کد خبر: ۸۱۰۱۱
تعداد نظرات: ۷ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: باید تغییر روش دهیم و با رویکرد شنوایی، پاسخگویی و مشارکت دوجانبه در تصمیم گیری نسبت به تدوین این شیوه نامه‌ها اقدام نماییم ...

حکیم مهر: معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با فعالین بخش خصوصی گفت: حمایت از واحد‌های تولیدی، مسئولین فنی و تشکل ها در اولویت برنامه های دوره جدید مدیریت سازمان دامپزشکی است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» در دیدار با اعضا و روسای انجمن‌ها و اتحادیه‌ها و فعالین بخش خصوصی دامپزشکی استان مازندران گفت: استان مازندران با دارا بودن ظرفیت ۶۰ درصد از تولیدات کشور به عنوان یکی از استان‌های مهم در حوزه دامپزشکی شناخته می‌شود از این رو رفع مشکلات بخش خصوصی در این استان می‌تواند نقشه راهی برای بسیاری از استان‌های دیگر در کشور باشد.

وی با تاکید بر اینکه زمان آزمون و خطا در دامپزشکی گذشته است، گفت: قرار نیست ما و شما بعد از سال‌ها همکاری سردرگم باشیم لذا باید چالش‌ها بر اساس اصول فنی بررسی و برطرف گردد.

وی در راستای حمایت از واحدهای تولیدی و بخش‌های خصوصی گفت: علاوه بر حمایت‌های جاری در بخش‌های مختلف در کشور به تبع آن در استان‌ها از شرکت‌ها و واحدهای دانش بنیان حمایت خاص می شود.

وی با تاکید بر اصول پنجگانه‌ای که برای پیشبرد مسائل سازمان دامپزشکی کشور مطرح کرده است گفت: بر اساس تجارب دوره پیشین ریاست سازمان و چند سال اخیر که به عنوان خادم مردم در صف و استان‌ها مشغول فعالیت بودم بر این باورم که بسیاری از مشکلات و چالش‌های مطرح شده با تعامل همکاری و همراهی برطرف خواهد شد.

دکتر رفیعی پور تولید کنندگان را خالق ثروت برای کشور دانست و تصریح کرد: حمایت از تولیدکنندگان، مسئولین فنی و تشکل ها بسیار اهمیت دارد و باید در اولویت قرار گیرد لذا باید بسیاری از دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌هایی که تدوین می‌شود بر اساس رفع نیاز ذینفعان و با حمایت و هماهنگی با دستگاه‌های نظارتی برای آن استان تدوین گردد زیرا بسیاری از این شیوه‌نامه‌هایی که در کشور تدوین می‌شود در منطقه قابل اجرا نیست.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر مدیریت شفاف و رسانه‌ای گفت: باید تغییر روش دهیم و با رویکرد شنوایی، پاسخگویی و مشارکت دوجانبه در تصمیم گیری نسبت به تدوین این شیوه نامه‌ها اقدام نماییم.

وی در خصوص بومی‌سازی شیوه نامه‌ها گفت: کار کردن در استان مازندران با توجه به ظرفیت‌های موجود، شرایط اقلیمی همچنین محدودیت‌های پرسنلی و لجستیکی بسیار سخت است اما با مشارکت و همراهی با دوستان می‌توانیم بسیاری از این مشکلات را مرتفع نماییم.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۴
0
4
سلام برمعاون وزیر وریاست سازمان

رفع مشکلات بخش خصوصی
نقشه راهی برای سایراستانها

حمایت کنیم خادم مردم هستیم
باتعامل وهمراهی مشکلات برطرف می شود

بایدتغییرروش دهیم

رویکردشنوایی وپاسخگویی ومشارکت دوجانبه درتصمیم گیری هاداشته باشیم

آقای دکتر چه فرمایشات دلنشین وپرزرق وبرقی

ایاصرفاگفتیدکه فقط بشنوند وجلسه ودیدار شود

یاواقعاپایبندبه گفته های خودهستید
تورا به خداتشریف بیارید به استان ............ وسرزده ببینید چه خبراست درشبکه ...........

