا یک کارمند هم داریم که در پذیرش دام همکاری می‌کند. در داروخانه پذیرش انجام نمی‌گیرد اما چون مسائل مالی دارد، مسائل مالی را نمی‌توان در قسمت‌های مختلف انجام داد. ما این مسئله را در داروخانه متمرکز کردیم و در آنجا تسویه حساب صورت می‌گیرد.

حکیم مهر:‌ انتقاد دیگر این بود که کلینیک در برخی موارد برای تهیه ساده‌ترین امکانات دچار مشکل است و دانشجویان با هزینه شخصی برای حضور در اتاق عمل ماسک یک‌بار مصرف تهیه می‌کنند.

دانشکده تمام وسایل جراحی را تهیه می‌کند اما ماسک یک وسیله شخصی است و ما نمی‌توانیم ماسک بخریم و در آنجا قرار دهیم. مگر قیمت ماسک چقدر است که دانشجو انتظار داشته باشد آن را هم دانشکده تهیه کند و در اختیار دانشجو قرار دهد؟ هر کس باید خودش ماسک تهیه و اصولا نگهداری و توزیع متمرکز ماسک مشکلات بهداشتی دارد.

حکیم مهر: در مورد اینکه آزمایشگاه تشخیصی بیمارستان مملو از دستگاه‌های رنگارنگ اما خراب است که روی آنان را با نایلون پوشانده‌اند، چه پاسخی دارید؟

خیر، به این شکل نیست. ما سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان فقط برای نگهداری و تعمیر دستگاه‌ها هزینه کردیم. مثلا دستگاه رادیولوژی نیاز به تعمیر داشت و در عرض چند ماه ۲۷۰ میلیون تومان فقط برای تعمیر این دستگاه در نظر گرفتیم و آن را به تهران فرستادیم و تعمیر شد. این دستگاه پیشرفته‌ترین دستگاه رادیولوژی دامپزشکی در شمال غرب کشور است و هیچ مرکز آموزشی دیگری نظیر آن را ندارد. دانشکده خدمات تخصصی در استان ارائه می‌کند و همه دستگاه‌ها روی سرویس است. در این میان ممکن است که گاهی یک دستگاه خراب شود و نیاز به حذف داشته باشد اما به طور کلی ما در این زمینه مشکلی نداریم. همچنین پیشرفته‌ترین دستگاه‌های سونوگرافی و ویدئوآندوسکوپ شمال غرب کشور را داریم. لذا دستگاه‌های باارزش و گران‌قیمتی داریم که همه آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

دانشجویی که می‌گوید تا به حال سونوگرافی ندیده است، ما درس کلاسیک و کارورزی رادیولوژی و سونوگرافی داریم. مگر ممکن است دانشجو درسی را پاس کند و دستگاه را ندیده باشد؟  در سال گذشته خارج از بودجه جاری و مصوب دانشکده، مبلغ دو میلیارد و هشتصد میلیون تومان (یک و نیم میلیارد اهدایی ریاست محترم دانشگاه و یک میلیارد و سیصد میلیون از محل درآمدهای دانشکده) جهت تجهیز آزمایشگاه‌ها و بیمارستان دانشکده هزینه کرده‌ایم.

حکیم مهر: چرا بیمارستان دانشکده در ساعت ۱۴ تعطیل می‌شود؟

فعالیت بیمارستان در ساعات اداری است. زمانی که ساعت اداری کارمند تمام می‌شود، کلینیک هم تعطیل می‌شود و این کاملا طبیعی است. ما قادر نیستیم خارج از ساعت اداری سرویس دهیم، مضافا اینکه خارج از ساعت اداری مشتری هم نیست. ما چند بار تلاش کردیم که حتی روزهای تعطیل کلینیک را باز نگه داریم اما مشتری کم بوده است. زمانی هم که مشتری کم می‌شود، حق‌الزحمه‌ای که به افراد پرداخت می‌کنیم، کفایت نمی‌کند.

