کد خبر: ۸۳۰۰۷
تعداد نظرات: ۲ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی در جلسه کمیته تخصصی بهداشت و بیماری‌های پرندگان:
«دکتر عباسعلی مطلبی» با تأکید بر نقش راهبردی کمیته‌های تخصصی در سیاست‌گذاری حرفه‌ای، اظهار داشت: حوزه دامپزشکی در صنعت طیور، سهم بالایی در تولید دارد و ضروری است این سهم بر اساس شاخص‌های قابل سنجش تبیین شود ...

حکیم مهر: جلسه کمیته تخصصی بهداشت و بیماری‌های پرندگان با حضور «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، و اعضای کمیته تخصصی، همزمان به‌صورت حضوری و برخط (آنلاین) در محل سالن جلسات این سازمان برگزار شد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا، در ابتدای این نشست، «دکتر مهران مهدی‌پور» معاون آموزش و امور عضویت سازمان، با اشاره به اهمیت و فلسفه تشکیل کمیته‌های تخصصی، تأکید کرد: «با باور و اعتقادی که دکتر مطلبی به نقش این کمیته‌ها دارند، امیدواریم مسیر فعالیت‌های علمی در سازمان با قوت و انسجام بیشتری پی گرفته شود.»

وی افزود: «با حضور افراد صاحب‌تجربه و دارای ارتباطات مؤثر مانند دکتر مطلبی، می‌توان مشکلات موجود را از طریق طرح در کمیته‌ها بررسی و راهکارهای برون‌رفت را از سوی اساتید دانشگاه، پیشکسوتان و متخصصان عضو کمیته‌ها ارائه کرد.»

در ادامه، «دکتر سعید کرمی» نماینده سازمان دامپزشکی کشور، گزارشی از وضعیت فعلی بیماری آنفلوآنزا در کشور ارائه داد.

سپس «دکتر عباسعلی مطلبی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی، با تأکید بر نقش راهبردی این کمیته‌ها در سیاست‌گذاری حرفه‌ای، بیان داشت: «حوزه دامپزشکی در صنعت طیور، سهم بالایی در تولید دارد و ضروری است این سهم بر اساس شاخص‌های قابل سنجش تبیین شود.»

وی با انتقاد از نبود شاخص‌های مشخص برای نقش سازمان نظام دامپزشکی در افزایش تولید طی سال‌های اخیر، افزود: «اکنون زمان آن فرا رسیده که نقش سازمان در پایداری و ارتقاء تولید به‌صورت کمی و کیفی مشخص شود. ما با انبوهی از دستورالعمل‌ها و مقررات جدید مواجه هستیم که فشار مضاعفی به بدنه نظام دامپزشکی وارد کرده است.»

رئیس سازمان نظام دامپزشکی همچنین با اشاره به اهمیت حضور نظام در تصمیم‌سازی‌های کلان، تصریح کرد: «سازمان نظام باید جایگاه خود را در سیاست‌گذاری‌های حوزه طیور تثبیت کند. گاهی تصمیمات بدون حضور نمایندگان ما اتخاذ می‌شود و سپس انتظار هماهنگی کامل وجود دارد که این روند باید اصلاح شود.»

وی در بخش دیگری از سخنان خود، نقش آموزش مستمر و هدفمند را در افزایش توان تخصصی مسئولان فنی کلیدی دانست و خاطرنشان کرد: «مسئول فنی در واحدهای تولیدی مسئولیت‌های سنگینی بر دوش دارد و باید از نظر علمی کاملاً تجهیز باشد. نظام دامپزشکی باید با برگزاری دوره‌های آموزشی مؤثر، نقش فعال‌تری در توانمندسازی آنان ایفا کند.»

در ادامه جلسه، معاون فنی و امور صدور پروانه‌های سازمان نیز ضمن ارائه پیشنهادات تخصصی، خواستار برگزاری حداقل دو سمپوزیوم تخصصی نیم‌روزه در حوزه طیور شد. وی موضوع این سمپوزیوم‌ها را "برونشیت عفونی" و "آرنوویروس‌ها" اعلام کرد و تأکید داشت این رویدادها می‌تواند در مسیر آموزش نوآموزی و به‌روزرسانی اطلاعات حرفه‌ای همکاران بسیار مؤثر باشد.

در پایان این جلسه، احکام اعضای کمیته تخصصی بهداشت و بیماری‌های پرندگان توسط رئیس سازمان نظام دامپزشکی به اعضای حاضر اعطا گردید.

 

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۲
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
0
0
سنگ بزرگ نشانه نزدن است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۱
0
1
سلام
.............................
دکتر فرصت کم است برای خدمت به بخش خصوصی درحال له شدن زیردست وپای زورگویان مانند شهرداری ها
مالیات‌ها
نظام دامپزشکی که قبیله ای وهزینه ای به برخی پروانه اصلا نمی دهد
به برخی پروانه ۶ماهه وبعضی دیگر ۵ساله
چرامعلوم نیست کسی ازآنها نمی پرسند
.نظارت وکنترل صفر صفر
شبکه دامپزشکی هم فقط فشار
نظر شما
ادامه