کد خبر: ۸۰۹۶۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
گفت‌وگوی حکیم مهر با دبیر جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک:
«دکتر ماهان بیطرف» دبیر شورای نظام دامپزشکی استان تهران افزود: خوشبختانه با توضیحات فنی دکتر زارعی و توضیحات حقوقی دکتر نیازی، دید مثبتی برای ریاست محترم دیوان ایجاد شد و ایشان با نظر مثبت روی لایحه ما برای پیگیری این موضوع نظر دادند ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی:‌ پیگیری‌های مستمر رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران درخصوص مصوبه جنجالی اخیر شورای اسلامی شهر در حوزه فعالیت کلینیک‌های دامپزشکی،‌ باعث شد که «حجت‌الاسلام والمسلمین احمدرضا عابدی» رئیس دیوان عدالت اداری، شخصا میزبان رئيس سازمان نظام دامپزشکی و دبیر جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک شود و تبعات این مصوبه را از نزدیک و به شکل فنی و بهداشتی بشنود. خروجی این جلسه نویدبخش بود و امیدهای تازه‌ای را در دل دامپزشکان فعال در این عرصه روشن کرد.

به منظور اطلاع بیشتر از جزئیات این جلسه، به سراغ «دکتر ماهان بیطرف» دبیر جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک و دبیر شورای نظام دامپزشکی استان تهران رفتیم.

حکیم مهر: آقای دکتر، هدف از برگزاری این جلسه چه بود؟

مصوبه شورای شهر تهران در اسفند سال ۱۴۰۲ و رد مصوبه شورای شهر پیشین در سال ۱۴۰۰ به استناد رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۱ اتفاقی بود که همکاران ما را در حوزه استقرار مراکز دامپزشکی در شهر تهران، دچار مشکلات عدیده کرد. مشکل اصلی نیز عدم فعالیت مراکز دامپزشکی در اماکن مسکونی طبق رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری در سال ۱۴۰۱ بود. متاسفانه شهرداری تهران این موضوع را دستاویزی برای درآمدزایی خود قرار داد و عملا هیچ هدفی را پیرو موضوعات بهداشتی دنبال نکرد،‌ کمااینکه به فردی که در یک ملک مسکونی فعالیت می‌کند، اجازه می‌دهد که آن را تبدیل به تجاری کند.

 ما بعد از این موضوع تلاش کردیم که با برگزاری جلسات مختلف در شورای شهر، مسئله را پیگیری کنیم. از طرفی با رای دیوان عدالت اداری در حکم قانون، پیگیر یک کار سخت تحت عنوان طرح دوباره این موضوع در هیات عمومی دیوان عدالت اداری بودیم. خوشبختانه با پیگیری‌های شخصی دکتر زارعی ریاست سازمان نظام دامپزشکی کشور که واقعا جا دارد از ایشان تقدیر شود، به نتیجه رسیدیم.

 ما در شورای نظام دامپزشکی استان تهران، همچنین از طرف آقای اسماعیلی‌فر مدیرکل هیات‌های عمومی و تخصصی دیوان عدالت اداری و آقای دربین از دفتر معاونت قضایی و هیات‌های عمومی و تخصصی دیوان این موضوع را به جد پیگیر بودیم. امروز هم با پیگیری‌های مجدانه دکتر زارعی جلسه‌ای در دفتر حجت‌الاسلام عابدی رئيس دیوان عدالت اداری کشور برگزار شد که خوشبختانه با توضیحات فنی دکتر زارعی و توضیحات حقوقی دکتر نیازی، دید مثبتی برای ریاست محترم دیوان ایجاد شد و ایشان با نظر مثبت روی لایحه ما برای پیگیری این موضوع نظر دادند.

حکیم مهر: چه نتیجه‌ای حاصل شد؟

 مقرر شد سه‌شنبه این هفته، برای پیگیری این موضوع جلسه‌ای را در دفتر آقای دربین داشته باشیم و ان‌شاالله با استفاده از ظرفیت قانونی ماده ۹۱ قانون هیات‌های عمومی دیوان عدالت اداری، موضوع طرح مجدد شود و آنجا بتوانیم با توجیهات قانونی، حقوقی و فنی بهداشتی سازمان نظام دامپزشکی و تشکل‌های خصوصی این موضوع را که برای دامپزشکان که به‌عنوان بخشی از بدنه نظام بهداشتی کشور، فعالیت‌های مستمر و شبانه‌روزی دارند، تبدیل به یک دغدغه و دردسر شده، حل و کاری کنیم که این دغدغه برای همیشه برای دامپزشکان ما حل شود.

حکیم مهر: چقدر خوش‌بین هستید که این اتفاق رخ دهد؟

من اعتقاد دارم که هر موضوعی را با حمیت عمومی می‌توان حل کرد، به خصوص در این موضوع که نفع شخصی وجود ندارد و پای نفع صنفی و ملی در میان است. از طرفی صنف دامپزشکان به عنوان بدنه فرهیخته کشور فعالیت‌های فنی بهداشتی ارائه می‌کنند و تبعات مثبت چنین تصمیماتی برای بهداشت عمومی جامعه است. ما از حق بهداشتی و فنی دامپزشکان و ملت دفاع می‌کنیم و این موضوع علی‌رغم اینکه سختی‌های بسیار زیاد حقوقی و قضایی دارد، اما با توجه به نفس این عمل، قطعا با درایت مسئولین دامپزشکی و مسئولین قوه قضاییه و دیوان عدالت اداری، تصمیمی گرفته می‌شود که به نفع بهداشت عمومی صنف دامپزشکی و همه شهروندان خواهد بود.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
اگاه وضربه خورده از کارفرما
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۹
0
8
لطفا به داد مسوول فنی بهداشتی کشتارگاه ها وکارگاه های بسته بندی و.....برسید؟با مسوولیت وشرح وظایف مختلف فقط به عنوان مسوول صدور گواهی حمل انهم با دیکته وتجویز نظر کارفرما در کشتارگاه ها به کار گرفته شده اند و کارفرما هیچ اختیاری در پیگیری وکنترل مسایل بهداشتی برایشان قایل نیست اگر هم از روی وجدان کاری ومسوولیت پذیری اقدامی انجام دهد باید از کار بیکار گردد وهیچ حامی ودادرسی ندارند و..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۰
0
3
سلام
ضمن تشکر ازاین اقدام به جا وشایسته هرچندباتاخیر
اما گفتنی است چرابایدنظام قبلادست به خودزنی زده وهنوزاینگونه ادعاهاراملاک کارقرارداده وبه نظام استانهاابلاغیه داده اماکن تجاری واداری راسرلوحه کارقراردهند چرا؟
نه تنهانباید چنین ادعای بی دلیل رانمی پذیرفت بلکه باید برعلیه شهرداری وشورای شهراقامه دعوامی کرد .
اما بارفتارشتابزده به توابع خودابلاغ که ملاک صدورپروانه تجاری واداری است
یک قدم جلوترازادعای بی اساس راارائه کرده
بایدهرچه سریعتر پیرو نامه قبلی رابه نظام استانهاکان لم یکن تلقی شود وهمچنان فعلامسکونی ملاک باشد
حسین
|
Norway
|
۱۷:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۳
0
0
نتیجه؟هیچ
دامپزشک
|
Germany
|
۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
0
0
درود بر غیرت جنابعالی
نظر شما
ادامه