نکته مهمتر از هزینه این است که بتوانیم خدمت خوب ارائه دهیم. مجموعه ما یک کلینیک نیست، بلکه یک بیمارستان کامل است. مثلا وقتی یک کیس مراجعه می‌کند، نحوه درمان آن با بیرون که یک نفر با گوشی معاینه انجام دهد و تصمیم بگیرد، متفاوت است. بیمارستان دانشکده بخش رادیولوژی، سونوگرافی و آزمایشگاه پیشرفته کلینیکال پاتولوژی دارد و اندازه‌گیری‌های مختلف انجام می‌دهد. همه اینها باید دایر باشد تا ما بتوانیم خدمات ایده‌آل به دامدار بدهیم، لذا واقعا نمی‌توانیم بیمارستان را به شکل شبانه‌روزی اداره کنیم. ساعت اداری از حدود ۸ صبح تا ۳ و نیم بعداز ظهر است. اما به علت زمان لازم برای ارایه خدمات بیمارستانی امکان پذیرش بعد از ساعت ۱۴ وجود ندارد.

حکیم مهر:‌ یکی دیگر از انتقادات این بود که بعضی از اساتید از صاحب دام می‌خواهند که کیس خود را به مجموعه خصوصی آنها بیاورد تا بهتر مورد درمان قرار گیرد. آیا این مسئله واقعیت دارد؟

من واقعا نمی‌دانم و این ادعای دانشجویان است. همه اساتید ما با علاقه جراحی می‌کنند. این ادعا را کسی نمی‌تواند اثبات یا رد کند. اگر کسی هم گفته من اطلاعی ندارم اما بعید می‌دانم. در مورد لاشه‌ کالبدگشایی شده هم باید گفت که اینجا بیمارستان دامپزشکی است و هر لحظه ممکن است که حیوانی تلف شود و این اتفاق از قبل خبر نمی‌کند که ما کار را در سالن کالبدگشایی دانشکده انجام دهیم.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

 

دستگاه ویدیو لاپاراسکوپی

دستگاه ویدیو لاپاراسکوپی

 

دستگاه ویدیواندوسکوپی

دستگاه رادیولوژی دیجیتال

سیستم مطالعه تصاویر رادیولوژی دیجیتال

رادیوگرافی از محوطه بطنی گاو

اصطبل نگهداری حیوانات تجربی در بیمارستان دانشکده

دستگاه سونوگرافی پیشرفته

دستگاه سونوگرافی

 

انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳۶
ناشناس
|
Germany
|
۱۲:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
16
6
خیلی هم عالی
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
0
15
.........................
بنظر می‌رسد واژه مراجعه کننده لغت مناسب تری برای مشتری باشد .....
...........................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
9
9
با سلام خدمت همکاران محترم، دانشجویان گرامی.
نقد هر موجود و هر پدیده هنگامی قابل قبول و از روی نیک اندیشی است که مزین به بیان نقایص و زیبایی ها باشد. توصیف اشکالات به تنهایی ممکن است حاصل یک سونگری هم باشد.
راه علاج این دشواری ها، انتخاب علمی تر دانشجویان ورودی، انتخاب علاقه مندان به دامپزشکی، شهریه ای شدن تحصیل در دانشگاه های بزرگ، هزینه کرد این درآمدها برای ارتقاء دانشکده ها و انتصاب اساتید دلسوز و موفق در رشته دامپزشکی و پرداخت حقوق مناسب است. تحصیل رایگان در مراکز علمی نه برای دانشجو مناسب است نه برای آن مرکز. تحصیل رایگان، فقط برای دانشجوی علاقه مند، با برنامه و کم بضاعت می تواند آینده ساز باشد. اما سوال: چگونه می توان این گونه دانشجویان را شناسایی کرد؟
درآمد های دانشکده ها از شهریه دانشجویان کفاف مخارج آموزش دانشکده را نمی دهد. لذا، اساتید و مدیریت ها باید راهی برای جذب درآمد از صنعت و محیط پیرامونی رشته نیز کسب کنند.
با احترام
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
با سلام
کسی در مملکت ما رایگان کار نمی کنه. برای هر فرد که با تلاش خودش از سهمیه سراسری و با آزمون وارد دانشگاه های کشور می شود بودجه اختصاصا داده می شود. مشکل مالی نیست. مشکل عدم انگیزه هست.
ناشناس
| India |
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
تمام کشورهای پیشرفته دنیا آموزش رایگان دولتی دارن. در کنارش آموزش شهریه ای هم دارن‌. اینکه به شکل افراطی بگیم دانشگاه های بزرگ فقط شهریه ای پذیرش کنن حتی در کشورهای پیشرفته دنیا هم قابل قبول نیست. این باعث میشه یک عده اقلیت ثروتمند بچه هاشونو بهترین رشته ها و بهترین دانشگاهها بفرستن مابقی هم محروم بشن.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
عزیز من، فردی که انگیزه دامپزشکی ندارد، گیریم شاگرد اول، چرا وارد این رشته میشه؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
ما بیشتر کشورها را که می دانیم، شهریه میگیرند. به سایت دانشگاهها مراجعه کنیم. ضمناً، افراد کم بضاعت را جدا کردیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
University of Utrecht has two types of tuition fees:

