به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، حسین مقدمنیا اظهار کرد: اواخر سال گذشته دولت صادرات 20 هزار تن گوشت مرغ را مصوب کرد اما با توجه به حجم محدود صادرات، امسال همین میزان مجددا تمدید شد که تا پایان خرداد ماه امسال صادر خواهد شد.
وی افزود: کسانی که داوطلب صادرات گوشت مرغ هستند باید در قالب شرکتهای صادراتی به کارگروه صادرات معرفی شوند و شرایط صادرات گوشت مرغ را داشته باشند.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی عنوان کرد: تاکنون حدود شش شرکت حائز شرایط به تایید کارگروه صادرات رسیدهاند و در حال عمل کردن به تعهدات خود هستند تا بتوانند مجوز صادرات مرغ را دریافت کنند. این تعهدات شامل بازدید کشورهای متقاضی از وضعیت کیفی و کمی تولید مرغ و تقاضای به موقع برای صادرات است.
مقدمنیا ادامه داد: اتحادیه مرغداران گزارشهای شرکتهای صادرکننده را جمعآوری کرده و به کارگروه صادرات ارائه میکند تا کسانی که شرایط لازم را دارند، خود را برای صادرات مرغ آماده کرده یا در صورت عدم توانایی صادرات مرغ، مجوز به شرکت دیگر واگذار شود.
وی گفت: درخواست متقاضیان کشورهای افغانستان، عراق و آسیای میانه برای واردات گوشت مرغ از ایران در حال بررسی است.
مدیر عامل اتحادیه سراسری مرغداران مرغ گوشتی با اشاره به برنامهریزی برای صادرات 100 هزار تن گوشت مرغ تا پایان سال، اظهار کرد: در صورتی که امکانات برای صادرات مرغ فراهم باشد و جوجهریزی ماهیانه و سالانه بدون نگرانی از تامین نهاده و دان به اندازه کافی صورت گیرد، میتوان به اهداف تعیین شده برای صادرات 100 هزار تن گوشت مرغ در سال جاری دست یافت.