کد خبر: ۸۲۹۳۸
تعداد نظرات: ۵ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی:
«دکتر عباسعلی مطلبی» افزود: ارزیابی امکانات مراکز درمانی و رتبه‌بندی آن‌ها در حوزه‌هایی نظیر دام کوچک، دام بزرگ، پرندگان، کشتارگاه‌ها و کارخانجات بسته‌بندی در دستور کار سازمان قرار گرفته است ...

حکیم مهر: «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران در جریان بازدید از «بیمارستان دامپزشکی تهران»، ضمن تأکید بر نقش نظارتی و هدایت‌گر سازمان در حوزه دام‌های کوچک، از اجرای رویکردی جدید با سه محور نظارت کیفی، آموزش نیروی انسانی و رتبه‌بندی مراکز خدمات دامپزشکی خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، دکتر مطلبی با اشاره به مسئولیت قانونی سازمان نظام دامپزشکی در قبال مراکز ارائه‌دهنده خدمات دامپزشکی در کشور، اظهار داشت: ما وظیفه داریم بر نحوه ارائه خدمات مراکزی که تحت نظارت سازمان فعالیت می‌کنند، در تمام حوزه‌ها از جمله حیوانات اهلی، دست‌آموز، پرندگان، حیوانات آزمایشگاهی و... نظارت کنیم. این موجودات می‌توانند هم عامل انتقال بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان (زئونوزها) باشند و هم بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی بسیاری از خانواده‌ها. لذا سلامت و بهداشت عمومی جامعه، وابستگی مستقیمی به عملکرد درست این مراکز دارد.

دکتر مطلبی با بیان اینکه سازمان نظام دامپزشکی در راستای ایفای وظایف قانونی خود، سیاست هدایت، حمایت و نظارت هدفمند را دنبال می‌کند، افزود: «یکی از اهداف کلیدی ما، تضمین کیفیت و کمیت خدمات در مراکزی است که از سازمان مجوز دریافت می‌کنند. این مراکز نمی‌توانند به‌صورت سلیقه‌ای اداره شوند. ما موظف به بازدیدهای میدانی، ارزیابی وضعیت دارو، واکسن، شیوه‌نامه‌ها، نیروهای فعال و ساختار مدیریتی آن‌ها هستیم.»

وی همچنین به موضوع مهم آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: «سازمان نظام دامپزشکی مسئول احراز صلاحیت فارغ‌التحصیلانی است که قصد ورود به بازار کار دارند. این افراد پیش از ورود رسمی به عرصه حرفه‌ای، نیازمند بازآموزی و نوآموزی نظام‌مند هستند. بر همین اساس، ارزیابی امکانات مراکز درمانی و رتبه‌بندی آن‌ها در حوزه‌هایی نظیر دام کوچک، دام بزرگ، پرندگان، کشتارگاه‌ها و کارخانجات بسته‌بندی در دستور کار سازمان قرار گرفته است.»

رئیس سازمان نظام دامپزشکی در ادامه افزود: «در بازدید از بیمارستان دامپزشکی تهران، زیرساخت‌های آموزشی این مرکز نیز مورد بررسی قرار گرفت. این مجموعه دارای مجوز از دانشگاه جامع علمی کاربردی و سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور است و ظرفیت تبدیل‌شدن به یکی از مراکز آموزشی مورد تأیید سازمان را دارد. فارغ‌التحصیلان می‌توانند دوره‌های آموزشی و کارورزی را در چنین مراکزی طی کنند، صلاحیت‌شان ارزیابی شود و سپس با تأیید سازمان وارد عرصه کار حرفه‌ای شوند.»

وی در پایان ضمن تأکید بر تداوم این بازدیدها در سراسر کشور خاطرنشان کرد: «نظارت‌، آموزش و ارزیابی هدفمند سه ضلع رویکرد جدید سازمان نظام دامپزشکی برای ارتقای سطح کیفی خدمات دامپزشکی در کشور است.»

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
France
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
4
از کی تا حالا آزمون تایید صلاحیت بالینی برعهده سازمان صنفی واگذار شده؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
1
منظور فارغ التحصیلان دوره های پرستاری و کمک یار دامپزشکی هست توی دانشگاه علمی کاربردی و زیر نظر بیمارستان دامپزشکی پایتخت هست
هانی
|
Sweden
|
۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
1
این خبرارو میخونم خنده ام میگیره همین چند روز پیش حق منو ضایع کردن و بجای من کارشناس آزمایشگاه چون خانوم همکارشون بود فرستادن
ناشناس
|
France
|
۲۳:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
0
خیلی جالبه، رییس نظام دامپ کشور تعداد معاونت ها و پرسنل اش رو برای این ماموریت های ایده آلی اعلام کنه که آیا ظرفیت و صلاحیت چنین ماموریت هایی رو دارند یا نه.
تا کی شعار .................
دامپزشک
|
Finland
|
۲۳:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۴/۲۹
0
1
از وظایف اصلی نظام دامپزشکی، حمایت از صنف دامپزشکی است که تاکنون فقط در اخذ اجباری حق عضویت بدون کوچکترین خدمات حمایتی موفق بوده. رییس محترم نظام دامپزشکی کشور بجای تعاریف غیرمنطقی از وظایف نظام ، اگرابتدا موضوع ماده ۱۹ رو با راهکار اصولی و همفکری متخصصین حل کنند میشود گفت تفویض برخی از وظایف به نظام درست و صحیح بوده.
نظر شما
ادامه