کد خبر: ۸۱۹۲۰
تعداد نظرات: ۴۶ نظر
گفت‌وگوی حکیم مهر با «حسین فتحی» دبیر نخستین انجمن استانی پیرادامپزشکان کشور:
وی افزود: اگر فروش مستقیم واکسن‌ها به دامداران متوقف شود و واکسن‌ها به دست واکسیناتورها برسد تا خودشان اقدام به تزریق کنند، قطعاً با کمبود واکسیناتور مواجه خواهیم شد. در این صورت، حتی پیرادامپزشکانی که اکنون شغل دیگری انتخاب کرده‌اند، می‌توانند به حرفه خود بازگردند ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی با هدف رفع مشکلات فراوان این صنف و پیگیری حقوق قانونی آن‌ها، به عنوان اولین انجمن استانی در کشور تأسیس شد.

«حسین فتحی» دبیر انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی در گفتگو با حکیم مهر، به مهمترین مشکلات این حوزه از جمله پایین بودن تعرفه‌های خدمات، تحویل مستقیم واکسن به دامداران برخلاف قانون و نبود حمایت‌های بیمه‌ای برای واکسیناتورها اشاره کرد.

وی تأکید کرد که انجمن نه تنها به دنبال اجرای صحیح قوانین موجود است، بلکه با تمرکز بر ظرفیت‌های بالای حرفه و توانمندی پیرادامپزشکان، از مسئولان خواسته که با اصلاح وضعیت، فرصت‌های شغلی و شرایط بهتری را برای اعضای انجمن فراهم کنند.

وی همچنین هشدار داد که تا زمانی که قوانین درست اجرا نشوند، وضعیت این حرفه بهبود نخواهد یافت و پیرادامپزشکان مجبور به ترک شغل خود خواهند شد.

تشکیل اولین انجمن استانی پیرادامپزشکان در کشور

انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی با هدف رفع مشکلات این صنف و پیگیری حقوق آنان تأسیس شد. حسین فتحی، دبیر انجمن اعلام کرد که این انجمن به همت اعضای هیئت مدیره فعلی، مخصوصا مهندس گنجه ریاست انجمن و همچنین دیگر اعضای هیئت مدیره مهندس میرزاجانی، مهندس رسولی‌فرد و مهندس جلالی‌فرد، پس از هماهنگی‌های اولیه و برگزاری انتخابات رسمی در تاریخ اول مهر سال ۱۴۰۳ در تبریز تشکیل شده است. این انجمن نخستین نمونه استانی در کشور بوده و تاکنون هیچ استانی اقدام به تأسیس چنین تشکلی نکرده است.

فتحی با اشاره به انگیزه اصلی تشکیل این انجمن اظهار داشت: «ما بیش از ۲۵ سال در این حرفه فعالیت داریم و همواره با مشکلات فراوانی مواجه بوده‌ایم، لذا تصمیم گرفتیم انجمن را تأسیس کنیم تا صدای ما به مراجع ذی‌ربط برسد و برای حل این مشکلات چاره‌ای اندیشیده شود.»

به گفته وی، پیرادامپزشکان همواره در جامعه دامپزشکی کشور نقش کلیدی داشته‌اند و به عنوان سربازان خط مقدم بهداشت و سلامت جامعه در صحنه بوده‌اند اما به دلیل نبود ساختار مشخص برای پیگیری مطالباتشان، بسیاری از مشکلات آنان حل‌نشده باقی مانده است.

دبیر انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی تصریح کرد: این انجمن در سه حوزه فعالیت دارد؛ گروه اول واکسیناتورهای دام و طیور هستند که مسئول تزریق واکسن برای دام‌های بزرگ و کوچک و همچنین طیور صنعتی و بومی هستند. گروه دوم شامل مسئولین فنی بهداشتی پیرادامپزشک می‌باشند که در مراکز عرضه محصولات خام دامی نظیر کشتارگاه‌ها، مراکز بسته‌بندی و قطعه بندی، مراکز جمع‌آوری شیر، دامداری‌ها، شیلات و کارخانجات خوراک دام و طیور مشغول انجام وظیفه هستند گروه سوم نیز تلقیح‌کاران دامی هستند که در حوزه تلقیح مصنوعی دام‌های بزرگ فعالیت دارند.

چالش‌های اصلی پیرادامپزشکان

فتحی در ادامه به چالش‌های اصلی پیرادامپزشکان اشاره کرد و گفت که مهم‌ترین مشکلات این صنف در بخش واکسیناسیون شامل پایین بودن تعرفه‌های خدمات، نبود نماینده‌ای از انجمن در تعیین این تعرفه‌ها، و فروش و تحویل مستقیم واکسن از سوی مراکز مایه کوبی به دامداران است که برخلاف قوانین بوده و واکسیناتورها را از حق قانونی خود محروم می‌کند.

وی توضیح داد: «تعرفه‌های بخش خدمات پیشگیری مخصوصا در بخش خصوصی به‌صورت یک‌طرفه و بدون مشورت با نمایندگان این صنف تعیین و از طرف مراجع مربوطه ابلاغ می‌شوند. از سوی دیگر، مراکز مایه‌کوبی که وظیفه تأمین واکسن و ارائه آن به واکسیناتورها را دارند، برخلاف قانون و در اکثر مواقع این واکسن‌ها را مستقیماً به دامداران می‌فروشند و تحویل می‌دهند. این اقدام باعث کاهش درآمد و تضعیف جایگاه واکسیناتورها شده و روند کار واکسیناسیون را از بابت رعایت زنجیره سرد مختل کرده است.»

