کد خبر: ۸۱۲۶۶
تعداد نظرات: ۷ نظر
رئیس سازمان دامپزشکی کشور:
«دکتر علیرضا رفیعی‌پور» افزود: مطابق تکلیف قانونی و خواست مقام معظم رهبری از سلامت مردم و امنیت غذایی کشور دفاع می‌کنیم ...

حکیم مهر: اولین جلسه کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و اجرای هوشمندسازی سازمان دامپزشکی کشور با حضور «دکتر علیرضا رفیعی پور» معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور، «دکتر سید اصغر برایی نژاد» معاون توسعه مدیریت و منابع و سایر اعضاء برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و اجرای هوشمندسازی، دکتر علیرضا رفیعی پور، معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور ضمن تاکید بر خدمات رسانی فعال و برخط برای بیش از یک میلیون بهره بردار حوزه دامپزشکی گفت: از معدود دستگاه های خدمت رسان در کشور هستیم که بیشترین میزان الکترونیکی کردن خدمات را در دو دهه قبل به سرانجام رسانده ایم و ذینفعان و مخاطبان سازمانی خدمات را از طریق سامانه های سازمان دریافت می کنند.

وی ضمن اشاره به برنامه مدونی که توسط ایشان در رسانه ها منتشر شده است، هدف اصلی از ایجاد کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و اجرای هوشمندسازی را بهینه سازی فرایندها و یکپارچکی فعالیت سامانه های موجود اعلام کرد و افزود: یکپارچگی سامانه های سازمان مزایای بسیاری برای تسهیل خدمات به ذینفعان را در پی خواهد داشت و در همین راستا اقداماتی در سال های قبل انجام شده است و در حال حاضر اولویت اصلی مسئولان سازمان دامپزشکی کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات یکپارچگی سامانه ها است.

معاون وزیر و رییس سازمان دامپزشکی کشور تصمیم گیری در حوزه مدیریت استراتژیک سازمان را منوط به آمار، گزارشات و اطلاعات صحیح سامانه های سازمان دانست و گفت: نزدیک به 18 سال است از اطلاعات سامانه های اطلاعات جغرافیایی بیماری های دام، طیور و آبزیان (GIS) در کنترل بیماری های دامی استفاده می شود و در حال حاضر تصمیم های مدیریتی برای کنترل های بهداشتی و بیماری ها، بدون استناد به آمارهای سامانه ای امکانپذیر نیست و بطور حتم تصمیمات مدیریتی در این حوزه به اقتصاد کشور کمک شایانی خواهد کرد.

وی با تاکید بر ماده 107 قانون برنامه پنجساله هفتم توسعه به منظور هوشمندسازی و تحقق دولت الکترونیک گفت: بطور تمام قد مطابق تکلیف قانونی و خواست مقام معظم رهبری از سلامت مردم و امنیت غذایی کشور دفاع می کنیم و از همه اعضا انتظار می رود با تمام توان در این راستا حرکت نمایند.

گفتنی است در پایان این جلسه مقرر شد ظرف یکماه آینده مشکلات و باگ های نرم افزارهای موجود به سرعت شناسایی و مرتفع شوند و از ظرفیت های فنی کارشناسان ستادی و استانی در کارگروه حداکثر استفاده برای بروزرسانی انجام شود.

