کد خبر: ۸۱۵۶۹
تعداد نظرات: ۲۲ نظر
از دامپزشکی تا سینمای جهان:
وی به حکیم مهر می‌گوید: در سال ۱۳۵۵ وارد دانشگاه شیراز شدم که آن زمان به دانشگاه پهلوی معروف بود و بسیار معتبر بود و حتی با دانشگاه پنسیلوانیا همکاری داشت. تمام درس‌ها به زبان انگلیسی ارائه می‌شد و منابع علمی بسیار به‌روز بودند ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: «دکتر ابراهیم ملایمی» دامپزشک باسابقه و مترجم رسمی، حالا افتخار بزرگی را به دوش می‌کشد: فرزندش «حسین ملایمی» به‌واسطه ساخت یک انیمیشن بی‌نظیر به جمع نامزدهای اسکار ۲۰۲۵ راه یافته است. دکتر ملایمی در گفت‌وگویی صمیمانه با حکیم مهر، از زندگی حرفه‌ای خود، علاقه‌اش به دامپزشکی، تجربه‌های تحصیل و کار در ایران و فرانسه، و البته حمایتش از فرزندی می‌گوید که هنر را به‌عنوان مسیر زندگی برگزید. او معتقد است که احترام به علاقه و استعداد فرزندان می‌تواند نتایجی شگرف در آینده آنان رقم بزند.

حکیم مهر: لطفاً خودتان را معرفی کنید و از سابقه تحصیلی و کاری‌تان بگویید.

من دکتر ابراهیم ملایمی هستم. سال ۱۳۵۵ وارد دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز شدم و سال ۱۳۶۴ فارغ‌التحصیل شدم. بعد از آن در یاسوج فعالیت کردم و مدتی در همان‌جا بودم. از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۰ دوره تخصصی فیزیولوژی خواندم و سپس به سازمان دامپزشکی پیوستم.

در ادامه، برای تکمیل دانش خود، در چارچوب همکاری‌های ایران و فرانسه به دوره‌ای تخصصی اعزام شدم. این دوره در زمینه بیماری دام‌های مولد بود و بین سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۷ در فرانسه برگزار شد. بعد از بازگشت، در سازمان دامپزشکی مشغول به کار شدم و سمت‌های مدیریتی مختلفی مثل مدیریت امور بین‌الملل، دفتر قرنطینه و... را بر عهده داشتم.

علاوه بر فعالیت دامپزشکی، زبان انگلیسی را ادامه دادم و توانستم لیسانس زبان بگیرم. بعدها مترجم رسمی قوه قضاییه شدم و از سال ۱۳۹۸ که بازنشسته شدم، به‌صورت تمام‌وقت در دفتر ترجمه رسمی خودم مشغول به کار هستم.

حکیم مهر:‌ آیا از ابتدا به رشته دامپزشکی علاقه داشتید، یا دست تقدیر شما را به این مسیر هدایت کرد؟

در سال ۱۳۵۵ وارد دانشگاه شیراز شدم، که آن زمان به دانشگاه پهلوی معروف بود و بسیار معتبر بود. برای من مهم بود که در یک دانشگاه معتبر تحصیل کنم. حتی می‌توانستم رشته پزشکی ارتش را انتخاب کنم، اما ترجیح دادم دامپزشکی شیراز را انتخاب کنم. دلیل این انتخاب سطح علمی بالای دانشگاه شیراز بود که حتی با دانشگاه پنسیلوانیا همکاری داشت. تمام درس‌ها به زبان انگلیسی ارائه می‌شد و منابع علمی بسیار به‌روز بودند. همین موضوع علاقه من را به دامپزشکی بیشتر کرد.

حکیم مهر: چطور شد که برای دوره تخصصی به فرانسه اعزام شدید؟

ماجرا از سال ۱۳۷۵ شروع شد؛ فرانسه طی همکاری با سازمان دامپزشکی ایران ۱۵ بورس تحصیلی ارائه کرد. یکی از شرط‌های اصلی این بورس تسلط به زبان فرانسه بود. خوشبختانه من از قبل در شیراز زبان فرانسه را آموخته بودم. آزمونی برگزار شد و من توانستم قبول شوم. این دوره ۱۵ ماهه برایم بسیار مفید بود. علاوه بر آموزش علمی در زمینه بیماری دام‌های مولد، زبان فرانسه‌ام هم تقویت شد. این دوره‌ها باعث شد هم سطح علمی من ارتقا پیدا کند و هم بتوانم بعد از بازگشت، تجربیاتم را در سازمان دامپزشکی ایران به کار بگیرم.