دبیر انجمن به موضوع بیمه واکسیناتورها اشاره کرد و بیان داشت: علاوه بر این، بسیاری از این افراد در شرایط سخت، از جمله در مناطق کوهستانی و دشت‌ها، فعالیت می‌کنند و با خطرات مختلفی مواجه هستند، اما نه شامل سختی کار هستند و نه پوشش بیمه‌ای تأمین اجتماعی برای آنان در نظر گرفته شده است.

وی افزود: «واکسیناتورها به دلیل نوع کارشان در معرض خطرات بسیاری قرار دارند، از جمله حمله حیوانات وحشی، آسیب‌های ناشی از تزریق واکسن و مواجهه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام اما متأسفانه به دلیل تساهل مراکز مایه‌کوبی هیچ‌گونه حمایتی از سوی بیمه تأمین اجتماعی دریافت نمی‌کنند.»

به گفته فتحی، انجمن پیرادامپزشکان استان در مدت شش ماه فعالیت خود جلسات متعددی با ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی و مدیران ارشد دامپزشکی در استان برگزار کرده تا در راستای حل این مشکلات گام بردارد.

اهم اهداف انجمن در این جلسات ممنوعیت تحویل مستقیم واکسن به دامداران، مشارکت انجمن در تعیین تعرفه‌ها، تأمین بیمه تامین اجتماعی برای پیرادامپزشکان و رسیدگی به مشکلات کارشناسان مسئول فنی بهداشتی در مراکز بوده است.

فتحی ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌های مستمر و همکاری نهادهای مرتبط، بتوانند به نتایج مطلوبی دست یابند و شرایط بهتری را برای پیرادامپزشکان استان فراهم کنند.

پیگیری مطالبات کارشناسان مسئول فنی بهداشتی و تلقیح‌کاران توسط انجمن پیرادامپزشکان

انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی در راستای احقاق حقوق اعضای خود، خواستار اجرای دقیق آیین‌نامه‌های مربوط به مسئولین فنی و ساماندهی وضعیت تلقیح‌کاران شده است.

دبیر انجمن اعلام کرد: یکی از مهم‌ترین مطالبات، اجرای صحیح مواد ۱۸ و ۱۹ دستورالعمل اجرایی و آئين نامه نظارت بهداشتی است.

به گفته وی، ماده ۱۹ بر قطع ارتباط مالی مسئولین فنی با کارفرما تأکید دارد، اما در حال حاضر این افراد حقوق خود را مستقیماً از کارفرما دریافت می‌کنند که این موضوع استقلال نظارت آن‌ها را زیر سؤال می‌برد.

فتحی در این‌باره گفت: «یک مسئول فنی که باید بر بهداشت و سلامت فرآورده‌های خام دامی نظارت کند، نباید از کارفرمایی که بر عملکردش نظارت دارد، حقوق بگیرد. ما بارها این موضوع را به اداره کل دامپزشکی و نظام دامپزشکی استان منتقل کرده‌ایم و خیلی امیدواریم در آتیه نزدیک شاهد به ثمر رسیدن تلاش‌های جامعه دامپزشکی استان در این زمینه باشیم.»

وی همچنین در خصوص ماده ۱۸ آیین‌نامه اجرایی دامپزشکی که مربوط به تعیین تعرفه‌های مسئولین فنی است، اظهار داشت: خواست تمامی مسئولین فنی بهداشتی و کارشناسان مربوطه این است که مبنای تعیین حقوق‌ها جداول تعیین شده توسط کانون کشوری انجمن‌ مسئولین فنی باشد.

فتحی تأکید کرد: «اداره کار مسئولین فنی را کارگر محسوب می‌کند و حداقل حقوق مصوب را برای آن‌ها در نظر می‌گیرد، در حالی‌که در بخشی از رای هیئت عمومی دیوان عدالت اداری اعلام شده که مسئول فنی کارگر کارگاه نيست، بنابراین از اداره کل دامپزشکی استان و نظام دامپزشکی استان بعنوان متولیان واقعی این امر در موضوع حقوق‌ها انتظارات بیشتری داریم.»

علاوه بر این، انجمن به مشکلات تلقیح‌کاران نیز پرداخته و خواستار اصلاح شرایط فعالیت آن‌ها شده است. فتحی با اشاره به نبود استانداردهای مشخص در این حوزه گفت: «در حال حاضر، برخی تلقیح‌کاران بدون داشتن مدارک مرتبط دانشگاهی وارد این حرفه می‌شوند. این در حالی است که افراد متخصص با مدارک دانشگاهی معتبر، مانند کارشناسی کشاورزی یا دامپزشکی، برای ورود به این عرصه دوره‌های تخصصی طی می‌کنند. ورود افراد غیرمتخصص باعث ایجاد هرج و مرج در بازار کار و کاهش کیفیت خدمات شده است.»

فتحی تأکید کرد که این مشکلات بارها به صورت کتبی و شفاهی به مسئولان مربوطه اعلام شده است و انجمن پیرادامپزشکان همچنان پیگیر اجرای صحیح قوانین و ساماندهی وضعیت اعضای خود خواهد بود.