For students that are EEA-citizens (European Economic Area) and citizens from Switzerland and Suriname;
For students from
other countries
عزیزم، این جمله را از سایت دانشگاه اترخت گرفتم. دانشگاه اترخت، نهم در اروپا و ۴۵ در جهان است. بقیه را نیز چک بفرمایید. دانشکده های دامپزشکی چرا اینقدر خرج بی علاقه ها کنند؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
آقای 19:39 و 19:45 ....................
دانشگاه اوترخت برای دانشجویان هلندی یعنی افرادی که ملیت کشور خودشون رو دارن از طریق وزارت آموزش و پرورش دولت هلند، سوبسید پرداخت میکنه و شهریه های این افراد حدود یک دهم الی یک پنجم، دانشجویان بین المللی هست. یعنی مبلغ شهریه در حدی هست که در مقایسه با درآمد سرانه خانواده های هلندی مفت و رایگان محسوب میشه. چیزی حدود 1000 یورو برای هر ترم یا 2000 یورو برای یک سال، البته برای مدرک لیسانس و فوق لیسانس. ضمن اینکه شرایط دیگری هم دارن که برای دانشجویان با استعداد هم کلا شهریه رو حذف میکنن و تماما تحصیل شون رایگان میشه.

مابقی کشورهای اتحادیه اروپا و آمریکا و کانادا هم همینطورن. دانشگاه های دولتی یا تحت سوبسید یا یارانه دولتی دارن برای دانشجویان محلی یا دانشجویان با استعداد.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
سلام برادر عزیز. معلوم شد دانشجویان شهریه می پردازند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
6
18
والا ما که چند سال است دانشجوی این دانشکده هستیم این کمد‌ها را ندیدیم.
در مورد کابل تصویر هم جوابی ندادند.
پولی که از انجمن هم دریافت شده بابت کارگاه بی جواب است.
مهاجرت استاد سابق اپیدمیولوژی که نیازی به ذکر کردن ندارد.
کشتارگاه بی جواب است.
سرویس رفت و آمد بی جواب است.
شروع کار بعضی بخش‌ها در ساعت ۱۲ بی جواب است.
برگه تردد در ترم ۱۰ صادر میشود.
از ۱۳ تخصص فقط ۲ مورد بورد هستند که ۱۶ میلیون برای آنهاست و عمومی زیر ۷ میلیون است. تازه ۱۶ میلیون هم واقعا کم است.
ویدیو آندوسکوپ هم ما در عمل ندیدیم، نصف عکس تجهیزات هم از رادیولوژی است بهتر بود عکسی هم از آزمایشگاه میگذاشتید.
بخش کالبدگشایی هم کلا تعطیل است حتی اساتید آن در کلینیک هم نیستند.
الکل صنعتی و حشره کش تار و مار هم بماند.
واقعا انتقاد‌ها به جا بود .............
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
کمد ها رو ندیدید یا نخواستید ببینید این کمد ها در اتاق کنار آزمایشگاه آبزیان هست و ۱۶ میلیون برای تمام تخصص ها تعلق می گیرد و مهاجرت استاد اپیدمیولوژی بیش از ۵ سال قبل در زمان روسای قبلی دانشکده صورت گرفته و کشتارگاه دولتی چندین سال هست که تعطیل شده و کشتارگاه جدید واقعا بسیار عالی هست و کشتارگاه دولتی واقعا خیلی ضعف بود من به عنوان دانشجویی که هردو کشتارگاه رو هم دیدم اصلاً با هم قابل قیاس نیستند مگر اینکه هدف از مطرح کردن بحث کشتارگاه مسائل دیگر باشد
همکار دامپزشک دولتی ارومیه
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
هنوز برای من سئوال هست که شما چطور از رییس،دانشکده ، کشتارگاه دولتی می خواهید.

