وی به تأسیس کلینیک حیوانات خانگی خود در استانبول اشاره کرد و افزود : بعد از فراغت از تحصیل در سال 1990 و از دانشگاه استانبول ترکیه ، اقدام به تأسیس کلینیک حیوانات خانگی کردم و سپس با مهاجرت به کانادا در سال 1998 تاکنون در کانادا مشغول فعالیت هستم.
دکتر کفایی با ابراز تأسف از آنکه تاکنون در ایران تجربه فعالیت دامپزشکی نداشته هم گفت : امیدوارم به زودی بتوانم در کشور خودم هم این فعالیت را تجربه نمایم.
این دامپزشک ایرانی مقیم کانادا افزود : خوشبختانه در کانادا از کار دامپزشکی که انجام می دهم رضایت دارم و در اینجا به تجهیزات پیشرفته دسترسی داریم و دانش بهروزی در اختیارمان است.
وی با اشاره به استانداردهای بالای حرفهای در زمینه دامپزشکی در کانادا گفت : در مقایسه با سایر کشورها ، در کانادا استانداردهای بالایی از نظر حرفهای در دامپزشکی وجود دارد و دامپزشکان موظفند از طریق شرکت در دورههای آموزش مداوم دانش خود را بهروز نگه دارند.
دکتر کفایی در مورد وضعیت اشتغال دامپزشکان هم گفت : در کانادا همیشه از زمانی که فردی آماده ورود به بازار کار باشد فرصتهای شغلی را پیش روی خود می بیند و می تواند در این زمینه از بعد کیفیت ارائه خدمات به رقابت با سایرین بپردازد.
وی درباره نگرش مردم کانادا به حرفه دامپزشکی و مقایسه جایگاه پزشک و دامپزشک هم اظهار داشت : در کانادا چنین مقایسه ای بین حرف مختلف صورت نمیگیرد و اساساً چنین مقایسهای نیاز نیست! چرا باید سیب را با پرتقال مقایسه کرد؟!
دکتر کفایی افزود : همه حرف برای جامعه مورد نیاز هستند و متخصصین و شاغلین آنها هم برای یکدیگر محترم میباشند.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر میزان آشنایی با نهادهای مرتبط با دامپزشکی در کشورمان هم گفت : گرچه اطلاع خاصی از سازمانهای مختلف مرتبط با موضوع دامپزشکی در ایران ندارم اما همواره علاقمندم اخبار دامپزشکی ایران را پیگیری نموده و از پیشرفت های همکارانمان در ایران آگاهی یابم.
دکتر کفایی کار در رشته دامپزشکی را توأم با یادگیری مستمر دانست و گفت : هر روز از کار برای من یک نکته جدید بهمراه دارد و هر چه بیشتر یاد می گیرم متوجه می شوم که چقدر کم می دانم. به نظرم کار در این رشته بسیار هیجانانگیز و لذت بخش است و من از کار خود هر روز لذت می برم.
وی برای تأکید بر ضرورت آموزش مستمر در این حرفه با اشاره به یک خاطره هم گفت : یک روز فردی از من شکایت کرده بود که چرا در معاینه متوجه عدسی مصنوعی در چشم گربه وی نشده ام. کسی تا آن زمان نمی دانست که گربه ها هم ممکن است لنز مصنوعی داشته باشند و این برای من بسیار جالب بود و یک نکته جدید آموختم.
گفتنی است دکتر کفایی علاوه بر درجه دکترای عمومی دامپزشکی دارای دو مدرک Ph.D. در زمینه مدیریت بیمارستان در سیستمهای مراقبت بهداشتی انسانی و بهداشت مواد غذایی هم می باشد و اکنون در کانادا به کار درمان حیوانات خانگی اعم از سگ ، گربه ،پرنده و غیره می پردازد و در کنار آن بخصوص به جراحی های ارتوپدی علاقمند بوده و در این زمینه فعالیت می نماید. وی در زمینه بهداشت مواد غذایی هم پروژه هایی انجام داده که از جمله جداسازی باکتری Campylobacter Jejune و بررسی انتقال آن به انسان را می توان نام برد. دکتر کفایی علاوه بر عضویت در مجامع دامپزشکی متعدد هم اکنون مسئولیت آکادمی دامپزشکی تورنتو را هم بعهده دارد.
لینک بیمارستان حیوانات خانگی دکتر کفایی : http://www.drkafaisanimalhospital.ca/index.php