حکیم مهر: چطور شد که به سمت مترجمی رسمی زبان رفتید؟

از همان دوران دانشجویی، زبان انگلیسی بخش مهمی از زندگی من بود. دانشگاه شیراز، که آن زمان به دانشگاه پهلوی معروف بود، تمام دروسش را به زبان انگلیسی ارائه می‌داد. همین باعث شد زبان انگلیسی‌ام تقویت شود.

بعد از فارغ‌التحصیلی تصمیم گرفتم این علاقه را جدی‌تر دنبال کنم. امتحان کنکور زبان دادم و لیسانس زبان انگلیسی گرفتم. بعد از آن، در آزمون مترجمی رسمی قوه قضاییه شرکت کردم و موفق شدم پروانه مترجمی رسمی را دریافت کنم. این مهارت کمک زیادی به من کرد؛ از نظر علمی، حرفه‌ای و حتی مالی بسیار تأثیرگذار بود.

حکیم مهر:‌ شما با اینکه فرصت فعالیت در عرصه دامپزشکی هم دارید، ترجیح دادید که در دفتر ترجمه کار کنید. علت اصلی این انتخاب چیست؟ آیا دامپزشکی به لحاظ درآمدی هم‌سطح با ترجمه نیست؟

دامپزشکی و ترجمه از نظر درآمدی تفاوت چندانی ندارند، اما مسئله اصلی برای من وقت و انرژی است. کار ترجمه در حال حاضر به قدری زیاد است که تقریباً شبانه‌روز مشغول هستم. از طرفی، علاقه زیادی به این کار دارم و از انجام آن لذت می‌برم. علاوه بر این، ترجمه کاری تخصصی است که می‌توانم حتی در روزهای تعطیل یا ساعات غیرمعمول انجام دهم. اما دامپزشکی این‌طور نیست؛ باید مرتب به فارم‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها سر بزنید و این نیازمند توان جسمی بالاست که با توجه به سنم دیگر مثل گذشته نیست.

حکیم مهر: چرا ترجمه را کنار نمی‌گذارید و دوباره به فعالیت‌های دامپزشکی نمی‌پردازید؟ آیا علاقه شما به ترجمه بیشتر از دامپزشکی است؟

ترجمه نسبت به دامپزشکی راحت‌تر است. دامپزشکی به جابه‌جایی و حضور مداوم در محل‌های مختلف نیاز دارد، مثل سرکشی به فارم‌ها یا دامداری‌ها. این فعالیت‌ها برای سن من سنگین است و توان جسمی کافی برای انجام آن‌ها را ندارم. از سوی دیگر، ترجمه رسمی انعطاف بیشتری دارد. من می‌توانم هر زمان از روز، حتی پنجشنبه، جمعه یا نیمه‌شب، مشغول به کار شوم. البته اگر فرصتی باشد که بتوانم به‌صورت پاره‌وقت در یک کلینیک حیوانات کوچک کار کنم، احتمالاً آن را می‌پذیرم، اما فعلاً وقت من به‌قدری پر است که چنین امکانی وجود ندارد.

حکیم مهر: ترجمه رسمی چه نوع مدارکی را شامل می‌شود؟ آیا به لحاظ تخصصی تفاوت زیادی با دامپزشکی دارد؟

ترجمه رسمی اسناد و مدارک، اسناد حقوقی، اسناد مهاجرتی یا ویزای مسافرتی و توریستی را شامل می‌شود. این مدارک باید به‌صورت رسمی ترجمه و با مهر و امضای مترجم تأیید شوند. از آنجا که پروانه مترجمی رسمی من توسط قوه قضاییه صادر شده و مورد تأیید دادگستری و وزارت امور خارجه است، این کار به‌نوعی تخصصی و حساس است. این باعث می‌شود مسئولیت بیشتری احساس کنم، اما همین امر نیز برای من رضایت‌بخش است.