ظرفیت بالای پیرادامپزشکان در استان و ضرورت افزایش اعضای انجمن

فتحی در ادامه به تعداد اعضای انجمن اشاره کرد و گفت: «در حال حاضر تعداد اعضای رسمی انجمن 80 نفر است که هزینه‌های عضویت خود را پرداخت کرده‌اند و کارت عضویت دریافت کرده‌اند. این اعضا به صورت فعال در زمینه‌های مختلف کار می‌کنند. البته این تعداد نسبت به ظرفیت‌های بالقوه انجمن بسیار کم است. در استان آذربایجان شرقی بیش از 800 پیرادامپزشک وجود دارد که عضو نظام دامپزشکی هستند ولی در حال حاضر عضو انجمن نشده‌اند و بسیاری از آن‌ها نیز به دلیل مشکلات شغلی و اقتصادی از این حرفه دور شده‌اند.»

وی افزود: «بیشتر این افراد به دلیل مشکلاتی که در این حوزه وجود دارد، به طور فعال در حوزه‌های واکسیناسیون، مسئول فنی و تلقیح، کار نمی‌کنند و به دنبال فرصت‌های شغلی در زمینه‌های دیگر رفته‌اند.»

دبیر انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی در ادامه به مشکلات اساسی این حرفه اشاره کرد و گفت: "اگرچه در استان تعداد زیادی پیرادامپزشک وجود دارد، اما بسیاری از آن‌ها به دلیل مشکلاتی که در این حرفه وجود دارد، اکتیو نیستند. و این از تبعات عدم اجرای صحیح قوانین مخصوصا در بخش مایه‌کوبی است. به عنوان مثال، در حال حاضر در اکثر مراکز، واکسن‌ها به دامداران به صورت مستقیم فروخته و تحویل می‌شود، در حالی که طبق قانون این کار ممنوع است. اگر واکسن‌ها به جای فروش مستقیم به دامداران، به واکسیناتورها تحویل داده شود تا آن‌ها خودشان اقدام به تزریق واکسن کنند، آمار دامهای واکسینه شده بصورت صحیح توسط واکسیناتورها از طریق برگه تلقیح به مراکز اعلام و در ادامه ظرفیت‌های زیادی برای پیرادامپزشکان فعال فراهم خواهد شد و تعداد زیادی از افرادی که اکنون شغل دیگری دارند، می‌توانند به این حرفه بازگردند."

توصیه برای پیرادامپزشکان

فتحی همچنین توصیه‌ای برای افرادی که هنوز به انجمن نپیوسته‌اند و از این حرفه خارج شده‌اند، ارائه کرد و گفت: «آن‌هایی که به هر دلیلی از حرفه پیرادامپزشکی دور شده‌اند یا هنوز به انجمن نپیوسته‌اند، نباید ناامید شوند. ما در این حرفه ظرفیت‌های بسیار بالایی داریم که اگر مشکلات موجود برطرف شوند، می‌توانیم این ظرفیت‌ها را به کار بگیریم. بخش عمده‌ای از این ظرفیت در زمینه واکسیناسیون است. در حال حاضر واکسن‌های زیادی در شرکت‌ها تولید می‌شود و به مراکز توزیع می‌رسد، اما تنها بخشی از این واکسن‌ها توسط واکسیناتورها به دام‌ها تزریق می‌شود و بسیاری از این واکسن‌ها مستقیماً به دامداران فروخته می‌شود.»

او ادامه داد: «اگر فروش مستقیم واکسن‌ها به دامداران متوقف شود و واکسن‌ها به دست واکسیناتورها برسد تا خودشان اقدام به تزریق کنند، قطعاً با کمبود واکسیناتور مواجه خواهیم شد. در این صورت، حتی پیرادامپزشکانی که اکنون شغل دیگری انتخاب کرده‌اند، می‌توانند به حرفه خود بازگردند و از فرصت‌های شغلی موجود بهره‌مند شوند.»

فتحی همچنین از وضعیت موجود به عنوان یک چالش بزرگ یاد کرد و گفت: «در وهله اول ما به دنبال وضع قوانین جدید نیستیم، بلکه هدف ما این است که قوانین فعلی به طور صحیح و مؤثر اجرا شوند. اگر این قوانین درست پیاده‌سازی شوند، می‌توانیم به ظرفیت‌های بالقوه این حرفه دست یابیم و از آن بهره‌برداری کنیم. همه اعضای انجمن باید با هم متحد شوند و از مسئولان بخواهند که این قوانین به درستی اجرا شود تا فرصت‌های شغلی زیادی برای پیرادامپزشکان فراهم شود.»

وی در پایان با تاکید بر این که انجمن پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی آماده است تا در جهت بهبود وضعیت شغلی این حرفه تلاش کند، افزود: شعار انجمن پیرادامپزشکان، «اتحاد همه برای هم» می‌باشد. اگر همه با هم متحد شویم و برای اجرای صحیح قوانین تلاش کنیم، مطمئن باشید که هیچ پیرادامپزشکی بیکار نخواهد ماند. ما در حال حاضر به دلیل اجرای نادرست قوانین با مشکلات زیادی روبرو هستیم، اما امیدواریم که با تلاش مشترک، شرایط تغییر کند و همه پیرادامپزشکان بتوانند به شغل خود ادامه دهند و از آن درآمد خوبی کسب کنند.

