کد خبر: ۸۱۷۰۴
تعداد نظرات: ۷ نظر

حکیم مهر: رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، با اشاره به خدمات این مجموعه در حمایت از دامداران گفت: طی سال جاری اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد ریال برای حفظ و حراست از جمعیت دامی شهرستان هزینه شده است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، «دکتر علیرضا قدرتی»، با بیان اینکه این مبلغ از محل اعتبارات متمرکز و ملی تامین شده است افزود: این اعتبار صرف خرید واکسن و مواد بیولوژیک برای مبارزه با بیماری های دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل با هدف حفظ سرمایه دامی و حمایت از دامداران و تولیدکنندگان شده است.

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، با بیان اینکه فعالیت های دامپزشکی با وجود و یا عدم وجود اعتبارات متوقف نمی شود یادآور شد: مجموعه بخش دولتی و غیر دولتی دامپزشکی در کنار یکدیگر بهداشت دام و بهداشت عمومی جامعه را تامین می کنند.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
1
8
2 میلیارد ریال جسارتا هزینه حتی یک روز یک شهرداری طرقبه هم نیست.باید تاسف خورد به حال دامپزشکی که بابت خرید واکسن در یک سال یک شهرستان کلا دویست میلیون تومان هزینه شده که لابد هزینه واکسیناسیون هم در یک سال 20 میلیون تومان بوده یعنی ماهی کمتر از دو میلیون تومان .....یعنی هیچ.
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۷:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
0
8
باسلام،بیان شما ، کاملا نادرست است.این دیدگاه بشدت مخرب اعتبارات و تغییردهنده دیدگاه دستگاههای تخصیص دهنده اعتبارات مانند سازمان برنامه و بودجه و ... به دامپزشکی می باشد.سوال ؛ اگر به کارمند شما سه ماه حقوق ندهند ، اگر به شما خودرو کافی ندهند ، اگر به شما خودرو استیجاری برای مراجعه به دامداری ها ندهند ، اگر به شما واکسن و مواد بیولوژیک ندهند ، اگر به شما تجهیزات لازم فتی و اداری به روز ندهند ، شما چگونه می توانید فعالیت های خود را در کنترل و پیشگیری از بیماری ها و ارائه خدمات ادامه دهید.اینکه چند واکسن و مواد بیولوژیک به ارزش دویست میلیون تومان برای شما بصورت ملی تامین شده ، این هم اعتبارش برای سازمان دامپزشکی داده شده و واکسن خرید شده و واکسن را به شما داده اند.پس اگر اعتبار به سازمان داده نمی شد ، شما هم قادر به ادامه فعالیت و خدمت در کنترل بیماری ها نبودید.متاسفانه تکرار این دیدگاه و خبررسانی بصورت پیوسته با عباراتی شامل : دامپزشکی خدمت بی منت ، دامپزشکی سرباز گمنام سلامت ، ادامه فعالیت دامپزشکی حتی بدون اعتبار یا با اعتبار کم ، برداشت اشتباه از واژه خدمت جهادی و ... باعث شده که سال به سال ، اعتبارات دامپزشکی علیرغم توسعه روزافزون دامپروری ها و افزایش مراکز عرضه و ... ، کاسته شده و هم پای تورم و نیز سایر دستگاهها رشد نکند.فرض کنید فرماندار شما این خبر را ببیند ، آیا با خود نمی گوید ایشان که بدون اعتبار هم می تواند کار کند ، پس اعتبارش را به ی اداره ای بدهم که نیازمند است.در حالی که نیازمند واقعی دامپزشکی است ولی شما با این ایده ، خود را غنی نشان داده اید و نتوانسته اید حق بخش و آنچه نیاز است را بگیرید ولی یک دستگاه دیگر همیشه می گوید برای انجام وظایفم نیاز به خودرو و اعتبار و نیروی انسانی دارم.خوب حتما با دیدگاه شکل گرفته ، اعتبار را به او می دهند و همین می شود که هر سال بیست و پنج هزار پرستار ، در همین حدود معلم و ... برای وزارت های بهداشت و آموزش و پرورش گرفته می شود ولی سازمان دامپزشکی ، نزدیک حداقل پانزده سال است که می خواهد سه هزار نیرو بگیرد و دریغ از توجه ، سازمان امور اداری و استخدامی.هر سال تعداد کثیری بازنشسته می شوند و حتی نسبت سه به یک جایگزینی رعایت نمی شود.مطلب زیاد است و دیگر کافی است.بنابراین برای دریافت اعتبارات و ... لازم است اول نوع دیدگاه به مسائل ، تغییر کند.
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
1
7
این چه ادعای خلاف واقع و غیر علمی است؟ یعنی چه که یک مدیر محترم و تحصیل کرده دولتی تصدیق نماید که «فعالیت های دامپزشکی با وجود و یا عدم وجود اعتبارات متوقف نمی شود»؟ اگر این گفته ایشان حقیقت دارد، پس چرا به سازمانها بودجه تعلق میگیرد؟

آیا شخص ایشان بدون حقوق یک روز بر سر کار خود حاضر میشوند؟ آیا بدون پول میتوان واکسن و دارو و سم تهیه کرد؟ آیا بدون پول میشود نیروی انسانی متخصص جهت انجام امور دامپزشکی استخدام کرد؟ آیا در قرن بیست و یک، همچین ادعاهایی از جانب مدیران دولتی محلی از اعراب دارد؟ آیا وظیفه یک مدیر کاردان بازگویی حقایق و دلایل اثربخشی سازمان ها و تلاش در جهت کسب بودجه بیشتر نیست؟ آیا با تعارف و پوشاندن حقیقت میتوان سازمانی را بطور موثر مدیریت نمود؟
بقول امیر کبیر «اداره‌ی امور مملکت به توصیه‌ی عمه و خاله نمی‌شود» ...

زیاده جسارت است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۴
0
6
متاسفانه با تفکر افرادی مثل ایشون دامپزشکی از لحاظ شأن و جایگاه اجتماعی و معیشتی پایین ترین سطح قرار گرفته.
دکترای مدیریت
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
1
این بدترین تفکر است
اگر بدون اعتبارات فعالیت کنید یعنی کار شما کشک است و به مرور روحیه ها خواهد مرد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
1
0
اتفاقا چون ایشان را از نزدیک میشناسم مطمینم که به جد پیگیر همیشگی جذب بودجه برای بخش دولتی و خصوصی بوده اند و اینگونه مفت کاری و ارزان فروشی دامپزشکی در ذهنیتشون جایی نداره.صرفا بر مبنای یک مصاحبه که معلوم نیست در چه شرایط زمانی و مکانی گرفته شده شخصیت ایشان را قضاوت نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۵
0
3
واقعا متاسفم ............... یعنی چی که دامپزشکی بدون اعتبار هم کار می کند. این حرف ها فقط جایگاه دامپزشکی را مخدوش می کند.
نظر شما
ادامه