حکیم مهر: شنیده‌ایم که انیمیشن «در سایه سرو» ساخته فرزند شما اخیراً به عنوان یکی از پنج نامزد‌ جایزه اسکار ۲۰۲۵ به عنوان بهترین انیمیشن انتخاب شده است. فرزند شما چگونه به انیمیشن علاقه‌مند شد؟

از همان کودکی علاقه زیادی به نقاشی داشت. هرچه در توانم بود برایش فراهم کردم: کتاب، دفتر، مداد رنگی، آبرنگ و...؛ حتی زمانی که به ما بن کالا می‌دادند، به‌جای وسایل خانه، ابزار نقاشی برای او می‌خریدم.

وقتی دوره راهنمایی را تمام کرد، به او گفتم که در انتخاب مسیر تحصیلی و حرفه‌ای آزاد است. او هم علاقه‌اش به نقاشی را دنبال کرد. ابتدا دیپلم نقاشی گرفت و سپس در رشته گرافیک ادامه تحصیل داد. برای مقطع فوق‌لیسانس به دانشگاه هنر تهران رفت و کار خود را روی انیمیشن متمرکز کرد.

حکیم مهر:‌ آیا شما به او در این مسیر کمک کردید؟

بله، تا جایی که امکان داشت. حسین برای کارهای انیمیشنش نیاز به استودیو داشت و من برایش یک استودیو فراهم کردم. این‌طوری دیگر نیازی نبود جایی را اجاره کند و می‌توانست روی کارهایش متمرکز شود.

حکیم مهر:‌ حس و حالتان نسبت به موفقیت فرزندتان چیست؟

بی‌نهایت خوشحالم. فیلمی که حسین ساخت، سه سال طول کشید و پیش از این هم جوایز متعددی از ایتالیا، اسپانیا، بلاروس و لهستان گرفته بود. حالا هم که نامزد اسکار شده، این یک افتخار بزرگ است؛ نه‌فقط برای ما، بلکه برای جامعه هنری ایران.

حکیم مهر: آیا در این مسیر با مشکلاتی هم روبه‌رو بودید؟

متأسفانه بله. حسین برای این فیلم با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همکاری داشت، اما هنوز تمام دستمزدش را از کانون دریافت نکرده است. این مسئله باعث شده کمی نگران آینده مالی پروژه‌هایش باشد. همچنین برای سفر به آمریکا جهت شرکت در مراسم اسکار، هزینه‌هایی وجود دارد که امیدوارم بتواند از طریق کمک‌های مالی یا حمایت‌های دیگر، این هزینه‌ها را مدیریت کند.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

سخن پایانی:‌ موفقیت حسین ملایمی و حضورش در میان نامزدهای اسکار ۲۰۲۵ نه تنها یک افتخار شخصی، بلکه نشانه‌ای از توانایی هنرمندان ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی است. حمایتی که پدری همچون دکتر ابراهیم ملایمی از فرزندش داشته، نقش پررنگی در این موفقیت ایفا کرده است.

 

انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
5
15
با درود، خداقوت و تبریک فراوان به آقای دکتر ملایمی عزیز، کار بسیار خوب و شایسته ای کردید که از دامپزشکی فاصله گرفتید؛ و این توصیه بنده به همه دامپزشکان جدید بخش خصوصی و قدیم بخش دولتی است؛ به چند دلیل ذیل؛
۱-درآمد دامپزشکی با توجه به سختی کار و آزار روحی_روانی، آزار اداری و آزار فرهنگی _ اجتماعی آن، اصلاً قابل مقایسه با شغل مترجمی نیست. (منظور از آزار اداری همانی است که کارمندان پاکدست دامپزشکی بخش دولتی و دامپزشکان با سلامت کاری بخش خصوصی، با آن مواجه اند)
۲-شغل مترجمی رسمی زبان انگلیسی، دریچه ورود انسان به محیط های گسترده تر، با طیف اداری و مالی وزین تر است؛ در حالی که دامپزشکی شغلی محدود، بدون رشد اجتماعی و نیز یکنواخت است؛ (یک دامپزشک با مدرک دامپزشکی همواره هم از نظر کاری و هم اجتماعی محدود خواهد بود مگر آنگه در زمینه ای دیگر مدرک تحصیلی داشته باشد همچون جنابعالی)
۳-هر دامپزشکی که این شغل دامپزشکی رو، شغل دومش کرده و به شغل دیگری پرداخته، موفق بوده است؛ از مترجمی زبان، مدرس کلاس کنکور، مشاور املاک، باغداری، گلخانه، بازرگانی (صادرات واردات) گرفته تا عطرفروشی و حتی آنانی که دامپزشک بخش دولتی بودند، یک مدرک رشته حقوق قضایی یا مدیریت گرفتند و انتقالی گرفتند و رفتند به دستگاه اجرایی دیگر (مانند دامپزشکانی که رشته مدیریت دولتی، جغرافیای شهری و روستایی مدرک مجدد گرفتند و رفتند به استانداری یا سازمان برنامه و بودجه و...)
۴-بزرگترین آفت دامپزشکی، قوانین خودآزار آن و تنگ نظری حاکم بر آن است.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
نمی‌دونم کی هستی و کجا کار می‌کنی ولی جمله آن رو باید با طلا نوشت
آزار اداری سیستماتیک به دست مدیرانی که تصور می کنند کارهایی که با کارکنان می کنند را کسی نمی فهمد