کشتارگاه شهرداری ارومیه در دهه ۴۰ احداث شده بود و دامپزشکی ، آن را چند ساله که تعطیل کرده.
کشتارگاه صنعتی خصوصی ارومیه هم که وجود دارد.
چرا دنبال کشتارگاه دولتی هستید؟؟؟؟
خود بخش دولتی ، این کشتارگاه را قابل علل عالیت ندانسته

فکر می کنید اونجا حلوا پخش میکردن و به شما نرسیده؟؟؟؟؟؟
ناشناس
| Germany |
۲۲:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
منظور از کمد‌های مورد اعتراض، کمد‌های بیمارستان بود نه کلینیک. دانشجوی عمومی در محیط دانشکده بجز روپوش که در کیف جا میشود نیازی به کمد ندارد و حتی دانشجو های تخصص هم از این کمد ها استفاده نمیکنند. همین ها را در محیط بیمارستان میگذاشتید نماد مدیریت درست میشد.

در خصوص کشتارگاه هم کسی کشتارگاه دولتی نخواسته. سرویس رفت و آمد و امکانات آموزشی را در کشتارگاه خصوصی فراهم کنید. ما هم میدانیم کشتارگاه خصوصی خیلی پیشرفته تر است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
34
11
واقعا صحبتهای آن دانشجو مغرضانه بود و احتمالا چون نتوانسته در درسها نمره مناسبی بگیرد، آن موارد بیجا را مطرح کرده بود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
4
1
طفلک ما که تو دوره اینترنی شهید چمران مجبور بودیم از صبح تا ساعت 4 تو کلینیک سرپا باشیم
و کلاسهای درسمون هم تا ساعت 7 طول می‌کشید و مسلما برخی از کارکنان اداری و حراست حضور داشتند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
اره چمران کل دانشگاه هم که تعطیل میشد دامپزشکی به قوت خودش پایدار بود! از ۶ صبح میتونستیم از امکانات استفاده کنیم تا ۱۲ شب
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
4
24
بله آقای دکتر سخنان شما کاملا متین
اما چرا به این موضوع هم اشاره نکردید که شما حیوانی را اخیرا خریداری نکردیدو علفخواران فعلی دانشکده حاصل زاد و ولد حیوانات قبلی هستند؟
فرمودید که سگها را خریداری کردید، آیا نیاز هست که یاداوری کنیم که شهرداری سگ ها را رایگان در اختیار شما قرار میدهد به شرط آنکه اگر حیوان زنده ماند، عقیم شده در طبیعت رها شود؟ آیا سگی در کلینیک بیشتر از دوماه به دلیل عدم رسیدگی و عدم غذا دهی زنده مانده است تا شما بابت عقیم سازی هزینه کنید؟
زنده ماندن سگ ها در دوماه اخیر صرفا به علت هزینه کردن خود دانشجوها برای تهیه غذا خشک برای این زبان بسته ها میباشد و در مورد علفخواران هم هزینه ای که صرف جیره کردید عملا ناچیز بوده چون همه میدانند که کاه و یونجه چین احتمالا ششم هزینه ای در مقایسه با بودجه دریافتی نمیباشد
اشاره کردید که پذیرش در کلینیک مشکلی ندارد، آیا اخبار مربوط به گرفتار شدن یکی از متخصصین بخش در جریان سرقت پرونده که کار ایشان به دادگاه کشیده شد و همگی این مشکلات به علت عدم مدیریت مراجعین در پذیرش(که وجود ندارد)، همگی شایعه بود ..........؟
................. دانشجو های دکترای حرفه ای در طول دوره تحصیل حتی یک جراحی عمومی هم انجام نمیدهند، آیا این وضعیت برای مجهز ترین و پیشرفته ترین دانشکده غرب کشور قابل قبول است؟
آیا بودجه کافی جهت تهیه فقط یک شکمبه در هر ترم برای تجربه و تمرین بخیه زدن روی بافت زنده برای اصول جراحی را ندارید؟ یا همش صرف رزو هتل برای مهمانان خارجی از ترکیه میشود که دانشکده مسئولیتی در قبال اسکان آنها ندارد!؟
بصورت دستی انجام شدن اکثر آزمایش ها بعلت خراب بودن دستگاه ها را هم باید یادآوری کنم .....................
فرموده شما را در خصوص عدم سیاه نمایی کاملا قبول دارم، اما بهتر نیست شما هم ........ بجای انکار مشکلات ........ چاره اندیشی کنید و دانشکده را به آنچه که اظهار داشتید .... کمی نزدیک کنید؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
10
14
.............................
آقای دکتر‌ بزرگوار، تمام پاسخهای شما تایید کننده حرفهای دانشجویان بود.
خیلی ممنون از اینکه همه مشکلات رو تایید کردین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