 

 

انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
مرکزمایه کوبی و کلینیک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
9
21
خواهشمند است عدم دخالت افراد پیرادامپزشکی را در امور درمان را مدنظرقراردهید تا مراکز درمانی بتوانند ب اعتماد ب این افراد از ظرفیت مفید آنها استفاده نماییند.دربعضی شهرستان ها واکسیناتورها خود را دکترمعرفی کرده و تمامی امور تشخیصی و درمانی را ب طور ناقص در روستاها انجام میدهند و همین امر سبب شده ک بنده ب عنوان ی کلیسنسین هرگز یه کاردان دامپزشک اقا را در مرکز خود استخدام نکنم و جهت انجام امور کلینیکی و سایر از این افراد استفاده ننمایم.کافیست چندماه کار کنند بعد از ان خودشان واکسن غیرمجاز میفروشند.بدون مشورت و اطلاع دکتر،اقدام ب تشخیص و ورمان و سرم تراپی،و جراحی و .... می نمایند.این امر مهمترین عامل درعدم حمایت از این افراد درمراکز خصوصی می باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
دربعضی شهرستان ها واکسیناتورها خود را دکترمعرفی کرده
با توجه به اینکه اغلب واکسیناتورها خود را دکتر می دانند لطفا جمله فوق را بصورت زیر تصحییح بفرمائید:
دربعضی شهرستان ها واکسیناتورها خود را دکترمعرفی نمی کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
احسنت درست میگید
ناشناس
| France |
۱۳:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
درست ميفرماييد
ولي اين موضوع به صورت متقابل هم بايد از طرف دامپزشكان رعايت شود به عنوان مثال استفاده از افرادي كه هيچ گونه تحصيلات مرتبطي ندارند در همه مراكز دامپزشكي گواه اين مورد است و همه بايد به حقوق همديگه احترام بگذارند
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
ضمن تشکر از دوستان آذربایجان شرقی به خاطر این همتی که به خرج دادند ولیکن به نظر من مشکل پیرادامپزشکان ساختاری و مربوط به نقص و مجمل گذاشتن تعیین تکلیف پیرادامپزشکان در قانون سازمان دامپزشکی کشور و آیین نامه ها و دستورالعمل های بعدی و قانون نظام دامپزشکی هست که آنچه را دیده فقط مربوط به دامپزشکان هست و بس. برادر بزرگوار اول بایستی جایگاه قانونی پیرادامپزشکان را تبیین نمود. ادعای امورات مربوط به صلاحیت دامپزشکان هم نباشد و نیست. مشکل اینجاست که پیرادامپزشکان همکاران درجه چندم این حرفه هم از منظر سازمان و دامپزشکان نیستند که بسیار ظالمانه و غیر منطقی هست. هر شغل و مجوزی برای دامپزشکان هست و اگر توان این را داشته باشند حتی مجوز واکسیناسیون را هم به سایر رده ها نمی دهند و زحمت آن را خود می کشند.
غرض اینکه اگر بر بحث های مالی کلید کنید به هدف خود نخواهید رسید که هیچ ، سنگ اندازی بیشتر هم خواهد شد.
پیرادامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
1
5
الان چندین انجمن پیرادامپزشکی در کشور داریم وحکیم هم با آنها مصاحبه کرده تیتر خبر شما عجیب هست
پاسخ ها
حسین
| Finland |
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
انجمن پیرادامپزشکان استانی که زیر نظر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی باشه در کشور اولین بار هست بقیه زیر نظر وزارت کار نیستند و شماره ثبت انجمن از وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ندارند بلکه صرفا درون سازمانی تعیین شده‌اند
حسین
|
Finland
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
7
باسلام
تمامی مراکز مایه کوبی طبق قانون موظف به بکارگیری دو نفر واکسیناتور دامپزشکی در مرکز هستند و نباید واکسن مستقیما تحویل دامدار بشود چون زنجیره سرد رعایت نخواهد شد و بهداشت و سلامت جامعه به خطر خواهد افتاد و از طرفی واکسن توسط یک فرد غیرمتخصص تزریق خواهد شد لذا وظیفه واکسیناتور مرکز هست که واکسنها را تزریق و آمار آنرا تحویل مرکز دهد همه چیز تدوین شده هست دل بخواهی نیست که شما حمایت بکنی یا نکنی بنابراین رابطه دوطرفه هست و البته پیرادامپزشکان هم نباید مستقیما در امور درمان دام‌ها ورود پیدا بکنند و حتما باید تحت نظر دامپزشک ارائه خدمات نمایند.
همکار
|
Canada
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
8
7
با توجه به اینکه در زمان تشکیل سازمان دامپزشکی رشته های پیرادامپزشکی به جز کاردانی وجود نداشته قوانینی برای این عزیزان وجود ندارد،وقتی دانشگاه ها پذیرش دارند و این عزیزان تادمقطع دکتری تحصیل میکنند و قطعا میدانیم که در دوره تخصص که ۵ سال میباشد به اندازه ۵ سال دوره دکترای عمومی تحصیل میکنند و قبلاز اون در مقاطع کاردانی ،کارشناسی،ارشد اکثر دروس را به جز کلنیکال طی نموده اند،باید قوانین جدید براساس رشته های جدید در دامپزشکی همانند وزارت بهداشت مصوب گردد،و در پستهای تخصصی و پستهای میانی مدیریتی جایگاه این دانش آموخته گان تعریف شود همانطور در وزارت بهداشت رعایت میشود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