این جلسه با حضور همه اعضاء و مهمانان در تاریخ شانزدهم دی ماه در محل سالن جلسات سازمان دامپزشکی کشور برگزار گردید و تمام اعضا ابلاغیه عضویت در کارگروه تخصصی برنامه‌ریزی و اجرای هوشمندسازی را دریافت کردند.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Turkiye
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
17
الان بیشترین مشکل و باگی که در ادارات کل وجود داره تقلا کردن مدیران کل برای حفظ پست و صندلی می باشد.
رییس محترم سازمان زودتر می بایست تکلیف مدیران کلی را که در انتخابات ریاست جمهوری بصورت جهت دار از امکانات دولتی و هزینه کرد سرمایه استفاده کردن رو مشخص کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
5
مطابق تکلیف قانونی و خواست مقام معظم رهبری از سلامت مردم و امنیت غذایی کشور دفاع می‌کنیم ...ولی برادر ارجمند مجموعه سازمانی شما شجاعت دفاع از تعهد ووجدان کاری ومسوولیت پذیری مسوولین فنی بهداشتی کشتارگاه ها را ندارد وایمنی غذایی بازیچه دست مدیران کشتارگاه ها وکارگاه های بسته بندی و...شده است ومسوولین فنی مسولیت پذیر ومتعهد از کار بیکار می گردند و..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
11
سلام
جناب آقای دکتر علیرضا رفیعی پور رئیس محترم سازمان دامپزشکی
مدیریت سازمان موفق مدیریتی است که دو رکن اصلی مدیر و کارکنان بر اساس برنامه با هم کار کنند و پشتیبان هم باشند و به وظائف خود عمل کنند . مدیر باید دارای فکری باز، برنامه ای مشخص، و دلی مهربان باشد و کارکنان باید دارای انگیزه، حس وفاداری و وفاق جمعی باشند. در غیر این صورت سازمان از هم می پاشد و یا گرفتار افسردگی و یا خستگی می شود و چه مدیر و یا کارکنان یا کار را ترک می کنند و یا با عدم رغبت به ادامه کار، دچار فرسودگی می شوند.
حال که خیلی از ادارات کل استانی به این نقطه بی بازگشت رسیده اند می طلبد که به فوریت تعداد کثیری از آنها تغییر پیدا کنند و به مثابه موتور محرکه ای پرتوان باعث انگیزش و خلق فضای پر از امید و نشاط به کالبد بی روح این ادارت کل دمیده شود
کارشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
9
جناب دکتر رفیعی در صورت عدم جابجایی مدیران خسته و وامانده موفقیتی نخواهید داشت... کارها همه خوابیده
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۸:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۸
0
1
بسیار عالی، توجه بسیار شایسته ای است. فقط زمان ضرب الاجل برای یک برنامه پایدار خیلی کم است. پیشنهادم این است در این خصوص از ظرفیت های موجود استانی در سطح ملی بهره گیری شود. این کارشناسان زبده را شناسایی و با تشکیل کارگروهی با حضور آنان که ابلاغ از شخص رئیس سازمان دارند، این مهم را برنامه ریزی و ساماندهی نمایید. اقدامی ماندگار خواهد بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
5
ریاست محترم سازمان بخدا شما منصوب دولت پزشکیان هستید نه دولت دیگر؟ این کندی در تصمیم گیری ها بلای جان استان ها شده است. همه استان ها نیاز به دمیدن روح و انگیزه تازه می باشند. مصلحت اندیشی حدی دارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۹
0
4
سلام
دکتررفیعی آنچه مشکل اساسی ومهم سازمان شمالی باشد سامانه هانیستند بلکه کاربران سامانه هاهستند
آدمهای خسته وبی انگیزه وزوزمره بودنشان هست
افت سختی که درنظام اداری ماهمه جامبتلاشدند
صبح باتاخیرسرکارحاضرشدن
صرف صبحانه وچای خوردن
تلفنی هماهنگ کردن کارهای بعدازظهروسروسامان دا ن به امورشخصی
بی حالی نسبت به انجام امورمحوله
بیشتربه دنبال غرق شدن درشبکه مجازی وبه دنبال گپ وگفت باهمکاری ومرور اخبار اقتصادی
انجام معاملات وو
آقای دکتررفیعی متاسفانه شما خودمی دانید این کارکنان اکثرافقط به دنبال افزایش حقوق ومزایای خودهستند که چرانسبت به سایردستگاه های دولتی مثلاکمترمی گیرند
شمااطرافتان راعده ای نق زن وبی تفاوت وناراضی وآتش زیرخاکستر احاطه کرده که درظاهر باشمادرحدحرف هستند ودرخلوت جلوه دیگری دارند
البته هستندافرادپرتلاش وزحمتکش وهمراه وهمدل
اما همان تعدادکم واندک افرادمنفی بسیارانی وپررنگ هستند که اجازه سرعت وشتاب به موتورتحرک ساختاری سازمان شمیرانی دهند لطفاانهارابشناسید وازچرخه وگردونه امورخارجه کنید
مراقب افرادچاپلوس وبه به گویچه چهه زن ودوروباشید

موفق باشید
نظر شما
ادامه