2
9
دانشگاه ارومیه برای حل شدن مشکل بیمارستانشان بایستی از الگویی که بیمارستان های آموزشی دانشکده های دیگر که این مشکلات را ندارند استفاده کند.
ناشناس
|
Germany
|
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
3
2
در از دست دادن اساتید، دانشکده دامپزشکی شیراز مقام اول است
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
تعدادی در دوره کرونا مهاجرت کردند، مثل سایر مراکز علمی کشور.
دو نفر هم به دانشکده های شهرهای خود انتقالی گرفتند. اما ۵ نفر جدید در همان بخش هایی که مهاجرت کرده بودند استخدام شدند. دو نفر دیگر هم خواهند آمد.
پس ای عزیز، بنویسید که تعدادی رفتند و تعدادی جایگزین شدند. این به سخن حق نزدیک تر است.
...
|
Canada
|
۱۴:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
2
22
به شخصه بنده که دانشجوی ترم آخر این دانشگاه هستم حتی یکبار هم دستگاه ویدو لاپارسکوپی و ویدو اندوسکوپی را ندیده ام .......... هم استادش ساعت ۱۱ آمده و ساعت ۱۲ میرود سه شنبه و چهارشنبه بخش رادیولوژی تعطیل می باشد
در عکس اصطبل حیوانات دوباره پوکوفاژی اسب ها کاملا هویداست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
شما دیگه چه آدمی هستید عکس رو گذاشتند باز هم انکار می کنید هدف شما جز تخریب چیز دیگری نیست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
واقعا نبوغ خاصی لازم دارد تا کسی بتواند از روی عکس از دور تشخیص دهد که اسب در گذشته مدفوع خورده است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
عکس هایی که گذاشته شده اند برای موارد خاصی بوده که استفاده کرده اند از دستگاه اندوسکوپ و به جز شاید رزیدنت و استاد یک‌بخش دیگر کس دیگری نبوده
ینی شخصی به اسم کارورز یا دانشجوی علاقه مندی وجود نداشته تشخیص خوب است ولی یادگیری نیست این عکس ها هم در بخش جراحی و دامبزرگ گرفته شده که برای اندوسکوپی در اتاقک پشتی انجام می‌شود و حتی در بسته شده و دانشجویی حق ورود به ان قسمت از بخش را ندارد تا کار تمام شود.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
دوباره واژه "پوکوفاژی" چرا درستش رو یاد نمیگیری؟ البته به حیوانش هم باید دقت کنی!
Dvm
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
4
7
باسلام و تقدیم احترام به عوامل محترم حکیم مهر
به استحضار می رساند، دانشکده دامپزشکی دانشگاه دولتی ارومیه طی فراخوان های متمادی اعلام نیاز جذب هیات علمی، به گونه ای تعجب برانگیز و مایوس کننده عمل می کند، بطوریکه ظرفیت جذب به بخش هایی نظیر رادیولوژی و داخلی دام های کوچک داده می شود که عملا اساتید مطمئن هستند کسی به عنوان متقاضی در فراخوان شرکت نخواهد کرد. ........................ لازم به ذکر است تعداد زیادی از اساتید دانشکده بازنشسته شده و یا در آستانه بازنشستگی می باشند و ادامه این روند دانشکده را از حیث آموزشی و پژوهشی موثر و مفید و نیز تربیت دانشجویان خلاق و توانا با مشکلات عدیده مواجه خواهد کرد. از محضر باسعادت شما تقاضامندیم تا در خصوص اصلاح این فرآیند ناصحیح ورود نمایید.
وضعیت گروه ها و بخش های مختلف دانشکده از حیث اساتید به شرح ذیل می باشد:
۱. فارماکولوژی ۰ استاد
۲. اپیدمیولوژی ۰ استاد
۳. پاتولوژی ۱ استاد بازنشسته و ۲ نفر در آستانه بازنشستگی
۴. داخلی دام های بزرگ ۲ استاد در آستانه بازنشستگی
۵.ایمنولوژی ۱ استاد در آستانه بازنشستگی
۶. میکروب شناسی مجموعا ۲ استاد، ۱ نفر در آستانه بازنشستگی
۷.بیماری های طیور از مجموع ۲ استاد ۱ نفر در آستانه بازنشستگی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
شما مطمئن هستید که دانشجوی دانشگاه ارومیه هستید؟ در اکثر بخش های مطرح شده شما استاد جدید در سال های گذشته جذب شده است همانطور که در صفحه دانشکده عکسشان و رزومه شأن موجود هست ولی شما خبر ندارید!!!!!!!!!!
Dvm
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