در وزارت بهداشت هم به ارشدها و پی اچ دی ها مجوز نمیدن. چرا؟ چون پذیرش در کاردانی امتیاز تراز بسیار پایینی نسبت به پزشکی و داروسازی نیاز داره و به راحتی افراد پذیرش می شوند و مجوز دادن به این افراد به معنی زیرپا گذاشتن حق اون افرادی هست که از ابتدا در پزشکی و داروسازی و دندانپزشکی قبول شدن. در هیچ جای دنیا هم چنین حقی رو برای افرادیکه از کاردانی و کارشناسی و ارشد به دکترا رسیدن، قائل نمیشن. تعداد این افراد هم بسیار زیاد هست و حدود 10 برابر تعداد پزشکان و داروسازان و دندانپزشکان هستن. نمیشه که یهو به همه اینها مجوز مطب و داروخانه و آزمایشگاه بدن. کاملا دور از عقله چنین کاری.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
1
5
سازمان دامپزشکی و امور درمان نظام دامپزشکی از تجویز بی ضابطه دارو و آنتی بیوتیک توسط درمانگران غیرمجاز را با اجرایی کردن نسخه الکترونیک جلوگیری کنید وگرنه سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت مجری کنترل داروهای مصرف دامپزشکی خواهد شد
یک همکار مطلع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
4
ای کاش آقای فتحی می فرمودند که با کمک و مساعدت چه کسانی توانستند این انجمن را پس از سالها در استان تاسیس کنند. که اگر کمک ایشان نیود این انجمن تاسیس نمی شد. با تشکر
پاسخ ها
فتحی
| Finland |
۲۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
باسلام خدمت همکاران محترم
در تشکیل اولین انجمن صنفی پیرادامپزشکان استانی در سطح کشور که زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هست افراد زیادی دخالت داشتند که از همین جا به نوبه خودم از آنها تقدیر و تشکر مینمایم
لازم به ذکر هست استارت و ایده اولیه تأسیس این انجمن توسط آقای مهندس گنجه رئیس فعلی انجمن زده شد و پیرو ایشان آقایان وحید رسولی فرد و کامران میرزاجانی و جبارنژاد و جلالی فرد و فخیم و جعفری و لطفی و بنده حقیر و سایر عزیزان که امیدوارم بجهت آورده نشدن اسامی آنها در این مجال مرا عفو بفرمایند همواره در جهت تاسیس انجمن تلاشهای فراوان کردند.
قطعا در انتشار بیوگرافی و تاریخچه تاسبس انجمن صنفی پیرادامپزشکان استان آذربایجان شرقی که در آینده انجام خواهد شد اسامی تمامی افراد دخیل در تاسیس این انجمن و حامیان واقعی انجمن ، قید خواهند شد.
خدایا چنان کن سرانجام کار
که تو خشنود باشی و ما رستگار
یاحق
ناشناس
| Germany |
۰۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
در تشکیل این انجمن به جز چند نفر پیرادامپزشک هیچ کس هیچ کمکی نکرده چه مادی چه معنوی اکثرا اعضا هیئت مدیره این انجمن را تشکیل دادند
کارمند
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
4
3
دوروزدیگه وارد سال نو میشیم بجای اینکه سازمان دامپزشکی پولی بده مزایایی بده اومده تسری هرماه میداد سی درصد کم کرده انتظار داره ماهم درست کارمونو انجام بدیم ارزش قاعل بشی به مارمند منم میشم اما برای خودشون ببین چندده میلیون مزایا برمیدارن
پاسخ ها
ناشناس
| Poland |
۱۷:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
داری حقوق میگیری باجم می خوای ؟
شرطم می زاری که کارتو درست انجام بدی؟؟
ناراحتی برو!
عجب رویی دارن این دولتی ها
بیرون اصلا برات کاری هست؟
ناشناس
|
France
|
۱۵:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
2
3
جناب فتحی در استان ما پیرادامپزشکان پیج اینستای فعالی دارن و از ویزیت دام حتی اسب استوری میزارن ، برخلاف قانون خودشون رو موسس درمانگاه معرفی میکنن ، شناسنامه بهداشتی حیوانات خانگی درست میکنن و اسم خودشون و شماره نظام رو میزنن داخل شناسنامه ، تشخیص آبستنی غلط میدن ، پروالاپس جا میزنن سخت زایی منجر به مرگ مادر یا گوساله انجام میدن . هیچکس هم بازخواستشون نمیکنه . تعداد مریضهای اینا گاها بیشتر از دامپزشکان درمانگر هست .پس دامپزشکا حق دارن کار بهشون نسپارن مگراینکه نفعی براشون داشته باشه
پاسخ ها
همکار
| Sweden |
۱۸:۳۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
باسلام و احترام
به احتمال زیاد دلیل این کار برخی پیرادامپزشکان رفتارهای متقابل دامپزشکان بوده است و بالعکس.
