کد خبر: ۸۲۸۴۸
تعداد نظرات: ۸ نظر
در محل سالن جلسات سازمان نظام دامپزشکی:
در این جلسه مقرر شد سه زیرکمیته مستقل شامل «کمیته حقوق حیوانات»، «کمیته رفاه حیوانات» و «کمیته اخلاق حرفه‌ای در دامپزشکی» به منظور رسیدگی تخصصی و همه‌جانبه به این موضوعات، تشکیل و فعال گردند ...

حکیم مهر: جلسه کمیته رفاه، حقوق حیوانات و اخلاق حرفه‌ای با حضور رئیس و معاونین سازمان نظام دامپزشکی و اعضای کمیته، در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان، در این نشست با تأکید بر اهمیت پرداختن به مسائل رفاه و حقوق حیوانات، آن را از مأموریت‌های مغفول اما اساسی سازمان دانست و اظهار داشت: «هدف اولیه از تأسیس سازمان نظام دامپزشکی، برای پرداختن و رسیدگی به موضوعاتی نظیر دامپزشکی قانونی، اخلاق حرفه ای دامپزشکی، بیمه خدمات درمانی دامپزشکی و سایر مسائل این چنینی خارج از چارچوب‌های دست‌وپاگیر بروکراسی دولتی بود.»

وی با اشاره به نقش سازمان نظام دامپزشکی، گفت: «این سازمان در کنار سازمان دامپزشکی کشور و با اتکا به دستورالعمل‌ها و قوانین مشخص، به عنوان نهادی مستقل شکل گرفت تا در حوزه‌های کلیدی دامپزشکی ورود کند.»

رئیس سازمان نظام دامپزشکی در ادامه با اشاره به سند راهبردی امنیت غذایی کشور گفت: «در سال‌های گذشته، این سند ملی به پیوستی اخلاقی نیاز داشت که تحت عنوان "اخلاق در کشاورزی و غذا" مطرح شد و در قالب کارگروه‌ها و وبینارهای ملی پیگیری گردید.»

دکتر مطلبی ارتقای اخلاق دامپزشکی در راستای آموزه‌های اسلامی را از وظایف اصلی سازمان برشمرد و افزود: «نگاه ویژه سازمان جهانی دامپزشکی به موضوع رفاه حیوانات، مسئولیت ما را در این حوزه دوچندان می‌کند.»

وی با اشاره به نشست‌ها و برنامه‌های برگزار شده در خصوص اخلاق و رفاه حیوانات، ابراز امیدواری کرد که این کمیته با پیگیری‌های هدفمند و تخصصی، منجر به تدوین قانونی جامع در زمینه رفاه و حقوق حیوانات شود. وی گفت: «رسیدگی به شرایط نگهداری حیوانات، برخورد با حیوانات، نحوه کشتار و وضعیت کشتارگاه‌ها، همگی نیازمند قانون‌گذاری‌های دقیق و مبتنی بر اصول حرفه‌ای، اخلاقی و بهداشتی هستند.»

در پایان این جلسه، با توجه به دستور کار مبنی بر بازنگری در ساختار کمیته‌ها، مقرر شد کمیته‌ای با عنوان «کمیته رفاه، حقوق حیوانات و اخلاق حرفه‌ای» به عنوان کمیته اصلی فعالیت خود را آغاز نماید و سه زیرکمیته مستقل شامل:

۱. کمیته حقوق حیوانات

۲. کمیته رفاه حیوانات

۳. کمیته اخلاق حرفه‌ای در دامپزشکی

به منظور رسیدگی تخصصی و همه‌جانبه به این موضوعات، تشکیل و فعال گردند.

 

 

انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
4
7
جای خوشحالی است که چنین کمیته ای تشکیل شده و نیت خیر رئیس سازمان از ان دریافت می شود. اما نکته حائز توجه این است که نحوه انتخاب اعضا چگونه بوده است؟ یکی از عزیزان عضو کمیته، سابقه ی طولانی در اظهارنظرهای غیرعلمی در ارتباط با کشتار سگها داشته به نحوی که از جانب رئیس سازمان حفاظت محیط زیست از هرگونه مسئولیت در این زمینه برکنار شده اند.
جا داشت از افرادی که حداقل به بدنامی در حوزه رفاه حیوانات شهره نمی بودند استفاده می شد.
کلینیسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
2
10
این کمیته، بدون حضور حتی یک‌کلینیسین!
آیا حاضران درکی از شرایط کار دامپزشکان بالینی،دارند؟
دکتر وحید عطارد
|
United States of America
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
4
8
بسی انجمنها بیاراستند ….. نشستند و‌گفتند و برخاستند

سالهاست این‌جلسات برپاست و هیچکدام به هیچ نتیجه ای نرسیده .. سوال اینجاست .. میگویند وقت طلاست ! چرا وقتی که طلاست را باید به دست باد وزان‌داد؟؟ از این جلسات بخاری برای گرمی تنی بر نخواهد خاست .
ناشناس
|
Estonia
|
۱۹:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۰
1
7
سلام
بیشتر کمیته فلسفه و اخلاق در کلینیکال پاتولوژی است .
موفق باشید
کامیاب قیصربیگی
|
Finland
|
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
1
1
ای کاش کمیته رفاهی هم برای همکاران بود و بعد برای حیوانات.
دیگه هم مشکلات بخش خصوصی حل شد .خدا رو شکر

وقتی سال‌ها آز یک حرفه تخصصی دور باشی ،نمی توانی اولویت بندی درستی از مشکلات داشته باشی .
سمیه سبزیان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
0
1
کمیته خوبی است اگر از نویسنده اصلی رفاه حیوان و حقوق حیوان دعوت هم به عمل می آمد. باز هم از دکتر سید حامد بهشتی ها که کلینیک بودند تشکر می کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۱
0
0
سلام . دامپزشکی . دام +پزشک . دامداری یعنی ....دامداران یعنی ..... الان دغدغه دام وطیوره ؟ . یا دغدغه سگ وگربه ؟!... اگردغدغه اینا غیر دامهای مردم هست ، خب باید اسم دامپزشکی تغییرکند . کلا دامپزشکی رورهاکنید دیگه قرارنیست زادوولدی طبق فرمایشات زنان نامحترم خارج نشین صورت بگیرد پس دیگه نیازی به گوشت وشیروماست وغیر...هم نیست چون رسانه های بیگانه سگ به جای فرزندتبلیغ میکنند .
خب وقتی بچه ای متولدنشوددرآینده انسانی وجودنداردکه نیازی داشته باشد خب سگهای بیچاره باید کی نگهداری کند؟ ..............................
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۷
0
0
رفاه انسان چی شد؟؟
نظر شما
ادامه