تقاضای کنیم رسیدگی فرمایید وتعالی وحل مشکلات راازاین استان شروع کنید

اگرهم فرصت ندارید لااقل اجازه دهید حضوراشرفیاب شویم وگزارش ماوقع راتقدیم نماییم تابلکه ازاین مخمصه واعمال سلیقه شخصی وتندروی های دوستان نجات یابیم

ازحکیم جان تشکر
آقای دکتررفیعی واقعامنتظریم پاسخ دهید

دوستانی که این متن رامی خوانید لطفابه گوش ریاست محترم سازمان برسانید
بازهم سپاسگزارم وسخت منتظرپاسخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
0
3
بومی سازی شیوه نامه ها دیگه چه صیغه ایه؟ هرکسی می اید بجای اجرای درست قوانین و مقررات درست .............
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
احسنت . ولی گوش شنوا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
0
1
.............. از بدنه کارشناسی بخش خصوصی و دولتی استفاده کنید . و بدانید همه چیز را همگان دانند . مشکلات را اولویت بندی کنید و فقط عمل کنید . بدانید آینده روی شما قضاوت میشود ............
دکتر قهرمانی دامپزشک بازنشسته
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۵
0
0
بعنوان یک بازنشسته برای ریاست محترم سازمان در بهبود وضع معیشتی شاغلین آرزوی موفقیت دارم قطعا جناب آقای دکتر با تجربه و با توان بالا موفق خواهند شد
رزیدنت اخراجی دانشگاه تهران
|
United States of America
|
۰۲:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۶
0
0
کلی‌گویی مشکلی را حل نمی‌کند، چرا که بسیاری از دشمنان در کمین هستند تا مردم ایران را دچار گرسنگی کنند. برای مقابله، نیاز به برنامه‌ریزی عملی و ارائه جزئیات اجرایی داریم. چالش‌هایی مانند تأمین نهاده‌های دامی و کمبود ارز برای واردات باید به‌طور جدی بررسی شوند و نقش بومی‌سازی در تقویت امنیت غذایی به شکل روشن توضیح داده شود. همچنین نباید از استفاده از فناوری‌های نوین دامپزشکی که می‌تواند به بهبود تولید و بهره‌وری کمک کند، غافل شد. برای ایجاد امنیت غذایی پایدار، باید برنامه‌های مشخصی با بودجه‌ریزی، زمان‌بندی، و مشارکت فعال بخش خصوصی و شرکت‌های دانش‌بنیان تدوین شود.

در کوتاه‌مدت، اقداماتی مانند ذخیره استراتژیک نهاده‌های دامی، حمایت مالی فوری از تولیدکنندگان داخلی، نظارت بر قیمت‌ها، و تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان ضروری است. در بلندمدت نیز باید به توسعه تولید داخلی نهاده‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین، ایجاد زنجیره‌های تأمین پایدار و مقاوم در برابر تحریم‌ها، تقویت تعاونی‌ها، و آموزش تولیدکنندگان توجه کرد. امنیت غذایی شوخی‌بردار نیست و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه، بازی با آتش است. تجربه چین نشان می‌دهد که به محض تهدید تعرفه‌ای از سوی ترامپ در چند هفته گذشته، این کشور سفارش‌های کلان محصولات کشاورزی از آمریکا را لغو کرد و از کشورهایی مانند مکزیک و برزیل تأمین کالا را جایگزین نمود. وابستگی به منابع محدود، خطرناک است و می‌تواند مردم را در برابر تحریم‌ها آسیب‌پذیر کند. بنابراین، باید از منابع متنوع برای تأمین نیازهای اساسی استفاده کرد تا امنیت غذایی کشور تضمین شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۲۸
0
0
ایا برای کارکنان زیر خط فقر در بودجه کاری کردید و یا همه چیز از دست رفت؟؟؟؟؟
رئیس تروریست های تحریر الشام هم افزایش 400 درصدی گفته است ایا نظر شما و بزرگان کشور بردن زیر خط فقر مطلق است؟؟؟؟
نظر شما
ادامه