البته قانون هست و برخورد هم می‌شود چنانچه قبلا نمونه‌های زیادی از برخورد قضائی داشته‌ایم.
اکنون هدف چیست؟ اصلاح این نوع اعمال هست
و اصلاح بوجود نمی‌آید مگر آنکه هرکس از خودش شروع بکند بسم الله.
جامعه دامپزشکی نیاز به فرهنگ سازی دارد وگرنه هرگز به گرد پای جامعه پزشکی هم نخواهیم رسید.
X
| Germany |
۰۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
هرگاه درمانگاه ها دست از فروش واکسن و تزریق واکسن به توسط خودمسئول مرکز برندارند و ازاین عنوان که پیرادامپزشک درمان‌میکند استفاده کنند همین منوال پیش خواهد رفت
ناشناس
| France |
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
دوست عزیز xکجای قانون نوشته دامپزشکان اجازه واکسن زدن ندارن ؟حتی در کلینیک های پت ، صاحبان پت اجازه نمیدن پیراپزشکان واکسن بزنن به پتشون .حتی واکسن های اسب کاملا تخصصی ه و دامپزشک باید بزنه . اگر پیرادامپزشکی کیسی رو به دامپزشک معرفی کنه اصلا نگران این نیست که واکسیناسیون دامداری رو از دست میده ولی بعکس کافی پیرادامپزشکی بخاطر تزریقات دارویی که دامپزشک تجویز کرده پاش به دامداری برسه . نه تنها بعضا داروها رو تغییر میده و کلی دامپزشک رو تخریب میکنه دیگه از دامداری خارج نمیشه .
میلاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
4
6
باسلام خدمت بزرگواران خواستم خدمت دامپزشکها عرض کنم الان دیگه دانشگاها با رتبه خیلی بالاتر دانشجو دکتری میگیرن دانشگاه ازاد با رتبه شصت هزار هم دامپزشکی قبول میشی که اصلا بار علمی ندارن و قابل مقایسه با پی اچ دی نیست که گذشت از ازمون ورودی امتحان برد تخصصی و مصاحبه دارن مدرک زبان ept مقاله isi دارن طول دوره اش هم به اندازه دوره دکتری عمومی هست
پاسخ ها
ناشناس
| Brazil |
۱۹:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
ما دو نوع تخصص در پزشکی و دامپزشکی داریم، یک نوعش PhD هست که کاملا تحقیقاتی هست و هیچ نوع آموزش بالینی ندارن و هم از دکتری حرفه ای و هم از ارشدها، پذیرش میکنن. یک نوع هم تخصص های بالینی هست که آموزش هاشون کاملا کلینیکی و بالینی هست و فقط از بین دامپزشک یا پزشک، پذیرش میکنند. اون چیزی که شما میگید همون PhD هست که فقط ارزش تحقیقاتی داره و به هیچ عنوان هم طراز دکتری حرفه ای نیست. ضمن اینکه همچنان ورود به رشته های دکتری حرفه ای و پزشکی ترازها و رتبه های بالایی نیاز داره. اگر کسی هم با رتبه پایین قبول بشه احتمالا به لطف سهمیه هست که حتی در این حالت هم احتمال قبولی با رتبه 60 هزار بسیار کمه.
سحر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
در پاسخ ناشناس 19:49
بله دو نوع تخصص رو بسیار خوب توضیح دادید
اما phd صرفا تحقیقاتی نیست بجز یکسری تخصص های بالینی پزشکی و دامپزشکی تمامی رشته های دانشگاهی اعلا ترین مرحله علمی phd است یعنی در اون حیطه علمی بالاترین نگاه علمی و تخصص را دارد
حالا اگر شما با توصیف اون در حیطه تحقیقی بودن میخواید اون رو کم ارزش تر جلوه بدید یا تخصصش رو به فعالیت های آکادمیک محدود کنید اون هم صرفا به علت منفعت طلبی خودخواهی و نگرانی از از دست دادن یکسری مشاغلتون باید روی طرز فکرتون تجدید نظر کنید...
یا حق
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
2
2
در سازمان محبوب دامپزشکی یعنی سازمان دامپزشکی کشور که واقعا کلیه افراد اداری دامپزشک کاردان وکارشناس ارشد وphd رشته های دامپزشکی همه در کنار هم رحمت می کشند تا چنین سازمان محبوب وکارامدی خلق شود به نظرمن که یک نظر واقعی است تمام قوانین سازمان دتمپزشکی چه در بخش خصوصی وچه بخش دولتی برای کار همکاران محترم دامپزشک وقسمتی هم در مورد کاردانهای دامپزشکی است وسایر رشته های زیر گروه دامپزشکی کارشناس ازمایشکاه کارزشناسا ارشد قارچ شناسی کارشناس ارشد ویروس .... وحتی phd جایگاه قانونی وکاری برای انها تعریف نشده است در بخش خصوصی که اصلا همه در جایگاه کاری کاردان میباشند وقتی دامپزشک هم دامپزشک است وهمه کارشناس کلیه واحدهای سازمان وادارات زیر مجمومه می تواند باشدونیاز به تعدادی کاردان است چرا این همه مدر ک سایر ردها مثل قارچ_ ویروس_ انگل شناسی_ بهداشت مواد غذایی _و۰۰۰۰ یا اینکه باید جایگاه قانونی وکاری برای انها در بخش خصوصی ودولتی فراهم شود باید جایگاه قانونی واجتماعی برای فعالیت انها فراهم شود یا اینکه تمام اینها حذف شود وفقط دامپزشک وکاردان جذب دانشکاه شوند وجذب بخش خصوصی ودولتی شوند یا را حل دیگراینکه دامپزشگ دکتر دامپزشک است فعالیت در حیطه دکتر دامپزشک داشته باشد چه بخش خصوصی وچه در بخش دولتی وکاردان وکاشناسی عمومی دامپزشکی در بخش دولتی وخصوصی تصویب شود ودانشگاهها نیز براساس ان عمل نمایند واز این به بعد این سه رشته در دانشکاه وادارات جذب شوند واسلام