دکتر ملایمی مدیر و انسانی پاک و متخصص است و از جمله نادر دامپزشکانی که آلوده پروتکل های خلق الساعه نشد ، عاقبتت خوش دکتر جان
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
اکثر سیستم های اداری در همه ارگان ها این داستان هست شما تصور نکنید خارج از کشور اینطور نیست اتفاقا هست و بدتر از اون هم هست کافیه که شما از سوپروایزرتون بهتر باشید به محض اینکه تصور کنه که میتونید تهدیدی برای تصاحب سمتش باشید تعدیل نیرو تون می‌کنند، خدا رو شکر کنید که در ایران حداقل یک نیرو رسمی میتونید بشید.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
ضمن سپاس از لطف و تفقد جناب ناشناس ۲۰:۲۰ مورخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۲ ، فقط بیان تجربه ۲۰ ساله بود و حسب درخواست شما، دامپزشک سختی کشیده و بی پارتی، با کار در بخش خصوصی سه استان و بخش دولتی دو استان. بازم تاکید می کنم راه برونرفت دامپزشکی از مشکلات؛ ۱-جمع کردن بساط قوانین خودآزار بویژه در حوزه نظارت بر بهداشت مواد غذایی ۲-تعریف درست حقوق و مزایا برای بخش دولتی در راستای جلوگیری از همکارفروشی و عدم غش کردن مالی برای کافرما. ۳- با بر دوش گرفتن وظایف دستگاه های دیگر، دامپزشکی مهم نمی شود؛ دامپزشکی امروز دریاچه ای به عمق یک سانتی متر است. مرز وظایف دامپزشکی با سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت رو به جای تا مرز خام بودن محصول، از نطفه دام طیور و آبزیان زنده تا ذبح و بسته بندی دام و طیور در کشتارگاه و استحصال از آبزیان از استخر، تعریف کنیم. عمق بخشی به امور تخصصی یک ضرورت است. ۴-سازمان دامپزشکی کشور باید از لاک محافظه کاری و بی اعتنایی به سرنوشت مسئولین فنی بهداشتی خارج و ضمانت اجرایی ماده ۱۹ را خود برعهده بگیرد و پروانه پت شاپ رو هم به جای اصناف مختلف، خود صادر کند تا دست ناصالحان کوتاه شود. ۵- پروانه های ماده ۵ هم از نظام دامپزشکی گرفته شده و به سازمان دامپزشکی برگردد و فقط صدور پروانه ماده ۲ برای نظام دامپزشکی باشد تا نظام دامپزشکی به خانه همکاران و نه بنگاه معاملات ملکی دامدار و مرغدار و آبزی پرور تبدیل شود.
نجفی
|
Germany
|
۱۵:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
1
8
هزاران تبریک و درود بر خانواده دکتر ملایمی عزیز

همکاری زحمتکش و مدیری سالم و پاک دست

از نسلی که،
دامپزشکی امروز جایگاهش را تا حد زیادی مدیون زحمات آن بزرگواران دارد.

از خانواده ای با آن خصلت های قابل احترام اجتماعی فرزندانی شایسته و قابل تحسین و تاثیر گذار چون حسین ملایمی،
خواهند رویید...