بله مطمئن هستم و کاملا دقیق گفتم، شما مطمئن هستید عادلانه رفتار میکنید؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
نه شما معلوم هست که خبر ندارید و هدفتان مشخص هست و عدالت را با تعریف و ترازوی خود می سنجید و حق را فقط با تهمت و افترا به دیگران به خود می دهید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
1
7
من دانشجوی ترم آخر این دانشکده دامپزشکی هستم از اکثر اساتید دانشکده نمیشه ایراد خاصی گرفت ما تا حالا کار با دستگاه اندوسکوپ و سونو گرافی را دیده ایم .
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
3
14
اینکه مسيولان دانشگاه برای ما توضیح می دهند بی فایده است. دانشجویان دانشگاه مهم هستند که در بین شان ناراضی وجود دارد. عکسهای ارسالی این دانشجویان هم گویا بود. اینکه بر فرض کمد تهیه شود و از آن عکس بگیرند دون شان دانشجویان و مدیریت و دانشگاه است.
............ برخی از دانشجویان از شما راضی نیستند. من در یکی از بهترین دانشگاههای جهان در حال تحصیل ام. در طی هر ترم، چندین بار با خواهش و تمنا از ما انواع نظر سنجی را انجام می دهند. خواهش می کنند که همه جوره نقد کنیم و دستور بدهیم که چه می‌خواهیم. این نحوه مدیریت منجر به این شده که این دانشگاه سالانه یک میلیارد پوند درآمد داشته باشد.
حالا شما عکس کمد فلزی بفرستید و اصرار کنید که دانشجو دروغ میگوید!
این شیوه ................ نشان می دهد دانشجویان راست می گویند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
عزیزم، تحصیل جنابعالی رایگان است یا شهریه پرداخت می فرمایید؟ اگر ممکن است میزان شهریه را نیز بفرمایید. متشکر
نیما بهرامی
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
دوست عزیز. دانشگاه آزادی که شهریه میدی هم بدتره شرایطش . ضمنا من اینجا یک بورسیه گرفته ام و نه تنها تحصیل ام رایگان است بلکه پول هم به من پرداخت میشود. دانشگاه آزادی که پول پرداخت میکردیم، شرایط اسفناک تری داشت.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
بخشی از آن یک میلیارد، شهریه دانشجویی است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
15
4
سلام . ما هم دانشجوی این دانشگاه هستیم کلیه امکانات دانشکده کامل از زمانی هم که دکتر مهام رئیس دانشکده شده اند وضعیت دانشکده خیلی خوب شده است. مهاجرت اساتید ربطی به دانشکده ندارد خیلی از افراد حتی فارغ‌التحصیلان مهاجرت کرده اند. همه ما عادت به سیاه نمایی داریم . به جای انتقاد کردن راه کار ارائه بدهید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
سلام. دوست گرامی انتقادی باید باشد که کاری انجام بشود .....................
القاصی المهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
راهکارش این است که شما رئیس بشوید و بجای سیاه نمایی ،گچ کاری و سفید نمایی کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
2
3
آقا دکتر مهام در برخی موارد جوابشان درست می‌باشد ولی در جواب برخی سوالات دیگر ............ پرداخته‌اند و برخی دیگر از سوالات را بی جواب گذاشته‌اند برای مثال همان قضیه سرویس رفت و آمد دانشجویان ................................
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
سرویس به دانشگاه مربوط است . چرا مسائل را باهم قاطی می کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
13
5
نقدمان منصفانه باشد نه تخریب کرانه
انصافاً پاسخ آقای دکتر مهام به واقعیت نزدیک است انشاءالله تلاش می کنند اگر کمی و کاستی هم وجود دارد به مرور درست شود
آقای دکتر تلاش کنید بودجه خوبی برای دانشکده اتون بگیرید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
2
7
یکی از این تصاویر مربوط به مجهزترین اندوسکوپ غرب کشور مربوط به زمان دانشجویی منی هست که سال ۹۸فارغ تحصیل شدم زمانی که بودیم چند مورد این دستگاه برای پایان‌نامه دانشجوهای رزیدنت استفاده شد وگرنه کاربرد دیگری نداشت
پاسخ ها
کاظم