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
0
4
فروش واکسن به دامدار توسط مراکز مستقل مایه کوبی آن هم با سود بسیار ناچیز هم منزلت و شخصیت کار واکسیناتور و دامپزشکی را ازبین برده و هم درآمد واکسیناتورها رو به حداقل و نتیجه کلا بیزاری و فرار فعالان واکسیناتور دامی از این حرفه شده.
َکاردان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۷
2
4
کار را به کاردان بسپاریم. کاردان دامپزشک
امیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
1
3
الهییی شکرکه علیرغم داشتن مدرک دکتراازدانشگاه معتبرازاین حرفه وازاین سازمان نظام که بی دروپیکرترین سازمان کشورهست وهیچوقت وظیفه ش رودرقبال همکارانش حتی ذره ای انجام نداده فاصله گرفتم وبسمت تولیدغیرحرفه دامپزشکی رفتم...خداااایاهزاران بارشکرت...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
2
5
متاسفانه ساختار تعریف شده برای پیرادامپزشک غلط بوده زیرا اگر قرار بر این باشد که طرف دو سال در دانشگاه درس بخونه و بعد از فارغ‌التحصیلی بیاد واکسن بزنه به نظرم هدردادن بودجه بیت المال بوده لذا برای عزیزان کاردانی که تحصیلات آکادمیک دارن باید شرایطی فراهم بشه که بتوانند از مقطع کاردانی به دکتری دامپزشکی ادامه تحصیل بدهند با ایجاد شرایط جدید
در ضمن عزیزانی که نسبت به تشخیص بیماری عزیزان کاردان ایراد می‌گیرند باید خدمتشان عرض کنم که وقتی در مجموعه گاوداری‌های کشور افرادی با مدرک سیکل مبادرت به جراحی جابجایی شیردان میکنند از افراد پیرادامپزشک ایراد نگیرید
ناشناس
|
France
|
۱۴:۲۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
1
1
چشم ایراد نمیگیریم .
محمد آیدین فرد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
3
5
با سلام
پیرا دامپزشکان همه واحد‌های و دروس مورد نیاز دامپزشکی را به صورت فشرده پاس کرده اند و و فعالیت آنها محدود به تزریقات نمی شود و بعضی ها بار علمی و تجربی خوبی هم دارند.
ما نیاز شدید به پر و بال قانونی از سازمان محترم دامپزشکی داریم.
بهره کشی و یا نان کسی را بریدن هنر نیست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
اگه اینجوری ه که پرستاری هم پزشکی فشرده ست . بره مطب بزنه و جراحی کنه
پيرادامپزشك
| France |
۱۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
دوست ناشناس اصلا قياس درستي نيست
كسي نميگه كه كاردان يا پرستار ميتون جراحي كنه !!
مگه همه مجوزها محدود به درمان و جراحي هستش ؟
در ضمن شما در كدام بيمارستان ديديد كه به جاي پرستار از افغاني يا نيروي كار غير مرتبط استفاده كنند ؟
بايد به جايگاه هاي همديگه احترام بزاريم
صابر احمدپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
3
2
والا فعلا که پیرادامپزشکان، دامپزشکان رو بیکار کردند..و استناد اداره کل دامپزشکی هم اینه که چون شاکی خصوصی ندارند هر کاری می تونند انجام بدند..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
0
0
آقای حسین فتحی عزیز همه انجمن های دامپزشکی ک تاسیس شده اند و یا فکر تاسیس دارن استقلال ندارن و غلام حلقه ب گوش اداره کل اون استان و مدیر کل اون هستن الان نظام دامپزشکی های استان‌ها استقلال ندارن چ برسه ب انجمن ها ی پیرا دامپزشکی همه غلام حلقه ب گوش مدیر کل هستن اگه کسی مخالف نظر من هست همین جا اعلام کنه
پاسخ ها
فتحی
| Finland |
۱۵:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
باسلام
انجمن‌های صنفی کاملا مستقل هستند زیر نظر وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی.
هیچ انجمنی غلام حلقه به گوش هیچ ارگانی نیست مگر آنکه هیئت مدیره آن بخواهند که غلام حلقه به گوش باشند.
ضمن احترام به ارگانهای ذیربط مثل اداره کل دامپزشکی و نظام دامپزشکی، انجمن‌ها فقط صدای رسای اعضای زیرمجموعه خود هستند انجمن‌ها فقط یک تریبون هستند انجمن‌ها شخصيت حقوقی تمام اعضای زیرمجموعه خود هستند.
قدرتی که انجمن‌ها دارند را هیچکسی ندارد اگر اعضای آن با هم متحد باشند.
ما اکنون دو کار می‌توانیم بکنیم تزریق انرژی منفی به خودمان و نرسیدن به هیچ هدفی و یا تزریق انرژی مثبت به خودمان و تقویت انجمن‌ها و قدم به قدم رسیدن به اهداف و مقاصد مد نظر.
دوستان به نظر شما کدام را انتخاب بکنیم؟ اگر تزریق انرژی منقی و ناامیدی فایده‌ای دارد بسم‌الله شروع کنیم