درود بر همه هم میهنان شایسته، دلسوز و با استعداد که آبروی ایران را همواره خریده اند...،
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
1
7
پس ایشان هم از دامپزشکی درامدی نمی دیدند و به ترجمه رفتند

دامپزشکی همیشه همین بوده چه قدیم و چه جدید و کلا برای دارامد رشته خوبی نبیست
زیدابادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
3
1
با دروود و سلام حضور جناب دکتر ملایمی
تجربه سفر کوتاه مدت خوبی در جوار دکتر ملایمی عزیز به فرانسه جهت شرکت در اجلاس OIE داشتم
بازم تبریک بابت راهیابی فرزندش به پنج کاندیدای نهایی اسکار
تولیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
1
5
درود بی پایان برشما و خدابیامرزه موسس دانشگاه ....را
گلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
10
3
درود برشما، پزشکی دام مادر رشته های علوم پزشکی است باید از وزارت علوم به وزارت بهداشت برگردد شما مادر را از فرزندان جدا کردید اکثر بیماری ها منشا دامی دارد در حالی که پزشکی انسانی اطلاعات کمی در این مورد دارد پزشکی دام در مرحله عمومی جراح هست داروساز هست پژوهشگر حرفه ای است ووو در حالی که پزشکی انسانی را در مرحله عمومی یک مادر قبول ندارد، باید این دو رشته در مرحله دکتری عمومی با هم ادغام و در مرحله تخصص از هم جدا شوند تا علوم پزشکی پیشرفت کند
پاسخ ها
ناشناس
| United States of America |
۲۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
اولا رشته ای به نام پزشکی دام نداریم! درست تلفظ بفرمایید دامپزشکی !
دوما شما دوست داشتی پزشک شوی دام پزشک شدی گویا و دوست داری پزشک حسابت کنن
سوما کجا دامپزشکی مادر رشته پزشکی است ؟؟؟؟؟
چهارما ............................ قطعا شما دانشجویی !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
اکثر بیماری ها منشا دامی دارد؟
شما یا نمی دانی اکثر یعنی چی ! یا نمی دانی بیماری یعنی چی!
بیماریهای زئونوز بخش خیلی خیلی کوچکی از بیماریها را تشکیل می دهند نه اکثر!
دوست داری پزشک باشیا !
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
به نظر من، دامپزشکی و پزشکی انسانی هر دو رشته‌هایی بسیار مهم و تخصصی هستند که باید به صورت جداگانه اداره شوند. دامپزشکی بر سلامت حیوانات و کنترل بیماری‌های مشترک بین حیوانات و انسان‌ها متمرکز است، در حالی که پزشکی انسانی بر تشخیص و درمان بیماری‌های انسانی تمرکز دارد. ادغام این دو رشته در مرحله دکتری عمومی می‌تواند باعث کاهش کیفیت آموزش و خدمات درمانی شود. بهتر است این دو رشته همکاری‌های نزدیک‌تری داشته باشند تا به بهبود سلامت عمومی کمک کنند، اما هر یک در حوزه خود تخصصی باقی بمانند.
همکاران عزیز دانشجو هم اگر باشند حق دارند نظر بدند، لطفا موضوعات را شخصی نکنید.
ناشناس
| United States of America |
۰۸:۱۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
..................
پزشکی و دامپزشکی با هم ادغام کنن که پزشکی پیشرفت کنه!؟؟؟؟
کلا از نگارش متن معلوم است که فرد نگارنده چه سطحی دارد
دكتر دامپزشك
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
اين رشته هاي پزشكي، دندانپزشكي و داروسازي بودند كه سال 1365 از وزارت علوم منفك شدند، چون فارغ التحصيلان اين رشته ها تحت نظارت هاي حاكمبتي وزارت بهداشت بودند و هستند. ولي دامپزشكي از ازل تحت توليت وزارت كشاورزي وقت و متعاقباً وزارت جهاد كشاورزي بود و هست.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