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
....................... دستگاه اندوسکوپ وجود دارد اما به هیچ کس غیر از خودی ها اجازه استفاده داده نمیشود حتی برخی اساتید
......................
فرض کنید من بزرگ ترین و مجهز ترین بیمارستان شمال هر کجا دارم، ولی درش را بسته و به سراغ چهار تا سمپلر میروم تا کار را با آنها انجام دهم، .......................
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
باسلام
این دستگاه اندوسکوپی که شما میفرمایید در اختیار یک بخش و رزیدنت های ان بخش است و کسی جز یک نفر اجازه استفاده ندارد،
و اینکه این استاد در بخشی که لازم باشد هم خودش باید باشد و‌خود برای کیس استفاده بنماید و هیچ استاد دیگری جز او اجازه دست زدن به ان را ندارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۵
1
3
پس شما اگر آزاد واحد ....... درس می‌خواندید چه می‌گفتید ؟ یک مهد کودک دامپزشکی به تمام معناست آزاد واحد ....... ، نمیدانم چرا این واحد تعطیل نمیشود ؟؟؟ افتضاح هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
2
4
مشکل دانشکده دامپزشکی ارومیه بر میگرده به دور بودن از وزارت بهداشت یا مستقل بودن که در کل بر آموزش دامپزشکی تاثیر مستقیم میزاره. در کنار دانشگاه ارومیه علوم پزشکی ارومیه هم است چون مستقل است و محیطش از وزارت علوم جداست و دانشجو به سبب اینکه همزمان هم در بیمارستان انسانی و هم در دانشکده پزشکی کار و تحصیل میکند و تحت فشار یادگیری آموزشی است و از طرف دیگر میداند اگر اینجا کار یاد نگیرد در آینده در زمینه کار درمانی مشکل پیش خواهد داشت و تفاوتی هم نمیکند که چه مقطعی از تحصیل داشته باشد یعنی از کاردانی تا دکتری همه درس خوان و دنبال یادگیری کار درمانی هستند منتها در رشته های وزارت علوم که دامپزشکی هم شامل اون میشه چون آینده کاری اکثر رشته های تحصیلی ندارند همه جز وقت تلف کردن و آیه یاس خواندن کار دیگری ندارند که در بچه های دامپزشکی به جهت همراه بودن با این افراد و هم خوابگاهی بودن تاثیر زیادی میزاره البته مناطقی که این دانشجویان از آنجا به عنوان دانشجو میان نیز بی تاثیر نیست در مورد اساتید نیز اغلب از امکانات دانشکده و بودجه عمومی دانشکده بیشتر جهت پروژه های خود در زمینه پیشرفت در رده های استاد یاری دانشیاری و استادی استفاده و فکر خودشون هستن البته از نظر کاری هم چون مثل وزارت بهداشت رقیب کاری ندارند و از علم درمان دور هستند و جالب اینکه حق محرومیت از مطب هم میگیرند درصورتیکه مگر کسی که درس درمانی تدریس می‌کند مگر میشود از درمان دور باشد که حق محرومیت هم بگیرد
وت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
0
1
کاش حکیم مهر ،به رعایت انصاف آن ۱۹ نظر غیر قابل انتشار هم ،منتشر کند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
اگر ان 19 نظر، حاوی کلام زشت و توهین امیز یا بی منطق باشد هم باید منتشر شوند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
1
9
با سلام و عرض ادب
دوستان در دانشگاه ارومیه دنبال چه می گردید؟
هر کاری باید برای اهل اون کار مورد اهمیت باشد. ................. به عنوان فارق التحصیل 10 ساله این دانشگاه خدمتتون عرض می کنم. دنبال یادگیری در دانشگاه ارومیه نباشید. دانشکده دامپزشکی ارومیه متاسفانه بیشتر درگیر چاپ مقاله هست که اون هم در جایگاه خودش ارزشمنده ولی متاسفانه این امر باعث غفلت در امور آموزشی شده است.
دوستان یاد دادن مسائل درسی و دامپزشکی توسط اساتید به شما بیشتر جنبه لطف دارد. کسی به ارزیابی آموزشی در دانشکده های دامپزشکی امتیاز نمی دهد. کسی با یاد دادن بهتر مسائل علمی روز بازار کار یا رفرنس های معتبر دنیا در دانشکده های دامپزشکی کشور ارتقاء علمی نمی گیرد. اول باید مسیر ارتقا اساتید را مثل رشته پزشکی اصلاح کنیم، بعد خود اساتید انگیزه برای بهبود اوضاع موجود پیدا می کنند. پروفسور دلیرنقده سالها پیش سعی کرد که مانند دانشکده پزشکی، امتیازی برای کیس های دیده شده توسط هر استاد و نوع آموزش به دانشجو ها ایجاد کند اما همین دوستان دانشگاه ارومیه و اساتید وقت موافقت نکردند.