یاحق
علی سهرابی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
1
5
با سلام خدمت همه همکاران عزیز
تا وقتی که دامپزشکان برای تخصص های دیگر ارزشی قائل نیستند و خود را علامه دهر می دانند قطعا تنش بین پیرادامپزشکان و پزشکان وجود خواهد داشت دامپزشکان که دو واحد کنترل کیفیت شیر خوانده اند در امور مربوط به بهداشت مواد غذایی نظر می دهند بنابرین با این اوصاف کاردان های دامپزشکی هم می توانند خدمات درمانی و کلینیکی انجام دهند با تشکر
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۱۳:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
دقيقا همينطور است ، خانواده اي كه ارزش اعضاي خودشو ندونه قطعا خودشو ضعيف ميكنه
در قوانين دامپشكي فقط منافع دامپزشك عمومي ديده شده و بقيه رو در حد كاردان ديده و خودشون هم ميدونستند كه قوانين ضعف داره هيچ صحبتي از مدارك كارشناسي و كارشناسي ارشد و phd نشده
محمد آیدین فرد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۸
1
0
تا زمانی که از ته قیف وارد دانشگاه شدن مده و هزار و یک جور دانشگاه وجود داره این مشکلات هم ادامه دارد.
میلاد
|
Malaysia
|
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
1
4
من یه سوال از دامپزشکان پر مدعا داشتم مگر تو پزشکی کسی که دکتری عمومی خونده میتونه بره تو کارخانجات مواد غذایی مسول فنی بشه یا بره داروخانه بزنه یا آزمایشگاه دامپزشک اگر هم بار علمی و تجربه خوبی داشته باشه فقط حقش کلینیک هست دامپزشک تو کل دوره پنج سالش مگر چقدر واحد بهداشت وکنترل کیفی مواد غذایی پاس کرده که بشه مسول فنی خوراک دام کارخانه شیر یا سایر واحدهای تولیدی و حق سایر رده های دامپزشکی که تو این حوزه تخصص گرفتن رو ضایع کردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
0
3
مشکل اینجاست که شرکت های پخش‌ استانی که برخی از آنها در نظام دامپزشکی استان‌های خود پست دارن باعث بوجود آوردن مراکز وابسته و بیمارستان های دامپزشکی شدن که از این طريق فروش دارو و واکسن آنها به خاطر منافع شخصی ،نسخه پیچی جهت فروش دارو و واکسن های خود افزایش یابد. درصورتیکه هر مسئول فنی بایستی در یک قسمت مشخص فعالیت نماید و اینکه تا زمانیکه مراکز وابسته به مستقل تبدیل نشود مشکلات بیشتر نیز خواهد شد.
احمد
|
Germany
|
۱۳:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۹
0
3
فقط به فکر آقایون دکتر هستید که سرد و گرمشون نشه یه موقع
اینهمه حرف فایدش چی بوده تا حالا؟چه کاری انجام دادید؟فقط حرف!!!!!
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۳
0
1
آفرین کاردان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
0
نمیشود واکسیناتور را به دامدار تحمیل کرد بخصوص که الان مسئول فنی دارن و خودشان تحصیل کرده هستند خودشان دوره مهارت دیده اند همانطور که نمیشود تزریقاتی را به شما تحمیل کرد
پاسخ ها
حسین
| Netherlands (Kingdom of the) |
۰۶:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
دوست عزیز بحث تحمیل واکسیناتور نیست بحث تحویل واکسن به دامدار هست که زنجیره سرد رعایت نمی‌شود و واکسن‌ها اثر نمی‌کنند ضمن اینکه واکسن با دارو فرق دارد و اصولا باید توسط پیرادامپزشک متخصص که از این راه هم امرار معاش میکند تزریق شود وگرنه چه کسی می‌خواهد جواب به خطر افتادن بهداشت و سلامت جامعه را بدهد
انجمن صنفی مسولین فنی اصفهان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۶
0
1
درود بر شما و قدرت کاردان ها
مسعود
|
Canada
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۲
0
0
دامپزشکان گرامی با ۵ سال دانشگاه بودن خدا رو بنده نبستن و در هما حوزه های مربوط به دام و طیور ورود می‌کنند. با جیره های غذایی غیراصولی که ارایه می‌کنند متخصصان تغذیه دام و طیور رو بیکار میکنند، در کارخانجات لبنی، حضور دارند. در کشتارگاه حضور دارند، پیرادامپزشکان رو به حساب نمیارند، دارو و درمان و واکسن رو دست گرفته اند به کسی اجازه ورود نمیدند و ...
بر عکس دوستان که سازمان دامپزشکی رو ناکارآمد جلوه دادند، بسیار کارآمد هست که هر امور مربوط به دام، طیور و آبزیان رو منوط به شماره نظام دامپزشکی کرده و دست همه فارغ التحصیلان علوم دامی و پیرادامپزشکی رو گذاشته تو حنا.
نظر شما
ادامه