حکیم مهر - یک مقام مسئول در سازمان دامپزشکی کشور نگهداری ماهیان زینتی را سبب ایجاد آرامش روحی و روانی دانست.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی از تولید بیش از 110 میلیون قطعه ماهی زینتی در کشور طی سال جاری خبر داد و گفت: ایران به عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان ماهیان زینتی در سال گذشته 14.5 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی از کشورهای جنوب شرقی وارد کرده است.
دکتر کاظم عبدی با اشاره به اینکه در بیش از 180 کشور جهان سالانه ماهیان زینتی واردات و صادرات میشود، گفت: سالانه 15 میلیارد دلار ارزش تبادلات تجاری ماهیان زینتی در جهان است.
وی از تولید بیش از 110 میلیون قطعه ماهی زینتی در کشور طی سال جاری خبرداد و اظهار کرد: علاوه بر تولید داخلی، ایران یکی از بزرگترین واردکنندگان ماهیان زینتی است؛ به طوری که سال گذشته 14.5 میلیون قطعه انواع ماهیان زینتی از کشورهای جنوب شرقی وارد کشورمان شده که نشانگر علاقه و تقاضای مردم نسبت به ماهیان زینتی است.
عبدی با اشاره به اینکه اصفهان یکی از قطبهای تولید انواع ماهیان زینتی است، امسال در آستانه سال جدید، استان اصفهان 20 میلیون قطعه ماهی زینتی تولید میکند.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی با بیان اینکه تاکنون بیش از 70 گونه ماهی زینتی در کشور تولید شده است، گفت: با توجه ویژه به این صنعت میتوان ارز آوری مناسبی را در کشور دنبال کرد که این امر اشتغال مناسبی را نیز همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه تکثیر و پرورش ماهیان زینتی اشتغالزایی زیادی دارد، گفت: تولید هر 50 هزار قطعه ماهی زینتی 15 نفر اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم دربر دارد.
عبدی کشورهای پیشگام در صنعت تولید و صادرات ماهیان زینتی در آسیای جنوب شرقی را مالزی و سنگاپور عنوان کرد.
مدیرکل دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی خاطر نشان کرد: نگهداری ماهی زینتی باعث آرامش روحی و روانی میشود؛ به طوریکه براساس مطالعات علمی 15 دقیقه نگاه کردن به آکواریوم ماهی باعث ایجاد آرامش روحی طی 48 ساعت میگردد.