به جای تلف کردن وقت خودتون و درگیر شدن با امکانات، سعی کنین به فکر انتقالی یا گذراندن دوره های معتبر (حتی در کشور های همسایه) باشید. دوستان عزیز تا دانشجو هستید می تونین زیر دست بزرگان کار کنین و تجربه کسب کنین. مدرک فارق التحصیلی شما که اومد و مهر که گرفتید می شید رقیب. بیرون از دانشگاه خیلی سخت آموزش به کسی داده می شه. در سال های قبل دوستان به مدت محدود (2تا3 هفته) می تونستن نامه بگیرن و به دانشکده های دیگر (مثل دانشگاه تهران) بروند. دو هفته در بخش دام کوچک دانشگاه تهران به اندازه 6 ماه دانشکده ارومیه شما کیس خواهید دید.
اول از خودتون شروع کنین. رفرنس بخوانید. دنبال پاس کردن و خواندن جزوه های شب امتحانی نباشید. شما دانشجو هستید. زمان دانش آموزی و خواندن جزوات گذشت. سعی کنین از اساتید با تجربه و با سواد دانشکده مطلب بیاموزید و تا بزرگانی مثل پروفسور دلیر نقده، پروفسور عصری، دکتر بهفر، دکتر مظاهری، دکتر سلیمان زاده، دکتر هاشمی و... که در اختیار شما هستند و دوست دارن به شما مطلب یاد بدن استفاده کنین و ازشون بهره ببرید و یاد بگیرید.
واقعا از اینکه می بینم هنوز دوستان دانشجو به دنبال تغییر و اصلاح اوضاع هستن خیلی خوشحالم. دوستان یادمون باشه هر کسی لایق محیطی هست که در اون زندگی می کنه. یا محیط رو تغییر بدید یا محیطتون رو عوض کنین و اونجا رو ترک کنین. زمان منتظر بهانه های من و شما نمی مونه . چشم به هم زدن دیر می شود.
و من الله توفیق
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۴:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
با حرف شما موافقم. این نکنه هم خالی از لطف نیست که شرایط مدیریتی نادرست میتواند کار را برای افراد زحمت کش دشوار کند. همین استادانی که مثال زدید در سال‌های اخیر بسیار بی‌انگیزه شده‌اند، حق هم دارند، دانشکده خود از جانب دانشگاه تحت فشار است ................... بسیاری از نقات قوتی که در متن خبر ذکر شده مربوط به تلاش استادان دلسوز .......... است. ....................
علی جوان شیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
10
2
باسلام
بنده ورودی 96 دانشگاه ارومیه بودم از مجموعه امکانات دانشکده و هیئت علمی آن دانشکده به نوبه خودم سپاسگزارم.
یکی از داشکده های غرور آفرین کشور برای ایران عزیزمان در شمال غرب می باشد
ارشیا
|
United States of America
|
۲۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۶
1
3
در همین چند سالی که دکتر مهام اومدن استادی از دانشکده نرفته. دکتر مردانی، دکتر دستمالچی، دکتر علیزاده ، دکتر محمودی از دانشگاه ما رفته اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۷
دکتر مهام دو سال و نیمه که رییس دانشکده شده. دکتر مردانی بیش از ۶ ساله که خارج کشوره. دکتر ثریا محمودی هم در زمان مدیریت جدید استخدام شده و در بخش پاتولوژی مشغول به کار است. دکتر دستمالجی هم قبلا رفته. در طی ۱۵ سال گذشته ۴ نفر رفته ولی بیش از ۲۰ نفر استخدام شده است. لطفا درست گزارش بدهید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۸
0
1
لطفا گزارشی در مورد وضعیت دانشکده دامپزشکی آزاد سنندج نیز تهیه بفرمایید، شدیدا وضعیت اسفناک ما نیاز به پیگیری دارد
القاصی المهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۲
0
2
دانشکده دامپزشکی ارومیه تنها دانشکده در جهان است که تمام استادان لقب پروفسور به خود داده اند. کافیست به وب سایت دانشکده دامپزشکی نظری بیفکنید. .................
محمدمعین سبزه ای
|
Germany
|
۰۹:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
0
2
حاضر به مناظره بصورت مستدل و مستند با دکتر مهام هستم ، همچنین با پایگاه حکیم مهر
تا واقعیات آن دانشکده را اثبات نمایم
نظر شما
ادامه