کد خبر: ۸۲۸۳۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی در جلسه هم‌اندیشی با مسئولین موسسه رازی:
«دکتر عباسعلی مطلبی» بر آمادگی کامل سازمان جهت همکاری در زمینه‌های شناسایی بیماری‌ها، چهره‌های شاخص دامپزشکی، حضور مؤثر در سند امنیت غذایی و ایجاد ساختارهای نوآورانه تأکید کرد ...

حکیم مهر: جلسه هم‌اندیشی میان سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران و موسسه تحقیقاتی واکسن و سرم‌سازی رازی با هدف ارتقاء همکاری‌های علمی، پژوهشی و اجرایی، با حضور رؤسا و معاونین دو مجموعه در محل سازمان نظام دامپزشکی برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی، در ابتدای این نشست، «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی با اشاره به وظایف قانونی این سازمان در حوزه تحقیقات و پژوهش، بر اهمیت بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود به‌ویژه در موسسه رازی تاکید کرد.

وی با بیان اینکه در دوره جدید سازمان، ۱۴ کمیته تخصصی با حضور اساتید، متخصصان و نمایندگان ارگان‌های مرتبط تشکیل شده‌اند، پیشنهاد داد نماینده‌ای از موسسه رازی در هر یک از این کمیته‌ها حضور یابد تا ارتباطات میان‌سازمانی ساختاریافته و اثربخش شکل گیرد.

رئیس سازمان نظام دامپزشکی برخی از این کمیته‌ها را به‌منزله اتاق فکر سازمان دانست که می‌توانند نقش مؤثری در اعتلای بخش خصوصی دامپزشکی ایفا کنند.

وی همچنین بر لزوم همکاری مشترک در زمینه شکل‌گیری شرکت‌های دانش‌بنیان تأکید کرد و گفت: «سازمان نظام دامپزشکی، به‌عنوان نهادی غیردولتی و چابک، می‌تواند در مسیر توسعه این شرکت‌ها از ظرفیت‌های علمی و زیرساختی موسسه رازی بهره‌برداری کند.»

دکتر مطلبی با اشاره به جامعه ۵۰ هزار نفری دامپزشکان کشور، از سازمان نظام دامپزشکی به‌عنوان یکی از مشتریان راهبردی محصولات موسسه رازی نام برد و بر آمادگی کامل سازمان جهت همکاری در زمینه‌های شناسایی بیماری‌ها، چهره‌های شاخص دامپزشکی، حضور مؤثر در سند امنیت غذایی و ایجاد ساختارهای نوآورانه تأکید کرد.

وی افزود: «سازمان نظام دامپزشکی می‌تواند یکی از مهم‌ترین کانال‌های اطلاع‌رسانی درباره اثربخشی واکسن‌ها و سایر تولیدات موسسه در سطح جامعه دامپزشکی کشور باشد.»

در ادامه، «دکتر علی اسحاقی» رئیس موسسه رازی نیز ضمن استقبال از تقویت همکاری‌ها، از کم‌توجهی‌های گذشته در سطح همکاری‌های دامپزشکی با موسسه گلایه کرد و اظهار داشت: «علی‌رغم سرمایه‌گذاری‌های سنگین موسسه در راه‌اندازی آزمایشگاه‌های تخصصی، از جمله آزمایشگاه بین‌المللی آبله گوسفند و بز، ارجاع نمونه‌ها از سوی دستگاه‌های متولی دامپزشکی بسیار محدود بوده است.»

وی با اشاره به ظرفیت قابل‌توجه ۱۵ آزمایشگاه دام و طیور تحت نظر موسسه رازی، آمادگی کامل این موسسه را برای همکاری با سازمان نظام دامپزشکی کشور و ارتقاء امنیت غذایی اعلام کرد و خواستار بهره‌برداری شایسته‌تر از این ظرفیت‌ها شد.

در این جلسه مقرر شد:

 - نماینده‌ای از سازمان نظام دامپزشکی به‌صورت دائمی در جلسات شورای راهبردی دامپزشکی حضور یابد.

 - جلساتی جهت طراحی مدل همکاری آموزشی، بازآموزی و دوره‌های تخصصی مشترک با استفاده از زیرساخت‌های موسسه رازی برگزار شود.

 - دستورالعمل مشترک برای دریافت نمونه‌های آزمایشگاهی از سوی سازمان نظام دامپزشکی تدوین و پس از تأیید نهایی و ثبت پروتکل‌های بهداشتی، در اختیار بهره‌برداران قرار گیرد.

این نشست، آغازی برای بهره‌برداری حداکثری از توان علمی و پژوهشی موسسه رازی در مسیر توانمندسازی و پیشبرد اهداف حرفه دامپزشکی کشور بود.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
0
2
چرا افراد غیر دامپزشک باید در جلسات نظام دامپزشکی حاضر و تصمیم بگیرند؟!
کامیاب قیصربیگی
|
Finland
|
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
0
0
سلام.با آرزوی پیروزی و سر بلندی ملت ایران در برابر متجاوزان داخلی و خارجی .
این جلسات کار آموزی و باز اموری است .

آنچه اهمیت دارد نتیجه در میدان است و تا حالا عملا آورده آی نداشته و هنوز هم تعرفه ها اعلام نشده و هیچ بهانه ای پذیرفتنی نیست .
شعار به آب و نان و توسعه کشور منتج نمی شود
نظر شما
ادامه