چرا آدما فکر می کنن پزشک بودن افتخار است؟؟؟ پزشکی هم شغلی است در کنار سایر مشاغل. ارزش گذاری غلط باعث شده مردم دکترا رو بزارن روی سرشون. چه خبره؟ همه مردم ارباب رجوع پزشکها هستن در حالی که دکترها اغلب خودشون رو ارباب مردم می دانند و آنچنان باد به غبغبت می اندازند که انگار خبریه!این قدر بزرگش نکنین بابا. این حرف به آدم حسابی ها بر نمی خوره چون می دونن که حرف حقه.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
محض اطلاع شما بیش از شصت درصد بیماری های انسانی زئونوز هستند حالا اگر از نظر شما این رقم بخش کوچکی است بنده حرفی ندارم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
دامپزشکی از چند جهت در بهداشت و سلامت عمومی جامعه بسیار اهمیت دارد:تجویز اصولی داروها بخصوص آنتی بیوتیکها و پیگیری سرنوشت حیوانات که محصولات و یا گوشت آنها مصرف انسان می‌شود به جهت پیشگیری از آثار باقیمانده های دارویی و مقاومت دارویی در میکروبها.مورد مهم دیگر بهداشت و ایمنی مواد غذایی با منشأ دامی و پیشگیری از مسمومیت ها و بیماریهای با منشأ حیوانات مزرعه با رعایت موازین ایزو ۲۲۰۰۰ و HACCP در واحدهای پرورش،تولید و فراوری و عرضه.و در آخر کنترل و ریشه کنی بیماریهای مشترک از قبیل هاری و .... که توسط دامپزشکان دولتی و کلینیسینهای پت انجام میشه
انگشتر عقیق
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
در حوزه عفونی و داخلی بله همپوشانی وجود دارد ولی این ها نقاط مشترک دو حوزه است، هدف یکیست ولی راه ها و ابزارها متفاوت اند.
همکاری که فرمودند دکتر ها خودشون رو ارباب مردم ميدونند، این موضوع برمیگرده به عقده حقارت اون شخص خاص که نمیتونیم همه رو جمع ببندیم، البته منظورمون docotor هستش نه doctorate ، نحوه استفاده از این عناوین رو هم باید یاد بگیریم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
در جواب 8:54 دو.ست عزیز تاریخ درست بیان نمی کنی
در دهه 60 وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشکی تشکیل شد و رشته خهایی کگه به سلامت مردم ربط داشت از وزارت علوم منفک و به وزارت جدید رفتن
البته دامپزشکی هم محض اطلاع شما در لیست بود ولی خودخواهی ااستید داشنگاه تهران که فکر می کردند در وزارت علوم بین مهندس ها اونا دکتر هستن و کلی پست مقام گیرشون میاد نزاشتن که بره وزارت جدید
وزارت بهداشت شان رشته هاشو نگه می داره وزارت علوم اما فله ای هر خراب شده و ده کوره ای مجوز میده
چون بهدشات مسولیت محوره و نیرو برای استفاده خودش تربیت میکنه اما علوم و ازاد کارشون فقط نیروس بی سواد و فله ای مدرک دادن هست
پس ذوق نکن که 3 مقطع ذکتری که البته 4 تا بوده و شما عمرت قد نمی ده دکتری علوم ازمایشگاهی بشناسی ! از علوم جدا شده
در ضمن وزارت علوم هم نبودذه وزارت فرهنگ بوده و شده 2 وزارت علوم و بهداشت
الانم که با 200 هزار ماشالله همه دکتر دامپزشک هستند
رامین خسروی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
3
0
بنظر میرسد ایشان انسان خوب و در عین حال هدفدار و متخصص و خدمتگذار مردم است
انگشتر عقیق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۳
2
3
با آرزو موفقیت برای دکتر ملایمی و پسر گل شون

این مقاله رو که میخونم بیشتر متقاعد میشم که بسیاری از دانشجویان حق دارند ندونند از زندگی چی میخوان، ولی نتیجه رو که در این مقاله خوندم خوشحال شدم که دکتر ملایمی اجازه دادند که بچه شون به سمت علاقه شون بره.
ابوالقاسم درودیان ، مریلند
|
United States of America
|
۰۷:۴۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۱۳
1
3
تبریک به آقای دکتر ملایمی و سینمای ایران، امشب شاهد دریافت جایزه بزرگ سینمایی (اسکار ) توسط حسین ملایمی و همسرش در انیمیشن کوتاه بودم که افتخار بزرگی است،
نظر شما
ادامه